Şimdi Ara

NETLIMITSIZ ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLDÜ HERHALDE !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #berk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Yaşar

    Ben "1megabyte'a AYDA 46 TL ödeyen TTNET kullanıcısıyım." Bir kaç gün önce beni evden aradılar. Telefonu açtım ve telefondaki şahıs bana TTNET çalışanı olduğunu söyledi. Alt yapı çalışmaları hakkında birşeyler söyledi. Alt yapı çalışmalarımızı müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için hızlı bir şekilde tamamladık. Eğer onay verirseniz aynı fiyata daha hızlı internet paketinden yaralanabileceksiniz.

    Emin misiniz dedim, (EVET) dedi. Siz 1Megabyte TTNET paketini kullanıyorsunuz ve ayda 46 TL veriyorsunuz.
    (EVE) dedim. O halde aynı fiyata 7 kat daha hızlı internet paketinden yararlanmak istiyorsanız "EVET" demeniz yeterlidir dedi.

    Birşey soracağım dedim "BUYURUN" Dediler. Kota sınırı var mı ? Yani 15GB'i aşıpta hızın 512KB'e düşme gibi bir durumun söz konusu olma ihtimali var mı ?
    Bana verilen yanıt şuydu; "Hayır, aynı fiyata 7 kat hızlı internet paketinden yaralanabileceksiniz, öyle birşey yok"

    Kabul ettim. ve şuan 35GB'i aştım. Hızda düşüş yok. ben mardindeyim :=) ve satrale uzak değilim


    Arkadaşım aslında hala öyle birşey var, kalkmış değil. Resmi siteden bakabilirsiniz. Ama altyapı çalışmalarının yetersizliğinden midir ilgisizliktenmidir yoksa özendirmek içinmidir bilmem ama 15gb yi geçince hız düşmüyor çoğu ikişide.
    http://www.ttnet.com.tr/web/243-1609-1-1/tur/destek/destek__bilgi_bankasi__bunlari_biliyor_musunuz_/adil_kullanim_uygulamasi

    Senin yaşadığının bir benzerini ben yaşadım ve bende birşey için evet dedim ama herifler beni istemediğim pakede geçirmiş oldu. Ya bunlar teknolojiden anlamayan insanları işe alıyolar yada bilerek milleti bu pakete çekmek için üçkağıt veya söz hileleri yapıyorlar.


    TTNET santral kutusu olduğunu nerden anlayabiliriz ? hemen 50 METRE ileride bir kutu var. daha önce ttnet çalışanları o kutuda laptop'la internet değerlerini ölçüyordu. birde sürekli içinde kırmızı ışık yanıp sönüyor ?




  • Arkadaşlar ben hesapladım. Tam olarak 28,125 GB dan daha fazla download yapıyorsanız netlimitsiz kesinlikle gereksiz. Çünkü 1 Mbps ile bu miktardan fazlasını daha çabuk indirebiliyorsunuz. Tabi 15 GB downloaddan sonra hızınızın 512 Kbps ye düştüğünü düşünerek bu hesaplamayı yaptım. Yani 28,125 GB, metlimitsiz ile de 1 Mbps ile de aynı zamanda indiriliyor. Bundan sonrasında ise avantaj 1 Mbps'ye geçiyor çünkü netlimitsizde zaten hızınız 1 Mbps'nin yarısına inmiş oluyor. Ben de başta düşündüm 8 Mbps dedim iyi ama benim gibi ayda en az 60 GB indiren için dezavantaj.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.