Şimdi Ara

NFT trendi çöküşte, OpenSea hayalet şehre döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NFT trendi çöküşte, OpenSea hayalet şehre döndü



    Kripto para dünyasının yükseliş dönemindeyken rüzgârı arkasına iyi alan NFT trendi patlama yapmış ve milyarlarca doların döndüğü bir alan haline gelmişti. Kendi zenginlerini de çıkaran trend şimdi eski günlerini mumla arıyor.



    OpenSea kayıplarda



    Kripto para piyasasının halen çöküş trendini kıramaması nedeniyle NFT satışları da ciddi oranda azalmış durumda. Trendin en büyük pazarı durumundaki OpenSea de iyi işaretler vermiyor. Platform hayalet şehre dönmüş durumda.



    Ayrıca Bkz.NFT rüzgârı dindi, hacimler dibe vurdu



    Özellikle Yuga Labs’ın Otherdeeds NFT satışlarını gerçekleştirdiği Mayıs başlarında OpenSea günlük hacmi 405 milyon dolar ile rekor kırmıştı. Bugün geldiğimiz noktada ise günlük sadece 5 milyon dolarlık satış yapılabiliyor. Neredeyse yüzde 99 kayıp yaşanmış. OpenSea aktif kullanıcı sayısının ve satış sayılarının düşmesinin de bunda etkisi büyük. Bu düşüş NFT taban fiyatlarını da etkiledi.



    Bored Ape Yacht Club koleksiyonu 153 ETH olan zirve fiyatından 72.5ETH seviyesine inmiş durumda. Buna bir de Ethereum fiyatının yarıya düşüşü eklenince zarar katlanarak artmış oluyor. Bu durum aslında aynı kripto para piyasasında gördüğümüz gibi DeFi platformlarını da etkilemeye başladı.



    NFT koleksiyonlarını bir nevi rehin alarak karşılığında ETH borç veren BendDAO platformu düşen fiyatlar nedeniyle likidite sağlamakta zorlanıyor. Ne borç alanlar ne de borç verenler ellerindeki varlıkların tam karşılığını alamamaya başladı. Bunun üzerine BendDAO mekanikler üzerinde bazı değişiklikler yaparak likiditeyi arttırmaya çalışıyor. Yani kısa bir süre sonra NFT alanında da iflas dalgaları yaşanabilir.




    Kaynak:https://cointelegraph.com/news/looks-bare-opensea-turns-into-nft-ghost-town-after-volume-plunges-99-in-90-days







  • Onceden kripto varliklara laf atanlara cahil musmelesi yapardim. Simdi goruyorum ki haklilarmis bu is kesinlikle bi yerde patlayacak. Baslarda balinalar ve finansal okuryazarlığı iyi olanlar kaymağını yedi bi hevesle girenler hüsrana uğradı artik herkes temkinli. Son tokatlari vurmak icin piyasa bi kac kere daha hareketlenecek sonrasinda da biter gider bu işler.
    Burada deli gibi reklamı basılan nft de patladı demek. Teknoloji sitesi olmasından mütevellit iki haber çakar geçersin de daha düne kadar günde 5 tane nft haberi görmeden kepenkleri indirmezdi dh.

    Buz gibi dolandırıcılık , keriz silkeleme olduğu belliyken neden böyle bariz yönlendirme yapıldı buradan, anlamadım.
    Nft geç adam kendi projesinde sınırsız coin basıp milletin elinde olan coinin değerini 100 küsür dolardan 0.0000000 bilmem kan bin kat değer kaybettirip hiç edecek ve bu adamın yanına kar kalacak hiç bir yaptırımı olmayacak geçiniz efenim. Nft aynı bokun laciverti amaç bu işe girmek isteyip bir bok bilmeyene oluyor işi bilen zaten dipten toplayıp nftleri depeden kitliyor. Nft gider zft gelir ama herkes tokatlana tokatlana işleyişi öğrenene kadar zft bvt gibi zombırtılar çıkacak. Adam gibi merkeziyetsiz eth harici bir cacık olmaz.
  • Onceden kripto varliklara laf atanlara cahil musmelesi yapardim. Simdi goruyorum ki haklilarmis bu is kesinlikle bi yerde patlayacak. Baslarda balinalar ve finansal okuryazarlığı iyi olanlar kaymağını yedi bi hevesle girenler hüsrana uğradı artik herkes temkinli. Son tokatlari vurmak icin piyasa bi kac kere daha hareketlenecek sonrasinda da biter gider bu işler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş işler.
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

    Her düşüşte böyle deniyor, çıkınca hepsi unutuluyor.

