Şimdi Ara

Nikola Tesla Ufo Tasarlamış Olabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dehası unutulmaya yüz tutmuş dahi bilim insanı ve mucitlerden biri olarak Nikola Tesla’nın 1928’de tasarladığı uçak-helikopter birleşimi makinenin dışında, ölmesine yakın UFO benzeri bir anti yerçekim alanı motoru ya da uzay motoru yaptığı düşünülüyor. 1928’de aldığı son patentte açıkça görülen (#1,655,114) makine bir çeşit helikopter -uçak hibriti bir makine. Fakat tabi bu makinenin uçması pek olanak dahilinde gözükmüyor. Ölmesine yakın Otis T. Carr adlı bir kişinin Tesla’nın iç dünyasına girmeyi çalıştığı biliniyor. Her şey Otis ‘in Nikola Tesla’ya yakınlaşmak için kaldığı otele taşınmasıyla başladı. Nikola güvercinleri saplantı derecesinde bağlı olduğundan, her gün Newyork ‘taki meşhur Central Park’ta güvercinleri beslerdi, hatta artık onlarla konuşmaya başlamıştı. İşte Otis Tesla’nın tek değer verdiği bu güvercinler için 2 kg tuzsuz fıstık getiriyordu. Otis 3 yıl boyunca Tesla’ya güvercinler için her fıstık getirişinde Tesla’nın icatları hakkında konuşma fırsatı yakaladı. İşte Tesla’dan edindiği bilgilerle sonunda serbest enerji jeneratörü ve UFO benzeri bir alet icat ettiğini iddia etti.

     Nikola Tesla Ufo Tasarlamış Olabilir Mi ?

    Kaynak : gerçek bilim







  • Tesla;zamanının çok ötesinde yaşayan inanılmaz dahi.200'den fazla patenti olan,40(kırk) km uzaklıktan elektriği kablosuz ileterek ampulleri yakıp bir motoru çalıştıran,Radyo(marconi aslında Teslanın yanında çalışıyordu),uzaktan kumandayla çalışan ilk cihaz(suda giden küçük bir araç),radar gibi teknolojilerin mucidi olan,sadece elektrikle değil,uzay,mistisizm gibi daha birçok şeyle ilgilenen,bilgi kaynaklarını genişletmek için 7'den fazla dil öğrenen,parayı amaç olarak değil araç olarak gören,edison tarafından hor görülüp fikirleri küçümsenen(bugün kime elektrik deseniz edison derler.bilmezler ki Edison çok sorunlu ve maliyetli olan DC akımda ısrar ederken,Tesla AC akımla tüm dünyayı elektrikle tanıştırmıştır.Edisonda sonradan AC akıma geçmek zorunda kalmıştır.)bir insandan bahsediyoruz.
    Böyle bir zekanın ufo veya hiç akla hayale gelmedik birşey tasarlaması elbette mümkündür.Tesla günümüzün imkanlarıyla yaşasaydı neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum.


    Ek:Edison ölüm döşeğindeyken Tesla'dan af dilemek için yanına gelmesini istemiş,ama Tesla bu isteği reddetmiştir.(haklı olarak)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 2 Haziran 2015; 12:14:25 >




  • Otis amca muhtemelen şarlatan, dolandırıcı veya şöhret peşindeydi, böyle bir aracı o günün bilgisiyle değil günümüz fizik bilgisiylede yapmaktan uzağız.
    Ama tasarlanmış olabilir mi? olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.