Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.534
Cevap
159
Favori
681.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi yaklaşık netspeedin ilk senelerinden beri o da sanırım 2 yıldan fazla oluyor netspeed kullanıyorum.ADSL 16mbit kullanıyorduk ancak gerek evde 2 öğrenci olması yüzünden port bulduğumuz gibi 35mbit vdsl'e geçiş yaptırmak istedik ve 29 Temmuz günü arayıp başvurduk,bayramdan önce geçiş yapılır dendi.30 Temmuz günü internet 12 gibi bir anda gitti internet ışığı o zamandan beri gelmedi.Bir süre normaldir dedim ancak saat 4 gibi görüştüm böyle böyle anlattım birkaç ayarlama yaptı halen ışık gelmiyordu hiç.Destek kaydı oluşturdu sonra 1 saat sonra ışık gelmeye başladı ama hiç stabilleşmedi haliyle yanıp sönüyor durumunda halen.Normal mi sizce?Anlayamadım valla.
  • Bilgilendirme için sağ ol, millenicom'dan kurtulup netspeedi deneyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thesplit T kullanıcısına yanıt
    Netspeed facebook grubu var oraya yazarsan daha iyi olur geçmişte birinin böyle bir paylaşim yaptiğini duymuştum
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, netspeed in abonelik süreci nasıl işliyor?
    Bulunduğunum bölgede fiber yok, hız max 66mbit görünüyor.
    Sadece netflix ve sosyal medya için 16mbit tarife yeterli midir, ayrıca modem kirası alınıyor mu?
    Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiş yapacaksanız evrakları gönderiyorsunuz hiç bir ücret ödemeden abonelik işlemleriniz başlıyor sadece kullanıcı adı ve şifresini modemden değiştirmeniz yetiyor diğer firmadaki abonelik otomatikmen iptal oluyor.
    Yeni abonelik yapacaksanız sitelerinden formu dolduruyorsunuz sizi arayıp onay alıyorlar ardından ekip geliyor kurulumu yapıyor ve evrakları imzalatıyorlar sizin bir şey göndermenize gerek kalmıyor ancak yeni abonelik olunca 2 taksitle toplam 100 tl aktivasyon ve kurulum ücreti alınıyor.
    Netflix ve youtube için her nekadar 16 mbps yetsede önerim kesinlikle VDSL bağlatmanız yönünde çünkü daha stabil oluyor. Bu tarifelerden birini seçebilirsiniz en akıllıca olanıda Speedmax Avantaj Smart 35 Mbps olan tarife https://netspeed.com.tr/kampanyalar/vdsl-tarifeler/ az kullandığınız aylarda 63 TL çok kullandığınız aylarda 76 TL ödersiniz.




  • Dostlar bulunduğum yerde 2 senedir türknet 16mbit kullanıyordum geçen ay site kararı ile fiber alt yapı döşendi. Eski dsl kutular da kalkacakmış. Sorguda dolaba uzaklık 0 metre hız 75mbit diyor. Fiber gelmişken dandik 16 falan yerine artık fiberin hızını rahatını bir görelim istiyorum. Tt ye çok daha fazla paralar vermek yerine alternatif arıyorum millenicom daha tuzlu geldi sizce netspeedden tam verim alırmıyım. Türknette çoğu zaman muhattap bulamadım ama sorunum da olmadı netspeed bu konuda nasıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vexra

    Bilgilendirme için sağ ol, millenicom'dan kurtulup netspeedi deneyeceğim.
    az önce açtım twitchi. Speedtest yaptım birde. Şuan yurtiçi hız olarak ne alıyosam aynısı yurtdışında.https://ttnet.speedtestcustom.com/result/b6b20790-d434-11ea-8ec8-b34daec99d0b

    bu da frankfurthttps://ttnet.speedtestcustom.com/result/bc534370-d435-11ea-b3d9-bf1480df9247

    Twitchte 32 mbpse kadar yayın izleyebiliyorsunuz. Bu da bu saatte 1080p60 ile yaklaşık 6 mbps bitrateli olanlardan 4 tanesini sıkıntsız aynı anda açabilirsiniz demek oluyor.
    Sanırım yurtdışı bant genişliği kısıtlaması kalkmış. Ayrıyetten fast.com da 32 mbps gözüküyor.
    Not: Bende bu şekilde diye herkeste olacak diye bir şey yok ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 1 Ağustos 2020; 23:34:14 >




