Şimdi Ara

Nintendo 3DS 'de yeniyim birkaç sorum var cevaplarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben Pokemon Y oynayabilmek için Nintendo 3DS almayı planlıyorum. Bu doğrultuda birkaç soru sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

    1-) İlk defa nintendo alıcam sizce 2.el 3ds mi yoksa 2.el 3ds XL' mi? (XL'in fiyatı biraz fazla gerçi)
    2-) Pokemon Y 'yi online da oynayabilmek istiyorum.Bu nedenle kırık bir konsol alırsam sorun yaratır mı? Kırılmış bir konsol orijinal haline dönüştürülebilir mi?
    3-) Bu R4 kart ile gateway farklı şeyler mi? R4 kart alsam Pokemon Y'yi yükleyebilirmiyim ve Pokemon Y'yi online oynayabilirmiyim?
    4-) 3DS + Pokemon Y'nin 2.el fiyatları ne durumda? 250-300 liraya ikisini kapatabilirmiyim sizce?
    5-) Nintendo 3DS ve Pokemon Y alırken nelere dikkat etmeliyim?


    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti463 -- 10 Mart 2015; 16:45:41 >



  • 1)Forumda ikinci el temiz bulabileceğin referanslı güvenilir arkadaşlar var satan yorumlarına üyelik tarihine daha önce yaptığı satışlara dikkatli bakarsan sorun yaşamazsın.Ayrıca gittigidiyor sitesinde de temiz 2. el satışlar var nispeten orasıda güvenilir sayılır.
    2)Yazılımla ilgili bir kırma işlemi yapılmışsa cihazzı update ederek orjinal haline çevirebilirsin.Kopya oyunda online oynama konusuna gelicek olursak nintendo sıkı tedbirler almaya başladı oyunlara benzersiz key özelliği getirmiş farkedilirsen cihazın banlanır ve kullanılmaz hale gelir.Gerçi bazıları bu banların süresi fazla değil diyor ama benim o konuda bir bilgim yok.
    3)R4 kartı bildiğim kadarıyla nintendo ds sistemleri için emin değilim.3ds için gateway ve sky3ds var gateway daha avantajlı multi rom(bölge klidi farketmeden) e-shop oyunlarını falan açabiliyorsun.Kopya online oyun kısmına 2 numarada değindim zaten.
    4)Pokemon serisiyle pek bi alakam yok en son 3ds oyunlarına baktığımda x ve y'nin fiyatlarını 130-150Tl seviyesinde görmüşlüğüm var 2ci elden de bakabilirsin.
    5)pokemon oyun serisi hakkında bir bilgim olmadığından buna birşey diyemiyeceğim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.