Şimdi Ara

Netflix'ten başarılı F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'ten başarılı F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel geliyor



    Özellikle belgeselleri ile dikkat çeken popüler video akış platformu Netflix'ten bir başka efsane sporcu için daha belgesel geliyor. 



    Netflix'ten Michael Schumacher Belgeseli Geliyor



    Geçtiğimiz saatlerde The Hollywood Reporter'ın yaptığı habere göre Netflix, usta F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel hazırlıyor. Belgesel, Schumacher'in Formula 1 kariyerine başladığı Batı Almanya'dan usta bir pilot olana kadarki dönemi anlatacak. Belgesel, 15 Eylül'de Netflix üzerinden yayınlanacak.



    Ayrıca Bkz.Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Hawkeye'ın yayın tarihi ve ilk resmi görseli paylaşıldı



    Schumacher, belgeseli Schumacher'in ailesiyle işbirliği içinde hazırlanıyor ve eşi Corinna, erkek kardeşi Ralf Schumacher, bu yıl F1'e ilk çıkışını yapan oğlu Mick ve kızı Gina ile röportajlar içeriyor. Belgeselde ayrıca F1 sürücüleri ve eski dünya şampiyonları Sebastian Vettel, Mika Häkkinen ve Damon Hill'in yanı sıra eski Formula 1 CEO'su Bernie Ecclestone da dahil olmak üzere Schumacher'in en yakın meslektaşları ve en zorlu rakipleriyle röportajlar yer alıyor.



    1991 yılında Formula 1'de yarışmaya başlayan ve emekli olana dek 7 kez şampiyon olan usta pilot, 2013 yılında Fransız Alpleri'ndeki Meribel kayak merkezinde geçirdiği kayak kazası sonucu ağır yaralanarak komaya girmiştir. Kaza geçirdiği tarihten bu yana tedavisi devam etmekte olup temel fonksiyonlarında dahi zorlanma olduğu bildirilmektedir.




    Kaynak:https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/netflix-acquire-michael-schumacher-documentary-1234990625/







  • sjw tayfanın eline yüzüne bulaştıracağı bir yapım olacak. yeni düzende ağlak hamilton ne isterse o oluyor malesef. kendisi bu camianın tek efsanesi olarak hatırlanmak istiyor ama emekli olduktan 5 sene sonra kimse adını bile hatırlamayacak yüzsüz herifin. Schumacher efsanesi ise yıllar boyu hatırlanacak.

  • Bu adama ne oldu merak ediyorum. En son 2013'de kayak yaparken kafaya aldığı darbe ile komalık olmuştu. Sonra komadan çıkmıştı ama ondan beridir haber yok adamdan.

  • sjw tayfanın eline yüzüne bulaştıracağı bir yapım olacak. yeni düzende ağlak hamilton ne isterse o oluyor malesef. kendisi bu camianın tek efsanesi olarak hatırlanmak istiyor ama emekli olduktan 5 sene sonra kimse adını bile hatırlamayacak yüzsüz herifin. Schumacher efsanesi ise yıllar boyu hatırlanacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ölmeden belgeselini yapalım demişler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdRenaLime

    sjw tayfanın eline yüzüne bulaştıracağı bir yapım olacak. yeni düzende ağlak hamilton ne isterse o oluyor malesef. kendisi bu camianın tek efsanesi olarak hatırlanmak istiyor ama emekli olduktan 5 sene sonra kimse adını bile hatırlamayacak yüzsüz herifin. Schumacher efsanesi ise yıllar boyu hatırlanacak.

