Şimdi Ara

nex5 mi nex6 mı nex 7 mi , kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ilk makinem olcak benim nex serisi beni baya etkiledi , yeni başlayan biri için hangisini önerirsiniz, genellikle yeni doğan kızımı çekicem yani portre olacak çekimler , makinenin üzerindeki 18-55 lens le portre çekimleri yapabilirmiyim , yoksa 50mm lens mi almalıyım ,teşekkürler



  • Nex serisi oldukça iyidir. Fotoğraf kalitesi olsun, ürün özellikleri bakımından olsun. Parasının hakkını veren iyi modellere sahip bir seridir. İlk lensi değiştirilebilen makinanız olacak ise 18-55 ile bir süre gitmeniz iyi olacaktır. Portre çekimi yapılır ama diyafram değeri düşük bir lens kadar alan derinliği etkisi vermez ama yine de yeteri kadar alan derinliği verebilir. Yani arkaplan katliamı yaşatabilirsiniz fotoğraflara. Yetersiz geldiğini düşündüğünüzde uygun bir lens bakabilirsiniz.
  • Nex-6 veya Nex-7 alın derim... Ben de makine bakıyorum önceliğim Nex-6
  • NEx6 kullanmış biri olarak şunu diyebilirim. Bu makineler gerçekten güzel ama otomatik lenslerinin çeşidi şu an için az. Ama ilerleyen zamanda bu makineler daha iyi bir noktaya gelecek.
    Şu anda bence bu seriye para vermeyin. 18-55 kit lensle pek verimde alamazsınız. Bence DSLR alın. Daha ucuza alırsınız hem.
  • arkadaşlar işin aslı arkadaşa aldırcam abd den , lenside aldırıyım diyorum bi daha sonra uğraşmıyım, burda malum pahalı, nex 6 ve nex 7 anladığım kadarıyla yeni başlayan biri için gereksiz biraz , portre ve düşük ışıkta çekim yapmak için hangi lens i kullanmalıyım ?? birde nex5r için sonradan şunuda aldırsaydım diyebileceğim bir aksesuar varmı , onuda ekliyim listeme, ben kullanmadığım için bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.