  • Hocam kocaeli değil mi?Ben de kocaelideyim de yeni geçiş yaptım 35mbps'lik pakete,daha önceden 16'lığı kullanıyordum da yükseltmek istedik.Perşembe günü geçiş yapılcaktı yapıldı ama bağlantıda bir sıkıntı oluştu umarım çözülür en yakın zamanda.VDSL'den memnun musunuz şimdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CengizGurkan

    Hocam kocaeli değil mi?Ben de kocaelideyim de yeni geçiş yaptım 35mbps'lik pakete,daha önceden 16'lığı kullanıyordum da yükseltmek istedik.Perşembe günü geçiş yapılcaktı yapıldı ama bağlantıda bir sıkıntı oluştu umarım çözülür en yakın zamanda.VDSL'den memnun musunuz şimdi?
    Hayır hocam istabuldayım. Server olarak otomatik kocaeliyi seçti. Çoğu zaman COMnet data istanbulu seçiyor. O an ona denk gelmiş. Ben memnunum vdsl 35 mbps kullanıyorum. Ancak şikayet edenler de olmadı değil ( Azınlıkta olsa). Yine de gözlemlerime dayanarak TT altyapısı kullanan diğerlerine göre benim için bir tık önde tercih sebebi.
  • Teşekkürler hocam,umarım bizim sorun yakında çözülür ona göre dedemin de vodafone net'di geçiş yaptırıcam taahhütü bitti.
  • Arkadaşlar merhaba, Speedmax Avantaj, Speedmax Avantaj Smart paketlerinde upload hızları aynımıdır? Birde evde kurulum almak zorunlumu ? Evde kurulum sadece modemi mi kuruyor? Eve yeni hat cekiyorlar mi ben ilk defa baglaticam da bu eve.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nabu

    Arkadaşlar merhaba, Speedmax Avantaj, Speedmax Avantaj Smart paketlerinde upload hızları aynımıdır? Birde evde kurulum almak zorunlumu ? Evde kurulum sadece modemi mi kuruyor? Eve yeni hat cekiyorlar mi ben ilk defa baglaticam da bu eve.
    Arayıp müşteri hizmetlerine sorsanız daha mantıklı ve hızlı olur.
  • Merhabalar. Dostlar Netspeed den GIBIRNET'e geçen oldu mu İstanbul da, rica etsem deneyimlerinizi anlatabilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizps3

    Merhabalar. Dostlar Netspeed den GIBIRNET'e geçen oldu mu İstanbul da, rica etsem deneyimlerinizi anlatabilir misiniz.
    Gibirnet ana konusuna bakın.
  • Beyler netspeed VDSL'den netspeed fibere geçerken fiber kurulum ücreti ödüyor muyuz? Yarın netspeed'e soracaktım ama belki bilen vardır.
  • Bağlatalı 2 hafta oldu. Anne ve babamın yazlık evine aldım. 2 haftadır kendim de kullanıyorum. Canavar gibi hiçbir sıkıntı yok. İlk 5ogb kullanıma 40TL fatura kesiliyor. Max ücreti 66tl.

    Evin altyapısı 30 senelik o yüzden 16mbit değil 12mbit alabiliyorum. En ufak bir kopma donma yok. 1080p Youtube twitch sorunsuz. Bilgisayarımı getirip competitive oyunlarda da deneyeceğim.

    Babamın asıl evinde Türknet vardı aylık 85ltye. Onu da iptal edip bu tarifeye geçireceğim.

    Bence en f/p internet bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2 farklı bağlantı türü arasında geçiş olduğu için kurulum ücreti alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraközkan

    Bağlatalı 2 hafta oldu. Anne ve babamın yazlık evine aldım. 2 haftadır kendim de kullanıyorum. Canavar gibi hiçbir sıkıntı yok. İlk 5ogb kullanıma 40TL fatura kesiliyor. Max ücreti 66tl.

    Evin altyapısı 30 senelik o yüzden 16mbit değil 12mbit alabiliyorum. En ufak bir kopma donma yok. 1080p Youtube twitch sorunsuz. Bilgisayarımı getirip competitive oyunlarda da deneyeceğim.

    Babamın asıl evinde Türknet vardı aylık 85ltye. Onu da iptal edip bu tarifeye geçireceğim.

    Bence en f/p internet bu.
    Hayırlı olsun, sıkıntısız kullanırsınız umarım.
  • BST_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün facebooktan sormuştum. Bugün cevap vermişler, ücretsiz olarak geçiş yapabilirmişim
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben geçiş yaptım hat değerlerim aldığım hız vs. aynı. sadece şuanlık tek değişim aylık ödeyeceğim fatura görünüyor :) Netspeed'den memnundum ama fiyatları çok arttı.
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.