Şimdi Ara

NExus 4 4.4.3 güncelleme sonrası siyah navigasyon alanı geri geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar KK launcher kullanıyordum şu telefonun altındaki gereksiz ötesi siyah navigasyon alanını yok etmek için. Telefonun ekranı daha büyük gözüküyor onunla. Ancak güncelleme sonrası patladı. Yine geldi o siyah alan. KK launcher ayarlarıyla oynadım değişen bir şey olmadı.



  • Aynısı bende de oldu nexus 4 4.4.3 ile. Go launcher ın son sürümünü deniyordum. Go launcherı ayarlardan sıfırladıktan sonra düzeldi ama birkaç dakika sonra geri geldi. Ben de çözümü onu sıfırlayıp nova launcher a dönmekte buldum. Şu an sıkıntı yok. Sıkıntının sebebi KK launcher olabilir.
  • Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Nova kullanıyorsanız duvar kağıdını tekrar ayarlayın. Ama fotoğraflar uygulamasının içinden yapın ayarlamayı. Galeriden olmuyor çünkü. Böyle ufak bir sorun için 2 defa telefonu sıfırladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canocan_07

    Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Nova kullanıyorsanız duvar kağıdını tekrar ayarlayın. Ama fotoğraflar uygulamasının içinden yapın ayarlamayı. Galeriden olmuyor çünkü. Böyle ufak bir sorun için 2 defa telefonu sıfırladım.

    duvar kağıdını değiştirince sorun çözüldü arkadaşlar. Hocam çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.