Şimdi Ara

Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu iki makine arasında kararsız kaldım hangisi daha kaliteli görüntü verir? fujifilm 2800HD HD kalitede fotoğraf özelliği varmış kullananlar varmı performansı nasıldır?



    Nikon Coolpix P80

     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??

    Digital Camera Review Test Appareil Photo Numerique Prueba camara digital Digitale Camera Test Dijital Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera
    Nikon Coolpix P80 : Nikon, fotoğraf tutkunlarına yönelik yüksek performanslı ve kompakt yapıdaki yeni modeli Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Nikon P80 dijital kamera 10.1 megapiksel çözünürlüklü CCD görüntü algılayıcıya, Nikon'a özgü EXPEED dijital görüntü işlemciye ve 18x optik zum yetenekli Zoom-Nikkor objektife sahip. Nikon yetkililerinden Bill Giordano'nun ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Nikon'un eşsiz performans ve kalitesine sahip olan Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesi ultra-zum kompakt model arayışında olan kullanıcılara yönelik bir ürün." Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesinin 2008 Nisan ayı içerisinde 399.95 dolar tahmini satış fiyatı ile piyasalara sunulması bekleniyor.
    Nikon Coolpix P80
     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??

    Nikon Coolpix P80 kamera - Nikkor objektif
    Bill Giordano sözlerine şöyle devam ediyor: "Nikon olarak, fotoğraf tutkunlarına en yüksek seviyede görüntü kalitesine sahip ürünlerini, geniş yaratıcı kontrol seçeneklerini ve üstün görüntüleme imkanını sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz." 10.1 megapiksel çözünürlüğe sahip olan Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesinde uzaktaki nesneleri dahi kaliteli şekilde fotoğraflamaya olanak tanıyan efsanevi Nikkor objektif bulunuyor. P80 dijital kameranın 18x Zoom-Nikkor objektifi 27 - 486mm (35mmm film eşdeğeri) odak uzaklık değerlerine sahip. Telezum çekimlerde fotoğrafların titreme ve sarsıntıdan etkilenmemesin için kameraya Optical Vibration Reduction (VR) görüntü sabitleme özelliği entegre edilmiş.
     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??

    P80 Nikon

    P80 Nikon Coolpix megazum kamera - Kontroller
    Coolpix P serisi diğer ürünlerde olduğu gibi Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesi de çekim kontrollerine ve pozlama mod ayarlarına kolay ulaşım sağlayan sezgisel yapıda mod ve program kadranlarına sahip. Nikon Coolpix P80 megazum dijital kamerada bulunan Otomatik Program(P), Otomatik Çekim Hızı Öncelikli (S), Otomatik Diyafram Öncelikli (A) ve Manuel (M) çekim modları kullanıcıların Coolpix fonksiyonelliklerinin eşliğinde yaratıcı D-SLR fonksiyonlarını kullanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca Nikon P80 dijital kamera yeni Sport Continuous çekim modu ile saniyede 4, 6 veya 13 kare çekim hızında peş peşe 30 fotoğraf çekme imkanı sunuyor.
     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??

    Nikon P80

    Nikon P80 dijital kamera - ISO değerleri ve LCD ekran
    Nikon Coolpix P80 ile zayıf ışıklı ortamlarda fotoğraf çekmek sorun değil. Fotoğrafseverler ISO 6400'e ulaşan ışık hassasiyet değerleri ile minimum aydınlatma koşullarında ya da hızlı hareket eden nesnelerin çekimlerinde yeni yaratıcı olanaklara kavuşuyorlar. Fotoğraf kompozisyonlarının oluşturulması ve çekilen görüntülerin izlenmesi yansıma önleyici kaplamalı, geniş görüş açılı ve 230,000 piksel yüksek çözünürlüklü 2.7 inç (6.9 cm) büyüklüğündeki LCD ekran üzerinden adeta bir keyif haline geliyor. Kameranın gerekli durumlarda kullanılabilen bir elektronik vizörü de bulunuyor.

    Coolpix P80

    Nikon Coolpix P80 dijital megazum kamera - ISO Kullanıcı arayüzü
    Yeni Nikon Coolpix P80 dijital fotoğraf makinesi 15 farklı hazır çekim moduna ve video kayıt özelliğine sahip. Kameranın yeni kullanıcı arayüzü de gelişmiş tasarımı ile daha etkileşimli ve hassas menü dolaşımı sağlıyor.

    P80

    Nikon Coolpix P80 - Yenilikler ve Flaşlı çekimler
    Nikon yeni modeli Nikon Coolpix P80 megazum dijital fotoğraf makinesinde fotoğraf çekim işlemlerinin daha sezgisel ve daha kolay gerçekleştirilebilmesi için kullanıcı dostu yeniliklere yer vermiş. Nikon'un "Nikon In-Camera Innovations" (Entegre Nikon Yenilikleri) olarak adlandırdığı bu teknolojiler arasında Kırmızı Göz Düzeltme, D-Lighting ve Face Priority AF bulunuyor. Kameranın Face Priority AF modu fotoğraftaki insan yüzlerini on iki kişiye kadar tespit edip netleme ve pozlama değerlerini maksimum kaliteyi elde edecek şekilde otomatik olarak ayarlıyor. Entegre kırmızı göz giderme özelliği de fotoğraflar oluşan kırmızı göz etkilerini bilgisayara gerek kalmadan kamera bünyesinde düzeltiyor. D-Lighting fonksiyonu fotoğraf üzerindeki aşırı aydınlık ve aşırı karanlık bölgeler arasında dengeli değerler elde edilmesine olanak tanıyor. Nikon Coolpix P80 dijital kamera özel Coolpix Software Suite yazılım paketi ile birlikte geliyor. Coolpix P80 PictBridge desteğine sahip ve SD/SDHC bellek kartları ile de uyumlu.



