Şimdi Ara

Nexus 4 ekran ışığı yanmıyor. (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar birkaç gün önce Nexus 4üm çalışırken ışığı söndü ama ekrana dikkatli baktıgımda tel calışıyor ve ekran görünüyor sadece ışık yok. arama msj vs hepsi geliyor. bazen teli kapatıp açtıgımda geliyor fakat ekranı kapatınca ışık bir daha gelmiyor.
    Su bilgiyi de vereyim: ışıgı açıkken parlaklıgı düsürüp yükselltigimde herhangi bir degişme olmuyor. parlaklık seviyesi aynıkalıyor. Yada ekran ışıgı açıkken arama yaptıgımda teli kulagıma yaklatırınca ekran gidiyor ve gelmiyor.

    Arkadaşlar sorun donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır? Orijinal 4.3 romu kullanıyorum...







  • arkadaslar yok mu bir düsüncesi çok magdurum yaw :(
  • Anlaşılan görüntü panelinin led arka ışığı çalışmıyor. Yazılımsal olması muhtemel, arka ışığın açılıp kapanması yazılımlarla denetlenir. Tüm ledlerin aynı anda bozulması imkansız ama ledlere giden veri-enerji iletişiminin kesilmesini sağlayan belki donanımsal sorun olmuş olabilir. Telefonu download moduna alabilirseniz orada görüntü geliyor mu denemeye çalışın. Ama çözümünüz servis gibi gözüküyor.
  • stock romu tekrardan flashladın mı belki düzelir
  • Telefonu download moduna aldım ama sonuc yine aynı. Bazen ışık geliyor ama dediğim gibi tuş kilitlendi mi ekran bir daha gelmiyor. Stock romu nasıl flashlarım tekrar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero_19 kullanıcısına yanıt
    bugün büyük çabalar sonucu teli unlock yaptım root yükledim ve custom rom yükledim ama sonuç yine aynı ekran ışığı yok. Sadece bir kaç defa fastboot modunada iken ekran ışıgı geldi o kadar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOKTURUK

    Anlaşılan görüntü panelinin led arka ışığı çalışmıyor. Yazılımsal olması muhtemel, arka ışığın açılıp kapanması yazılımlarla denetlenir. Tüm ledlerin aynı anda bozulması imkansız ama ledlere giden veri-enerji iletişiminin kesilmesini sağlayan belki donanımsal sorun olmuş olabilir. Telefonu download moduna alabilirseniz orada görüntü geliyor mu denemeye çalışın. Ama çözümünüz servis gibi gözüküyor.

    custom rom yükledim sonuc yine aynı hocam. tourch diye el feneri prosu yükledim kamera flashı açık görünüyor ama flashta ışık yok üzgünüz "tourch durduruldu" diye hata alıyorum. kamerada flash açık resim çektigimde de flash yanmıyor... sorun tamamen bu. ne yapmam lazım acaba yardımcı olun lutfen :(




  • hero_19 kullanıcısına yanıt
    MAALESEF SERVİSE VERMEK ZORUNDASIN...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.