Şimdi Ara

Nexus 4 Ekran Kırılması Hakkında Bilgileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
    Konuyla ilgili forumdaki diğer konuların hepsini inceledikten sonra bu konuyu açma gereksinimi duydum.
    Telefonumu daha önce birkaç kez düşürmüştüm. Herhangi bir kırılma çizilme olmamıştı. 2 gün önce sert zemine düştü ve sağ altından yukarıya doğru kırılmalar oluştu.
    Ekranda hiç baloncuk olmayan kısacası jilet gibi çektiğim film vardı. Ama hiçbir işe yaramadı kırıklar yukarda hoparlöre kadar uzadılar.
    Lg yi aradım, teknosaya sordum ekran değiştirme bedeli olarak 450 TL istediler.
    Bir iki teknik servise gittim orjinal ekran yerine 1. sınıf cam takabiliriz dediler.(Söylediğine göre 5 sınıf ekran varmış fiyatları da 5 ten 1 e doğru artıyor)
    Dediğim gibi konuları inceledim. Aranızda bu tip camlardan taktıran var mı, var sa memnuniyet derecesi nedir diye sormak istedim.(Fluluk, ekranın sırıtması, dayanıksızlık)
    Ve özellikle birşey sormak istiyorum. Arkadaşımın arkadaşı İstanbul Gaziosmanpaşada bir teknik servis. İstersen orijinal cam takabiliriz dediler. Fiyatını yarın söyleyecek teknik servis kapandığı için soramamış.
    Sizce teknik servisin orijinal ve sıfır ekran bulma şansı var mıdır?
    Ekran kırılma talihsizliği başına gelen arkadaşlar için çözüm yollarınız nasıl oldu?







  • Öncelikle teknosa garanti kadar haysiyetsizini görmedim
    Orijinal şarj aleti için gönderdim, hoparlörden gelen ses azaldı ayrıca diye yanına not düştüm BANA ANAKARTIN YANDIĞINI VE DEĞİŞİM İÇİN 850 TL gerektiğini söylediler.
    Telefonunu geri istedim hoparlörde düzeldi şimdi hiçbir sorun yok. Ama bu adamlar az ses geliyoyu görünce anakartimin yanmis olduğunu iddia edip para koparmaya çalıştı. Bişey beklemeyin onlardan.
    Ekrana gelince ben Samsung Galaxy Gioya taktirdim orijinali 200 240 civariydi ben 40 tlye taktirmistim gayet kaliteliydi sadece güneşte az görünüyordu o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaklaşık bir ay önce Nexus 4 model telefonumun ekranını kırdım kırıldığı gün aradım 450 TL (Ankara ve İzmir servisi) söylediler. Antalya dan aradığımı söyledim. Burada da yeni yetkili servislerini açıldığını söylediler. Antalya da ki servisini aradım 570 TL dediler. Diğer servislerin daha ucuza yaptıklarını söyledim ve 570 TL nin farkı nedir dedim, "işçilik" olduğunu söyledi. :S
    Sonradan internette biraz daha araştırdım ve ekranı e-bay üzerinden sipariş vermek istedim. Oradaki satılan ekranlar 65$ - 100$ arasında bi fiyatları var ve ekranın yanında 4 adet ince uçlu torna vidasını ayrıca ekranı kasadan ayırmak için gerekli olan aparatlar da dahil. Bu aletlerin olduğu bi ekran 70 $ ayrıca temiz bir şekilde. Japonya ve Çin den satan var sadece ( en azından ben öyle gördüm :) ). Ürünün gelmesi 1 ay kadar bir sürede geliyor. Ayrıca Youtube da ekranın nasıl değiştirileceğini gösteren videolarda mevcut. Ben böyle yapmayı düşünüyorum. Sen de bi düşün derim...




  • LG İstanbul Şişli Perpa teknik servisine bugün verdim arkadaşlar.
    400TL. Başka servisler 450-570 arası ücret teklif ediyor.
  • Çinden aldim orta kismi calismiyor simdi uygun fiyatli servis ariyorum hep maliyet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.