Şimdi Ara

Next YE-58020GFSG5-4K 58' 147 Ekran UHD 4K Google Android TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
9
Favori
17.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

    Evet bizim evdekiler de fark etmiyor(yaşlılar) ama beni rahatsız ediyor. Basketbol maçlarını seyrederken keyif alamıyorum. Bende bir çok ayar denememe rağmen çözemedim. Görüntünün sanki FPS'i düşük. Akıcı ilerlemiyor hafif lag varmış gibi sanki. Sorunu çözerseniz lütfen beni etikenleyin.


    Dediğiniz gibi de yakından görüntü çok kötü. VA paneli ilk kez deneyimliyorum hiç hoşuma gitmedi yanlardan zaten görüntü değişiyor.


    Daha önce kullandığım Philips led tv(ips panel) arar oldum. Onun yanında görüntü kalitesi düşük kalıyor.

  • Tv nin çalışma doğası gereği tüm tv lere yakından bakınca görüntü göze bozuk görünür.piksel denilen milyonlarca kutucuk dan ışık yansıtılır, yakından bakılınca göz bütünlüğü kaybedip görüntüyü bozuk algılar.58" tv en az 2,5- 3 metre mesafe de izlenmelidir.yazılan hareketli sahnelerde ki sorun bende yok.1 ay trt 4k da dahili uyduyla maç izledim.Yani maçlarda o kadar keyif alarak izledim ki 20 gün önceden arjantin kupayı alır diye forumda yazdım.yani tv o kadar güzel gösteriyor ki, kim ne top oynuyor analiz yapabiliyorsunuz. 1 aydır da maçları izlemek için next 2071 harici alıcı aldım.harici alıcıyla kullanmak için biraz ayar yapmak gerekiyor.en önemlisi advanced video da hdmi rgb aralığını sınıra getirmek lazım, görüntü kalitesinde çok fark ediyor.yine ton 10 arka ışık 70 yaptım.next 2071 içinde tv uyum ayarlarında parlaklık 14 kontrast 15 keskinlik 17 yaptım bu alıcıyla herşey cam gibi, 16 batı da bütün ligler veriliyor, cam gibi izliyorum.
    Haber kanallarında yavaş akan altyazılarda titreme yok.yalnızca reklamlarda ki çok hızlı akan alt yazılarda titreme oluyor, evde ayrı oda da samsung var, oda öyle.
    Sonuçta tavsiyem tv yi fabrika ayarlarına alın, açıp güncelleme yapın geçenlerde yeni yazılım otomatik yüklemişti.sonra tv yi açıp arka ışığı 80 yapıp demeyin.Bu arada 3 metre mesafeden yaklaşık 30 cm yandan tv ye bakıyorum, tam karşıdan izlemeye göre öyle anlatıldığı gibi görüntüde bozulma fark etmiyorum, çok az bana göre önemsiz bir fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada önceki mesajlarda tv deki bilgisayar modunun aktif olmadığını yazmıştım.tv de giriş ayarlarında hdmi sürümünü 2.0 yapınca bu mod aktif oluyor.Geçenlerde güçlü bir PC aldım.bu şekilde TV yi artık 4k monitor olarak ta kullanıyorum, 2160p 60 hz de süper çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inc olanını aldım harika gerçekten fiyat performans


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhann O kullanıcısına yanıt
    “ki 20 gün önceden arjantin kupayı alır diye forumda yazdım.yani tv o kadar güzel gösteriyor ki, kim ne top oynuyor analiz yapabiliyorsunuz”

    😀😀😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65 inç Google olanı almak istiyorum tavsiye edermisiniz? Memnun olanlar lütfen mesaj yazsınlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada YouTube a video atabilecek olan var mı ? Daha çok kendi uydu alıcımı kullanacağım . Cihazı %90 monitör olarak kullanacağım . Ona göre yorum yaparsanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inç olanını aldım gerçekten fiyat performans ürünü . Renkler çok iyi. Kenar kısmı çok ince resmen kenar yok gibi . Android sistemi çok iyi çalışıyor . Ekstradan apk kurabiliyorsunuz . Ses ile kumanda çok iyi çalışıyor . Panelde Işık sızması gibi problemler yok . Özellikle futbol maçları gayet güzel izleniyor . Bluetooth ile kulaklığa bağlanabiliyorsunuz . 5 Gz interneti destekliyor . Kanal geçiş hızı 1-2 an arasında . Alttan akan yazılarda titreme okunmama gibi sorunlar yok . Gerçekten fiyatına göre alınabilecek bir ürün. 20-30 binlik tv ler ile bir fark yok . Tavsiye ederim .


    Next YE-65020GFSG5-4K 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Google Android LED Tv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal değiştirirken bilgi ekranı 2 an kadar üst tarafta kalıyor . O ekranı i tuşuyla değiştirebiliyoruz . Ama kanal değişiminde yine ekranda o bilgi ekranı geliyor . Bunu çözebilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu almak isteyenler için şu an hepsiburada da 8.199 TL ye düştü fiyatı. 1 hafta önce 9000 idi.

  • terlemez31 T kullanıcısına yanıt

    Hocam 65" için miydi bu fiyat yoksa 58" için miydi?

  • Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt

    58 inç

  • Bende 58" olanı verdim siparişi hayırlısıyla gelsin bakalım. Next'in yaklaşık 10 yıl önce bir uydusu vardı kullanıyorduk(belkide süre daha uzun emin değilim). O ürün hala taş gibi sapasağlam. Umarım aynı sağlamlıkta üretmişler bu TV'leride. Yanınada şu ekran koruyucuyu sipariş verdim. Düşünenler olursa ;





  • Sıralı kanal listesi olan var mı, usbden yüklemek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda flash bellek ile canli yayini durdurma ozelligi var mi?

  • 58" TV'ye sahip olanlar ayak ölçülerini(TV'nin) paylaşabilir mi? Sehpa konusunda teretdüte düştüm. Birkaç fotoda ayak derinliği çok gözükmüyor ama Epey'de ayaklı derinliğin 35 cm olduğu yazıyor. 65" TV'lerde bile böyle bir ayak yok. Bu bilgi doğru mudur?

  • Alıp kullanan var ise detaylı bir yorum yazabilir mi? Xbox ile deneyen oldu mu performansı nasıl?

  • tv durup duruken ses ve görüntü kaybolup kendi kendine kapanır oldu her gün 1 kere mutlaka oluyor hiç bir tuş çalışnıyor fişi çekip tekrar takıp açmadan açılmıyor başına gelen var mı ne arızası olabilir otomatik kapanma uyku vs hepsi kapalıı

  • 50 inç modelini aldım kargo bir türlü getirmedi ve pazartesiye kaldı. Kaç gündür tvsiz kaldım. Sinirlendiğim için kargoda iptal edip etmeme arasında kararsız kaldım. Yarın alışveriş merkezinde beğendiğim bir tv bulursam onu alıp bunu iptal ederim sanırım.

  • Daha önce axen tv kullanıyordum görüntü kalitesinden değil ama ses kalitesinden şikayetçiydim. Bundaki ses kalitesi nasıl acaba eğer iyi değilse iptal edip başka bir tv alacağım.


    @muratveb @gs190505 @mortymeh




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 7 Mayıs 2023; 18:43:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.