Şimdi Ara

NetMaster modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir uydunet üyesiyim düne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat dünden beri wireless sorunum var modem gözüküor fakat hem laptopumdan hemde telefonumdan modeme giremiyorum neden acaba yardım ederseniz sevinirim.



  • reset at. modemin arkasında. sonra internet explorerdan (chrome, opera, mozilla vs) adres cubuguna 192.168.0.1 yaz gelen sayfaya kullanıcı adı admin şifre kısmına password yaz. internet için extra ayar yapmana gerek yok. kablosuz kısmını aç orada ağ adını ne istersen yap. sonra uygula de. sonra solda şifreleme yada güvenlik diye bir yer var.orayı ac sonra istediğin şifreleme türü wep wpa ne istersen birini etkin hale getir ve uygula de.restarta falan gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senbolo

    Arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir uydunet üyesiyim düne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat dünden beri wireless sorunum var modem gözüküor fakat hem laptopumdan hemde telefonumdan modeme giremiyorum neden acaba yardım ederseniz sevinirim.

    Sayın Kullanıcımız,

    Kullandığınız modemin modelini belirtirseniz NetMASTER Destek Merkezi olarak konuyla ilgili ayrıntılı olarak yardımcı olabiliriz. Bağlandığınız modemin adını bilgisayar ve telefon hafızasından kaldırıp modemin altında bulunan şifre ile bağlantı kurmaya çalışırsanız sorununuz çözülebilir.

    Sorun devam ederse her gün 08:00 - 22:00 arası NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

    0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

    Saygılarımızla,




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.