Şimdi Ara

Netflix ve Spotify iş birliği yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix ve Spotify iş birliği yapıyor



    Çevrim içi içerik sektörünün en büyük platformu Netflix ve müzik sektörünün en büyük platformu Spotify önemli bir iş birliği yapıyor. Netflix soundtrack müzikleri artık Spotify platformunda yer alacak. 



    Netflix Hub



    Dizi, oyun veya filmlere ait soundtrack müzikler yıllardır önemli bir yere sahip. Pek çoğu listelerde hit olurken sayısız ödüle de layık görüldü. Haliyle müzik platformları bu türe özel bir ilgi gösteriyor. 



    Ayrıca Bkz.Spotify’ın şarkı sözü senkronizasyon özelliği tüm kullanıcılara açıldı



    Spotify daha önce de Disney ile ortaklık yapmış ve platformun yapımlarına ait müzikler ve podcast yayınları için özel bir Hub oluşturulmuştu. Böylece tüm popüler müziklere tek bir yerden ulaşılması mümkün olmuştu. 



    Netflix Hub da platformun içeriklerine ait müzikleri ve podcast yayınlarını barındıracak. Ayrıca müziklerin nasıl yapıldığına dair sahne arkası yayınlar da olacak. Squid Game, 'Tick, Tick... Boom!, Money Heist ve Bridgerton gibi belirli içeriklerin lisanslı müzikleri sisteme yüklenmiş durumda. 



    Netflix bazı içerikler için Genişletilmiş Albümler adı verilen bir kanal da hazırlıyor. Sahne arkasına ait yayınlar işte bu kanalda yer alacak. The Harder They Fall filmi için bu kanal hazır durumda. Zamanla yeni kanallar buraya eklenecek. Netflix Hub bir kaç ülke için kullanıma sunulmuş durumda. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/spotify_collaborates_with_netflix_to_launch_new_dedicated_netflix_hub-news-51970.php







  • Ooo iyiymiş

  • Twitch gibi broadcast platformlarında da yayıncı olarak kullanabilsek keşke, DMCA yüzünden çoğu yayıncı oyunların ve dizi/filmlerin müziklerini dahi açamıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.