    Sonuna kadar katılıyorum, herif ağlamaktan da ziyade pislik de yapıyor. Verstappen i disari firlatmasi gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bize F1 sevdiren adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Mercedesin şımartılmış züppesi sürekli Toto tarafından pohpohlanır hatta takım arkadaşı Bottas'a bile mobbing uygulanır Hamilton'a yol versin diye. Zamanında Albon podyuma çıkacakken Hamilton 2 kez Albon'a çelme takmıştır.Daha niceleri vardır. Gerçekten zevki kalmadı eski tadı yok Mercedes'in sürekli kazanması heyecanı kaybettirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt
    Schumacher bir F1 ilahıdır, Hamilton sadece "siyahi şampiyon" olarak hatırlanmak durumunda kalacak. Çünkü duruş itibari ile o kadar "siyahi olmanın dezavantajı" kasıyor ki, başarısından çok siyahiliği sjw lar tarafından pompalanıyor. Spordaki en büyük kendi ayağına sıkmalardan birisi olabilir. Benim gözümde Hakkinen bile defalarca iyi bir yerde Hamilton' a göre. Herkes işini yapmalı, fazla ağlaklık iyi değil...

  • Keşke netflix yapmasaydı. Önemli kişilerin belgesellerini beceremiyorlar.

  • -Columbia- kullanıcısına yanıt

    F1'i çok takip etmediğiniz belli oluyor. Evet Hamilton bir bakıma örneğin Vettel'e kıyasla tribünlere oynayan bir pilot, ancak bu durum zamanında kariyer basamaklarını yükselirken ayrımcılığa uğradığı gerçeğini ve bunun yaşanmaması adına vakıf bile kurduğu gerçeğini değiştirmiyor. F1 sponsor bulunmadığı sürece zengin sporudur, orta direkten gelen pilotların aşırı yetenekli olması gerekiyor sponsor bulabilmek için. Nitekim Hamilton da siyahi ve orta direk birisi olarak zamanın McLaren patronu Ron Dennis'den sponsorluk alacak kadar yetenekli bir pilot bunu gözardı ediyorsunuz.

    F1 tarihine bakarsanız her zaman işin içinde şampiyonluk ve rekabet olduğunda hararet yükselmiştir. Schumacher de efsanedir ancak şu an yerdiğiniz küçük gördüğünüz Hamilton melek kalır yaptıklarıyla. Örneğin 1994 Avustalya GP Damon Hill'e şampiyonluk giderken çarpışmaları ve sonucunda şampiyon olması. 1997 Jerez'de Villeneuve'a kasten çarpıp şampiyonadan diskalafiye edilmesi. Ferrari kariyerinin son dönemlerinde 2006 Monaco sıralaması La Rascasse olayı vs vs. demek ki Hamilton bunları yapsa kan gövdeyi götürecekti.

    Altında iyi araba var diye zırvalamanın da anlamı yok çünkü şampiyon olmak için hem iyi araç hem de iyi pilotun müthiş bir uyumu gerekir. 2000-2004 arası Ferrari o kadar dominanttı ki FIA kuralları değiştirdi, sanki Schumacherin altında tenekeyle şampiyon olmuş gibi konuşanlar komik oluyor. O aralar F1 çok zevkliydi her yarış Ferrari kazanıyordu neredeyse. Bence en zevkli dönemler 2005-2012 arasıydı, her yarışın kafa kafaya gittiği ve bir çok farklı yarış kazananının olması işime gelir. Ayrıca Schumacher döneminde Barrichello'ya yapılanlar Bottas'a yapılanlar yanında bir hiç. Adama son virajda yol verdirttiler. Redbull yıllardır Verstappen'in yanındaki bütün 2. pilotları yedi. Son yarışta sırf Hamilton ekstra puan almasın diye Perez'in kendi alacağı puanları hiç ettiler. Bottasın en büyük şanssızlığı takım arkadaşının Hamilton olması yoksa bir çok kalburüstü takımda hala iş yapabilecek birisi, merak edenler Williams kariyerine göz atabilir. Ayrıca Ferrari kazmalık yapmasa 2017-18 yıllarında şampiyonluk alabilirlerdi.

