Şimdi Ara

NETWORK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Arkadaşlar çalışmış olduğum şirket te network üzerinden internete girdiğimizi patronlarımız anlayacaklarmış, malum işin stressinden sıkıldığımız zaman nete atıyoruz kendimizi, acaba bunu için bi program falan varmı ne yaptığımızı ne ettiğimiz bilmemeleri hemde dosyalarımıza erişememeleri için bir prog var mı?.

    Teşekkürler...



  • Nasıl Anlıyorlarmıs Kı Nete Gırdığınızı Patronlar Yanınızdamı Yoksa
  • Active diecotryden ne yaptığınız anlıyorlar bunun için bildiğim bi program yok çünkü active directory yeterince gelişmiş bir program varsa bilen yazsın bende örenmiş olurum bölece
  • arkadaşlar servır sitemi olan tüm firmalarda neyaparsanız yapın nete giriş çıkışlarınız ıplerle kaydedildiğinden ancak bilgi işlemdeki operatör yada sorumluyu kafaya alamk dışında bir şey söz konusu değil çünkü hepinizin çıkışı tekbir nizamiyeden yapılıyor. tünel yada proksi lerse servırdan çıktıktan sonra kulanılır birçok arkadaş bunu önerebilirsana proksi yada tünel kulandiye ama buda nafile. bu benim bildiğim ama zman teknoloji çağı yeni birşeyler çıkmış olabilir.

    "buarada sistem operatörümüz bu bilgği okuduğundan adım gibi eminim olum servet beni patrona ispinglemekle eline ne geçicek"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.