Şimdi Ara

New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]

    Kısaca anlatmak gerekirse sıfırdan farksızdır. Kozmetik ve fonksiyonel olarak kusursuzdur. İç karton hariç kutu içeriği tamdır. 4GB hafıza kartı takılı olup CFW yapılmıştır.

    Mersin/Mut elden teslim yapılır. Kargo ile gönderim yapılır. Alışveriş geçmişim vardır, referanslarım çoktur. Alıcıya hayırlı olsun.



    New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]


    New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]


    New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Ucuza gidiyor. Elimde 3 adet 3DS oldu yoksa alirdim.

  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt
    Ucuz mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    Şu anki Türkiye şartlarına göre ucuz. Türkiye ye geldiğim Ocak 2022 den beri takip ediyorum. Pokemon takasında kullanmak için ikinci bir konsol arayışı ile başladım. Sonra takibi bırakamadım.


    Türkiyede en yaygın olanı eski küçük 3ds. Ona rağbet az fakat 3ds XL olsun, new 3ds olsun. Bu olsun. New 3ds XL olsun rağbet daha fazla.

    Yurtdışında konsollar çok daha uygun. Aralık 2021 de ingilterede idim o zaman bu konsol kutusuz olarak 80-100 sterlin arasına satılıyordu. Dönmeden 45 sterline 3DS XL almıştım. üstüne 500 tl (kasa, üst ekran plastiği değişimi, kalem ve kılıf) daha masraf yaptım.


    Bu konsolları en ucuza bulabileceğin ülke ise japonya. Ne yazık ki orda ucuz olsa bile gümrüğü, vergisi ve kargosu derken fiyat 2 ye katlanıyor. Fakat LL sürümü almayı kabul edersen Amazon Japon dan kutulusunu 3000-3500 arasına kargo ve gümrük dagil alabilirsin.


    Türkiye de satılan konsollara gelirsek, eski küçük 3ds i saymaz isen diğer çeşitleri satan gerçekten az ve satanlarda fiyatı çok yüksek tutuyor. Türkiye den almak genelde japonya fiyatı + gümrük + kargo fiyatının biraz üstüne geliyor.


    Şu an aralık 2022, Kutusuz New 3ds XL ler 3000 TL den başlıyor. Ben aylar önce 2700 e aldım.

    Kutulu New 3ds xl ler 3500 TL den başlıyor.


    Bu New 3ds XL değil ama iç donanımı ona yakın. Hem pokemon edition hemde kutulu. çok rahat 3000-3500 arası eder.


    Eğer ucuz bir 3ds arıyorsan. eski küçük 3ds ve 2ds ler 1000 tl den başlıyor. Ama ben şu an PSvita almayı öneririm, 3ds (1000 tl den başlıyor) ve psp (700 tl den başlıyor) piyasası uçtu ama PSvita piyasası hala Ocak 2022 de olduğu seviyede 1600 e bulabiliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixugur -- 27 Kasım 2022; 10:30:55 >




  • phoenixugur P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bir arkadaşımı elinde bu konsollar dan ço var ve uyguna satıyor isterseniz discord ile iletişime geçebilirsiniz. Buyrun örneği

    New Nintendo 2DS XL Pokeball Edition [3200 TL]

    Pazarlıkta yapılabilir diye düşünüyorum. Bence fiyatlar biraz ülke şartları ayağına garip bir hal aldı. Ben geçen ay ps4 slim kırık sattım 4750 ye ama piyasada 7 - 8 isteyen de vardı aslında bende öyle yazdım sonra ne oluyor dedim etmez dedim direk indirdim fiyatı. Switch sattım kırık 5750 ye. Bence insanlar ülkenin durumunu fırsata çevirmiş durumda ben öyle düşünüyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Aynen oyle, elektronik urunlerde olan ithalat vergisinden dolayi yurtdisindan urun getirmek artinca, turkiye de bulunan ikinci el konsollarin fiyatlarida artti.


    Sizin konsolunuz new 3ds XL ise fiyati normal umarim yakinda satabilirsiniz.

  • Merhaba hala duruyorsa almak istiyorum

  • Merhabalar,

    Hala satılık mı? Güncel fiyat nedir?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.