Şimdi Ara

NFS The Run' ı Gamepad le oynamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok fena gaza geldim ve fazla para vermeyip aşağıdaki aygıtı aldım... CVS DK-949


     NFS The Run' ı Gamepad le oynamak ?




    Fakat ne yaptımsa yaptım ben bu aleti NFS The Run da kullanamadım.Tuşları ve kontrolörleri ayarlayamadım.Biliyorumki DH camiasında buna çözüm bulmuş bir üstadımız vardır...


    Gözünüzü seveyim bir el atın :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andregeos -- 30 Nisan 2012; 22:15:01 >







  • 1.gamepad'i pc ye bağladıktan sonra (umarım windows 7 kullanıyorsundur) şu ekranda gamepad'i görmen lazım
    mesela mouse nin mönitörün göründüğü gibi




    2.O Ekranda gamepad'ın ayarlarını yapmayı dene (((iyi hatırlamıyorum önceden vardı bende direksiyon)))
    3.Oyunnun ayarlarında sorun yok dostum çoğu kişi yapıyor
    4.Gamepad'ın yazılımını yükleyin ((içindeki cd'yi)))

    Şu Konularada Bir Göz At
    http://forum.donanimhaber.com/m_54653682/tm.htm
    http://forum.shiftdelete.net/oyun/233778-need-for-speed-run-problem-3.html
    http://www.azbirazoyun.net/gamepad-pc-oyun-ayarlari-nasil-yapiliyor-t53609.html?s=295d320f7af60c3757cb8e50ec4407f6&t=53609




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 1 Mayıs 2012; 22:41:39 >




  • bir şeyde ben sana sormak istiyorum bu direksiyonu gittigidiyor da falan biraz inceledimde fiyat uygunmuş daha artık bu gece beni uyku tutmaz meraktan nasıl güzel mi? böyle direksiyonun dönüş hassasiyeti gaz&fren pedalının basış hassasiyeti performans falan vitesin atışı falan iyimi? ((( arkadaşa bir direksiyon almıştım vitesi atarken mauseyi tıklarmış gibi his veriyodu ondan sonra arkadaşla ben uyuz olduk o geri ben ileri derken vitesi güzelce haşat ettik))) güzel bir şeyse aklıma yattı vatan computer ve medıa markta bazen inidirim oluyor alırım zaten bende şu aralar arama içindeyim




  • arkadaşında dediği gibi öncelikle sanırım windowsda kurulum yapıp sorunsuz çalışmasını sağlamalısınız .aygıt yöneticisindende kontrol edeblirsiniz..ünlem işareti olmamalı .. oyun içinde de kontroller bölümünde aygıtı tanıyor olması gerekıyor.
  • Direksiyon güzel."Mod" şeçeneği die bir seçenek var.O aktifken direksiyon gaz ve fren doğrudan reel hale geliyor.Şöyle ki; Direksiyonu biraz çevirince araba biraz dönüyor, daha fazla çevirince daha fazla dönüyor.Aslında zaten böyle olmalı ki aldığımıza yada onunla oynadığımıza değsin :D Bu bahsettiğimiz zaten hassasiyet durumu ve bu yazılımla da desteklenmiş.

    Vites, el freni ve direksiyonun altındaki tuşlar odun gibi.Basınca çat çut ötüyo doğal olarak :D aynı mouse tıklamak gibi.


    Çözüm sunan arkadaşlara teşekkürler, bugün deneyeceğim inş NFS Run için..



    Yanlız benim anlamadığım bi durum var. Ayak freni ile el freni aynı tuş olarak algılanıyor..Normalde bunların ayrı olması gerekmiyormu? ( Yazılım ayarından olur diceksiniz ama değil, sanki tuşlar paralel bağlı gibi bi durum var) Sonuç olarak el freniyle ayak freninin işlevleri farklı şeyler. ayrıca direksiyonun altında bulunan parmaklarımızla çekebileceğimiz sağlı sollu butonlarda sağdaki gaz soldaki fren pedallarıyla aynı işi görüyor ve değişmiyor.

    Bunlara özellikle dikkat çektim çünkü farklı marka veya özellikte bir ürün kullanmadım.Acaba farklı markalarda yada modellerde durum farklı mı oluyor? Benzer bi cihaz kullanan arkadaşlardan b,ilgi almam iyi olur yoksa gidip iade edicem :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andregeos -- 2 Mayıs 2012; 17:50:00 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.