    F1 pilotları çaylaklık döneminde arka sıralardaki takımlarda tecrübe edinir ve yeterince hızlılarsa orta/ön sıra takımlarına alınırlar. Alonso Minardi, Raikkonen Sauber, Vettel Toro Rosso, Schumacher de Jordan'da kariyerlerine başladı. Hamilton direkt olarak kendisine o dönemin kafaya oynayan takımı McLaren'da koltuk buldu. 2005 yılında F3, 2006 yılında GP2 şampiyonu olduktan sonra 2007 yılında bakın çaylak yılında o dönemin en iyileri olan Alonso (2005-6 Dünya şampiyonu ve o dönemki takım arkadaşı) ve Raikkonen ile kafa kafaya gidip sadece 1 puanla şampiyonluğu kaybetmiş (2007'deki Çin GP'deki hatası ya da Brezilya GP'de aracında sorun yaşamasa yine şampiyon olacaktı), çaylak yılında şampiyon olma potasına sahip bir yetenek. Hamilton fanı değilim ancak yıllardan beri pilottan bağımsız olarak McLaren taraftarıyım. Hamilton en iyilerden birisi olarak hatırlanacak.


    Konuyla alakalı yorumum ise Drive to Survive'dan görüleceği üzere Netflixten pek bir şey beklemeyip beklentileri yüksek tutmamak gerek.





  • Bilmeyenler Senna (2010) filmini izlesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportmenlikten nasibini almamış gereksiz birinin belgeselini yapsan ne olur, yapmasan ne olur. Şampiyon olmadan önce insan olmak önemli...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarilimi boyle baslikmi olur adam senna dan sonra f1 in goat u

  • Hangi belgeselin özetini copy/Paste yaptın. Link verde izleyeK

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    copy/paste değil alınteri ve F1 bilgisi, belgesel falan yok. 2005'ten beri yarışların çoğunu bizzat izledim. yazdığım yarışları tek tek youtubeda ara bulursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

    copy/paste değil alınteri ve F1 bilgisi, belgesel falan yok. 2005'ten beri yarışların çoğunu bizzat izledim. yazdığım yarışları tek tek youtubeda ara bulursun.

    Gerçekten mi? 93 den beri hic bir yarışı kacirmayan ve Ham denilen herifi karting den beri izleyen birine youtube dan ara bulursun ve 2005 den beri takip eden biri mi yön verecek.. Bravo sana, gercekten bravo sennayi canlı izlemiş birine bu önerilerin icin Teşekkürler. Ham'e gelince analizlerini tekrar bi gözden geçirmeni öneririm, Evet çok yetenekli hatta. mc laren dayken de sıkı bir fani idim. Jenson'u izlemekte keyifliydi hatta ve hatta ham in jansonu ezerken gormekte keyifliydi..(sampiyon oldugu zaman haric) ama sonra Mercedes onu tüm yetenekleri silinmiş götü kalkik bir makineye dönüştürdü ve mahvetti.. Bizim kızdığımı nokta bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 2 Ağustos 2021; 23:7:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    ne güzel işte 93'den beri izliyorsanız dediğim yarışları zaten hatırlarsınız ikonik anlar zaten. schumacherin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, işin içinde rekabet olduğunda sert mücadele ettiğini de biliyorsunuzdur. en erken f1 anılarım 98 hakkinen zamanıydı ki mclaren taraftarlığım buradan gelir, sonra raikkonen hamilton vs. ayrıca hamiltonun iyi aracı olması ile üzerinde haterların olması çok normal, kimse uzun süreli dominasyon görmek istemez. 2000lerin başında schumacherin, 2010-13 arası da vettelin oldukça fazla haterı vardı sonuçta, hamilton da aynısını yaşıyor. iyi araba var yetenek de var napsın şampiyon olmasın mı? :D bunun 1. elden sorumlusu FIA zaten. 2005-8 arası müthiş mücadeleler varken saçmasapan kural hamleleri ile ilk açığı bulan takım şampiyonayı domine etti. 2009 Brawn çift difüzor, redbull dominasyonunda blown diffuser, en son da hybrid çağda mercedesin çok iyi ünite yapması mücadeleyi öldürdü. redbull dominasyonunda bile 2010 2012 yine zevkli mücadeleli yıllardı. ancak hybrid çağdaki absürd dominasyonu engellemek için FIA hiç bir önlem de almadı. uzun süredir izliyorsanız f1 şampiyonluğu için hem iyi araç, hem iyi pilot hem de şanslı olması gerektiğini zaten biliyorsundur. hamiltonun yeteneği olmasa cepten tavşan çıkartılması gereken anlarda bir halt yiyemezdi ki bunu en son macaristan gpde gördük. geçişin zor olduğu pistte (araç performans farkının en az olduğu pistlerden birinde yani), hatayla son sıraya düşüp 3. oldu. 2020 türkiyede şahane lastik kullanımıyla kazandı vs vs örnek var. gönül ister ki 2022 kuralları ile umarım bir takım açık bulup kopup gitmez de güzel bir mücadele izleriz. ayrıca hamiltonun her yarış bir şeye ağlaması evet can sıkıcı, zaten alonso da macaristan gpden sonraki röportajında şakayla karışık alttan iğneliyor:


