Şimdi Ara

nikon coolpix L310 yoksa fujifilm finepix S2980 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bir magazada gördüm iki üründe 399 tl ye verıyorlar fotograf makınesıne o civarda bütce ayarladım ama hangisini alsam bilmiyorum kaba olarak özellkleri aynı gibi ama pek anlamıyorum anlayanlar kısaca hangısını almam gerektıgını sölerse sevınırım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacocuk24

    arkadaslar bir magazada gördüm iki üründe 399 tl ye verıyorlar fotograf makınesıne o civarda bütce ayarladım ama hangisini alsam bilmiyorum kaba olarak özellkleri aynı gibi ama pek anlamıyorum anlayanlar kısaca hangısını almam gerektıgını sölerse sevınırım.

    Merhaba,
    Forumda daha önce de defalarca belirttiğim gibi bu iki modelin özellikleri biraz farklı.Örneğin L310'da tamamen otomatik ve hazır çekim modlarını kullanmak zorundasınız, diğer modelde ise manuel çekim ayarları da bulunuyor.
    Eğer bu konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız enstantane, diyafram ve iso gibi temel ayarları öğrebileceğiniz modeller sizin için daha doğru bir tercih olabilir...
  • l310 bana göre modları itibariyle fujiden bir gömlek üstün . daha keskin ve loş ortamda çok daha iyi . ancak manuel ayar bence her ne kadar giriş seviyesi bi like makine olsa da kesinlikle bulunması gereken bir şey .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.