    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Fujifilm FinePix S2800HD

     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??


    Fujifilm FinePix S2800HD megazoom fotoğraf makinesi : Fujifilm 18x optik zoomlu Fujinon objektif ile küçük ve hafif bir gövdeye sahip yeni Fujifilm FinePix S2800HD dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Yeni Fujifilm S2800HD dijital fotoğraf makinesinin 14 megapiksel görüntü çözünürlüğü ve 720p HD kalitesinde video kayıt ve Full 1080p HD kalitesinde fotoğraf çekim fonksiyonu gibi zengin özellikleri bulunuyor. Fujifilm FinePix S2800HD dijital fotoğraf makinesinin ait olduğu Fujifilm S-Serisi modeller geniş optik zoom yetenekleri ve kompakt kamera seviyesindeki kolay kullanımı özellikleri ile öne çıkıyorlar. 14 megapiksellik Fujifilm S2800HD fotoğraf makinesi 28 - 504mm 18x optik zoom Fujinon objektife sahip.
    Fujifilm FinePix S2800HD

    Fujifilm FinePix S2800HD ve 28 - 504mm Fujinon zoom objektif
    Yeni Fujifilm FinePix S2800HD megazoom fotoğraf makinesinin 35mm fotoğrafçılık eşdeğeri 28mm - 504mm odak uzaklık değerlerine sahip yüksek hassasiyette bir Fujinon optik zoom objektifi bulunuyor. Bu odak uzaklık değerleri sinematik manzara çekimlerinden doğal hayat çekimlerine kadar geniş bir perspektifte fotoğraf çekimine imkan tanıyor. Fujifilm S2800HD fotoğraf makinesi Fujifilm'in yeni Panoramik çekim modu sayesinde kullanıcıların sadece deklanşöre basarak birleşik görüntülerden oluşan geniş manzara fotoğraflarını kolaylıkla çekmelerini sağlıyor.

    Fujifilm S2800HD

     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??


    Fujifilm S2800HD Çift Görüntü Sabitleyici
    Fujifilm FinePix S2800HD dijital fotoğraf makinesi en uzun odak uzaklık değerlerinin kullanıldığı çekimlerde ya da en zorlu aydınlatma ve ışık koşullarında dahi keskin netlikte sorunsuz görüntüler üretiyor. Fujifilm'in Çift Görüntü Sabitleme Teknolojisi hem çekim yapan kullanıcının elinin sarsıntısından ve hem de çekim yapılan nesnelerin hareketinden kaynaklanan bulanıklık etkilerini minimum seviyeye indiriyor. Fujifilm FinePix S2800HD dijital fotoğraf makinesinde fotoğraf çekiminin yanı sıra 1080p fotoğraf ve 720p HD kalitesinde video kayıt özellikleri de mevcut. Kameranın HDMI çıkışı sayesinde kaydedilen görüntüler HD Ready televizyonlarda keyifle izlenebiliyor.

    S2800HD

    Fujifilm S2800 dijital kamera ile yüksek kalitede portre çekimleri
    Fujifilm'in FinePix S2800HD modelinde Yüz Algılama teknolojisine eklemiş olduğu Gülümseme ve Kapalı Göz çekim modları sayesinde fotoğraf karesinde gülümseyen yüzleri çekmek garanti altına alınırken insanların gözlerinin kapalı çıkmasının da önüne geçilmiş.

    FinePix S2800HD

     Nikon P80 mi ?? Fujifilm Finepix S2800HD mi ??


    Fujifilm FinePix S2800HD başlıca özellikleri
    • 14 megapiksel CCD sensör (1/2.3 inç)
    • Fujinon 18x optik zoom obhektif (28 - 420mm)
    • 3.0 inç LCD ekran
    • 1080p HD fotoğraf ve 720p HD kalitesinde video kayıt
    • ISO 6400'e varan ışık hassasiyeti (düşük çözünürlükte)
    • Gülümseme ve Kapalı Göz modlarıyla Yüz Algılama Teknolojisi
    • SR Auto (otomatik Sahne Tanıma)
    • Tamamen manuel çekim modu
    • AF Takipk otomatik netleme
    • Otomatik Panorama Modu, Görüntü Arama, otomatik Döndürme
    • 4 x AA pil ile çalışabilme
    • Boyutlar: 110.2 (g) x 73.4 (y) x 81.4 (e) mm
    • Ağırlık: 337 gram (batarya ve hafıza kartı hariç)

    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikobeg -- 16 Mart 2011; 18:17:06 >







  • Fujifilm kompakta en başarılı marka olduğu için; S2800
  • Nikon burada malzeme kalitesi ve dizayn olarak felaket ötesi bir dandiklik sergilemiş. Nikon'u bu başarısından dolaysız olarak direkman kutlamak lazım kanımca. Fakat siz bu ürünü alarak Nikon'u sakın kutlamayın.
  • tabiiki S2800. p80 neredeyse 3 yıllık cihaz. Nikon unda D-SLR like larda başarısız , Fuji nin ise de en başarılı firma olduğu aşikar.
  • Tam tersini söylemek istediniz heralde ,aksine fujinin kalitesiz bi gözvdesi var.Eline aldıgında bile anlıyor en basitinden insan.İki makineyide kullanan insanlar var P80 i hiç kullandınızmı ?Yorumlarını netten okumanızı tavsiye ederim
    quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Nikon burada malzeme kalitesi ve dizayn olarak felaket ötesi bir dandiklik sergilemiş. Nikon'u bu başarısından dolaysız olarak direkman kutlamak lazım kanımca. Fakat siz bu ürünü alarak Nikon'u sakın kutlamayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.