    Netflix'ten başarılı F1 pilotu Michael Schumacher için belgesel geliyorF1 AudioBookyoutube
    'Lewis is always complaining"-Fernando Alonso #Hungariangp #fernandoalonso #lewishamilton #f1
    https://www.youtube.com/watch?v=TrnwmDV0wfA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

    ne güzel işte 93'den beri izliyorsanız dediğim yarışları zaten hatırlarsınız ikonik anlar zaten. schumacherin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, işin içinde rekabet olduğunda sert mücadele ettiğini de biliyorsunuzdur. en erken f1 anılarım 98 hakkinen zamanıydı ki mclaren taraftarlığım buradan gelir, sonra raikkonen hamilton vs. ayrıca hamiltonun iyi aracı olması ile üzerinde haterların olması çok normal, kimse uzun süreli dominasyon görmek istemez. 2000lerin başında schumacherin, 2010-13 arası da vettelin oldukça fazla haterı vardı sonuçta, hamilton da aynısını yaşıyor. iyi araba var yetenek de var napsın şampiyon olmasın mı? :D bunun 1. elden sorumlusu FIA zaten. 2005-8 arası müthiş mücadeleler varken saçmasapan kural hamleleri ile ilk açığı bulan takım şampiyonayı domine etti. 2009 Brawn çift difüzor, redbull dominasyonunda blown diffuser, en son da hybrid çağda mercedesin çok iyi ünite yapması mücadeleyi öldürdü. redbull dominasyonunda bile 2010 2012 yine zevkli mücadeleli yıllardı. ancak hybrid çağdaki absürd dominasyonu engellemek için FIA hiç bir önlem de almadı. uzun süredir izliyorsanız f1 şampiyonluğu için hem iyi araç, hem iyi pilot hem de şanslı olması gerektiğini zaten biliyorsundur. hamiltonun yeteneği olmasa cepten tavşan çıkartılması gereken anlarda bir halt yiyemezdi ki bunu en son macaristan gpde gördük. geçişin zor olduğu pistte (araç performans farkının en az olduğu pistlerden birinde yani), hatayla son sıraya düşüp 3. oldu. 2020 türkiyede şahane lastik kullanımıyla kazandı vs vs örnek var. gönül ister ki 2022 kuralları ile umarım bir takım açık bulup kopup gitmez de güzel bir mücadele izleriz. ayrıca hamiltonun her yarış bir şeye ağlaması evet can sıkıcı, zaten alonso da macaristan gpden sonraki röportajında şakayla karışık alttan iğneliyor:


    F1 AudioBookyoutube
    'Lewis is always complaining"-Fernando Alonso #Hungariangp #fernandoalonso #lewishamilton #f1
    https://www.youtube.com/watch?v=TrnwmDV0wfA
    Özetle dostum, bunca yılın birikiminin özetinin bencesi ; Heyecan ve kapışma istiyorum, artık isimlerin ve bi süre sonra yeteneklerin bile önemi kalmıyor sadece izliyorsun ve keyf alıyorsun.. Fia nin sacma sapan kuralları ve f1 i katledislerini defalarca gördük sende biliyorsun. Uzun bi aradan sonra hungaroring de Alonsonun defansini izlemek ve keyf almak müthişti özlemişim. Hepsi bu. Hamiltonun ağlamalarına çok gülüyorum..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.