Şimdi Ara

Next Star YE-9500 XCIS D-SMART -Harmony Kumanda Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Evdeki kumanda karmaşasına son vermek için Logitech Harmony kumanda aldım. Tv, sinema sistemi, dvd,ve dsmart uydu alıcımı güzelce tanıttım şu anda tek bir kumandam var diğer kumandalarım evin en ücra köşesine kaldırılmış durumda, herkeze tavsiye ederim.

    Şimdi gelelim bu konuyu açmamın ana sebebine Logitech Harmony Kumandada d-smart uyumlu uyduları tanıtmak biraz problem oluyor ama ben bu problemi kendi uydumda yani NEXTSTAR YE-9500 XCIS için çözdüm. Gelelim çözüme

    Benim Kumandam 525 Kumandayı kullananlar bilir internet üzerinden yükleme yapılıyor kumandaya D-smart uydunuzu tanımlarken satellite seçeceksiniz,
    Manufac. (üretici) kısmında next star seçeceksiniz. Model bilgisi olarak d smart yazın ve işlemi tamamlayın bu durumda 9500 xcıs dsmart diye ekran çıkacak bunu okeyleyin size cihazın kumandası varmı diye soracak evet deyin ve komutları sırayla uygulayın. Bir çok tuş yerine oturacaktır. Oturmayanlar yada yanlış komutlar verenler olacak tabi bu durumda learn tuşu ile yanlışları düzeltin. En kolay yöntem bu yoksa çok karışıyor.
    Normal kumandada olmayın dsmart, b-mail, gibi tuşlarıda en alttan new kısmıntan tanıtabilirsiniz. bu durumda bu komutlar mavi ekranınızda görülecektir.

    Not: diğer markalar da bunu deneyebilirler çünkü d smart genel olarak aynı kartı yazılımı vs kullanıyor. belki çalışır deneyimlerinizi paylaşınız lütfen.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.