  • Meerika fck yeah para basana kadar böyle gider, tabi Çin izin verirse :)

    Ha para bassa neye yarar ki daha büyük krize neden olacak



    Şu kalan ömrümü idare edecek kadar param olsaydı tam bacağı çel izle curcunayı dönemi, bi 10 sene

  • sorumlusu birazda OpenSea nin kendi kusura bakmasın.

  • Dolandırıcılığın bir niteliği kalmadı çok ayağa düştü, jpg satarak adam mı dolandırılır ya.

  • NFT zaten başlı başına bir saçmalık değil miydi Allah aşkına. O kadar para veriyorsun eline somut bir şey bile geçmiyor. Dijital bir eserede para vermek başlı başına saçmalıktı zaten . Kripto parada aynı şekilde saçmalık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nft geç adam kendi projesinde sınırsız coin basıp milletin elinde olan coinin değerini 100 küsür dolardan 0.0000000 bilmem kan bin kat değer kaybettirip hiç edecek ve bu adamın yanına kar kalacak hiç bir yaptırımı olmayacak geçiniz efenim. Nft aynı bokun laciverti amaç bu işe girmek isteyip bir bok bilmeyene oluyor işi bilen zaten dipten toplayıp nftleri depeden kitliyor. Nft gider zft gelir ama herkes tokatlana tokatlana işleyişi öğrenene kadar zft bvt gibi zombırtılar çıkacak. Adam gibi merkeziyetsiz eth harici bir cacık olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada deli gibi reklamı basılan nft de patladı demek. Teknoloji sitesi olmasından mütevellit iki haber çakar geçersin de daha düne kadar günde 5 tane nft haberi görmeden kepenkleri indirmezdi dh.

    Buz gibi dolandırıcılık , keriz silkeleme olduğu belliyken neden böyle bariz yönlendirme yapıldı buradan, anlamadım.

  • Eee zaten. NFT'lere geleceğin yatırımı şeklinde takılanlar vardı. Hala var mısın?

  • Şimdi birileri gelip, 1000 dolar verdiği sağ tık kaydet jpegleri ama bize tshirt verdiler bir de topluluk grubumuz var süper muhabbet ediyoruz diye yazacaklar.

  • Kriptolar işe yarar da nft ler saadet zinciri gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

    Aslında pek de farkı yok. Birileri değer verdiği sürece para eden şeyler ikisi de. Bu arada kripto yatırımcısıyım.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Küreselcilerin pompaladığı ne kadar saçmalık varsa DH hepsine borazanlık yapmıştır.


    Gönüllü mü paralı mı ben onu merak ediyorum.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Ama Erşan Kuneriyi beraber seyrettiler :))

  • Kripto paralar, NFT ve ardından gelen Metaverse tamamen zenginin ve enayinin parasını hortumlama oyunları. Birileri kripto yatırım denilen bu zımbırtıları birilerinden alıp diğerine kitleyerek zengin oldu, kimi şanslı sanatçılar fiziksel değeri bin lira olan eserini NFT yaptım ayağına on bin yüz binden birilerine verip köşeyi döndü ama eninde sonunda bu paranın nereye gittiğini görmek için müneccim olmaya gerek yok. Bütün bu kripto işlerinden en çok zengin olan ülkeye gitti.

  • arsalara ne oldu :D

  • Kurt puslu havayı sever . Bu kadar olumsuz haber varsa bi 1 milyon tl lik kripto alayım bari


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokzincirin yatırımsal bir sistem olmadığını, paraya dayalı bir sistem olmadığını millet anlamıştır. Bunu anlatmaya çalışırken çok zorlandık ama şükür ki aynel yakin olarak gördü bize cahil diyenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.