Şimdi Ara

Next cam 8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır bu uydu alıcılarına ilişkin forumları okuyorum biraz kafam karıştı. Öncedende hiç uydu alıcım olmadığı için hangi marka uydu alıcısı alacağım bilemiyorum. Forumda Next cam 8000'e iyi diyorlar benim sorum şu:
    1-) Next 8000 Cam'i alayım yoksa başka bir marka mı? (220 doları gözden çıkardım)
    2-) Bu alet şifreli kanalları gösterebiliiyor mu? Ayrıca modül almama gerek var mı? Ben discovery, cnn, maxitv (çocuk kanalı), eurosport gibi kanalları izlemek istiyorum.(malesef bölgemde kablolu yayını yok)
    3-) Bilgisayardan biraz anlarım bu aletleri kullanarak bilgisayara (laptop'um varda ondan bu kayıt yapılabilen ciihazlara extradan para vermek istemiyorum ve de bu tür alıcılar çok pahalı 600 dolar civarı kalitesine göre değişiyor) kayıt yapabilirmiyim? (flim vs için)
    4-) Birde haraeketli çanak almayı (120'lik bir çanak ) düşünüyorum. İthal avrupa çankaların daha iyi olduğunu forumlarda okudum (Ankarada konya sokakta bir sürü marka var ama hangisi iyi ve kazıklanmam bilmiyorum) Marka söylemek pek doğru değil biliyorum ama bir kaç marka verebilirmisiniz Aynı şeyi lnb içinde lütfen. Bu aletlerin kalitesi önemli diyorlar forumlarda. Disecq adlı motorlar iyi deniyor tabi ithali yerlisi iyi değilmiş nereden bulurum ithlini?
    5-) Bu şifreli kanallar devamlı şifre değiştiriyorlar mı her şifre değiştirdiklerinde ben ne yapacam bu emu dedikleri şeyi nasıl güncelliyecem bilgisayarımla güncelleyebilirmi yim yani nasıl güncelleniyoor bu yazılıumlar.
    6-) bu receiverların ses çıkışları nasıl ev sinema sistmelerini destekliyor mu? Yani stereo mu yoksa çoklu ses çıkışı var mı?
    Bu sorulara ivedi olarak cevap verirseniz teşekkür ederim. Email:herturk7@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herturk7 -- 17 Ağustos 2004, 14:28:51 >







  • tavsiye ederim. şifreli kanalları çözer ( modül ile de fullx - freeX tv ...vb.. kanalları izlersin) şifreler değiştikçe fun card ı güncellenelisin. saygılar...
  • teşekkür ederim. Arkadaşlar diğer sorularada bi cevap lütfen
  • discovery zannedersen crptoworks onu çözmez.... tüm şifreleri çözmüyor....kendi içine gömülü modulu ile......ama bir çok kanalaı cözersin fun kard ile titanium ile bayya fazla kanal çözüyomuş değişik uydularda... modul takarak bu sayayı fazlaştıra bilrisin ama matrix ve magic modul alama....gömülü modul zaten tüm bunların yaptığını nerdeyse yapıyor....

    8000 üzerinde composite cıkışı var rf çıkış var ve scart çıkışı var sen kendini ihtiyacını kendin bul

    disec destegi 8000 de var canakla ilgili bi yorum yok bende hepsi next marka lnb canak kablo ve receiver :)

    güncelleme 3 şekilde olur 1. fun karta şifreleri yükleyek 2. emuya güncel keylerı tek tek kumanda ile girerek 3. makinen arkasındaki rs232 portu ile guncelleme.....en kolayı fun karta yüklemek.... bazı kanlların şifrelerı aylarca değişmediği olur bazılar çok değişiyor mesela polsat her dakka değişiyor... onun içinde autoupdate var:)

    ses cıkışı stereo...... digital falan çıkş yok:)




  • cw olmayan discoverylerde var onları açabilirsiniz ..
    8000 de fun kartla falan işin olmaz emulator yazılımı ilk bu cihazda vardı hala daha en iyisi bu cihaz şüphen olmasın kumandadan key gir işlem tamam tabiki kart modul gibi sistemleride destekler
  • Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. İlave etmek isteyenlerede şimdiden teşekkürler. Bu yazı umarım çoğu yeni uydu alıcısının işine yarayacak. Şu çanak konusundada biraz ilave olsa iyi olur diyiyorum..
  • netcommandar arkdaş kumandayı 10 parmak kullanıyo sanaırm yüzlerce keyi girmek pek kolay diil :)

    not: eğer aldığın receiverin yazılımı güncel ise keylerde günceldir ama eski ise keyleri gir babam gir.... bazen yanlış giridğin faşan oluyo uğraşıyosun ama fun ile hiş uğraşmadan şipşak
  • ama genelde next 8000 de güncel geliyor mach & doktor saolsun yakın dostlarımızdır kendileri da funda bi - nokta var bir başka kart daha kullanacaksan mecbur emu yada kart değiştirme mevzusu giriyor olaya mesela dt abonesi isen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.