Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu modeme bağlı Xiaomi TV stick ve Samsung Galaxy A7 telefonda yaşadığım bir problem var. Bu cihazlar sürekli olarak kablosuz ağa bağlanamıyor, ancak evdeki diğer cihazların (xiaomi redmi telefon, laptop ve xbox) kablosuz bağlanmasında problem bulunmuyor. Modemin arayüzünden Kontrol Kanalını Alt 1-2-3 olarak değiştirdiğimde cihazlar bağlantı kurabiliyor ama bir müddet sonra kanal kendiliğinden değiştiğinden problem tekrar ediyor. Bu problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mıdır?




  • Değerli Kullanıcımız,

     

    Modemin kablosuz kanal değişiminin nedeni, Türksat’ın modem yazılımdan bağımsız bir uygulamasıdır. Modeme uygulanan Reboot işlemi kullanıcıların kablosuz bağlantı performanslarını iyileştirmek için yapılmaktadır. Modem her reboot olduğunda auto channel (otomatik kanal) mekanizması tetiklenir ve en uygun olan kablosuz kanalını seçer.

    Reboot işleminin modeminiz için uygulanmasını istemiyorsanız bu konuda yardımcı olabiliriz. Tarafımıza modeminizin CM MAC ID’sini iletirseniz modeminizin bu işlemden çıkarılması için Türksat’a bildirimde bulunabiliriz.

     

    Saygılarımızla, 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.