Şimdi Ara

Netflix sonunda daha net bir istatistik paylaştı: İşte Netflix'in en çok izlenen dizi ve filmleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Genelde bir diziyi izlemek için final yapmış olmasını tercih ederim, nadir durumlar da olmuştur(La casa de papel-Game of Thrones)


    Bu listedeki dizilerin çoğu malesef kalitesiz yapımlar, çoğu kişi sırf okulda-iş yerinde diğer insanlarla netflix dizileri üzerine muhabbet çevirmek için bile izliyor olabilir bu dizileri diye düşünmüyor değilim.



    En son Queens Gambit izledim millet baya hyplıyor diye ve tek sezonluk mini dizi diye, ileri sararak zorla bitirdim diziyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 30 Eylül 2021; 12:31:7 >
  • Hepsi vitrinde çıkan şeyler, Netflix arayüz menüsünün kötü olduğunu tescilliyor resmen.  

  • film olarak Bird Box ve Irıshman iyiydi


    dizi olarak La casa de papel, Queen's gambit ve Bridgerton iyi yapımlar


    zevk meselesidir beğenmeyen de olur o ayrı ama listede popcorn kıvamında yapımlar çoğunlukta

  • ShinQda kullanıcısına yanıt

    Irishman dışında gözüme çarpan düzgün bir yapım görmedim.

    Harbiden çöp.Witcher belki ama o da meh işte.

  • Extraction ve Army of the Dead harici geri kalanlar çöp

  • İnternet ortamında her halta çöp diye koşturanların kafa yapısını çözemiyorum :) beğenmiyorum dersin yada ilgilenmezsin, adam beğenmediğine daha çok ilgi gösteriyor.

    Her izlediğin film dizi oscar alacak seviyede olacak diye bir şey yok kaldı ki olamaz, insanlar akşam evinde tv kanalları izlemek yerine bu tarz uygulamaları seçiyor. Hepsinin kalitesi yüksek değil ancak genel ortalaması fena değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp olmayan izlendiginde insanın Ufkunu genişleten bakış açısını değiştiren Netflix Filmleri önerinde

    izleyek o zaman? Haydi alıntılayın beni ve "ÇÖP" olmayan netflix filmleri yazında bi görelim bakalım.

  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Vision ve atmos düşük yayın kalitesi için yapılmış şeylerdir. Netflix de bir filmi indirmeden direk izlediğin için ses ve görüntü kalitesi çok kötüdür. Bunu sanki çok kaliteli bir şey izliyormuş hissi vermek için yaparlar.


    Bundan 20 sene önceki bir bluray Film bile örneğin titanic bile bu gün ki netflix filmlerini görüntü ve ses kalitesi açısından döver çarpar.


    İnterneten indirilen içerikte yüksek kaliteli ise yine netflix ten iyidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportal kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun arkadaşımdada var compatible değil güncelleme ile dv desteği geldi.. Şuan Dolby visionu en iyi yansıtan TV LG dolby vision IQ ile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz.Dolby vision dediğiniz şey bir nevi gelişmiş HDR Netflix bunu renksiz olarak veriyor.Kalitesini elinizdeki TV karar veriyor.. Yani LG ve Philipsi karşılaştırırsaniz..Nedemek istediğimi anlarsınız.. Blu-ray ile Netflixe gelirsek 4K bluraylar dan bahsediyorum..çoğunda Dolby vision desteği var.. Bitrate olarak tabi bluray önde ama malesef ülkemizde artık Blu-ray devrinin sonuna geldik artık Türkiye'de Blu-ray film üreticilerin hepsi kapandı. Ancak internetten dual ve altyazılı olarak ulaşabiliyoruz.. O yüzden 4k remux 1 adet film sadece 40-140 GB gibi bir boyutlardan başlıyor.. Sadece bir adet 4k film. Yani 4k film olayını Netflix gayet guzel oturtmuş takdir edilesice bence Adamların Dolby vision desteği vermesinin artısı Bitrate ni televizyonunuz karar veriyor yani 10 sene sonra Dolby visionun 100 kat daha geliştiğini varsayarsak o zaman milyarlarca renk scalesi ulaşıyor trilyon renk scalesine yani başta da dediğim gibi TV den TV ye fark var şuan bu işin lideri şuan LG. ( Atmosa gelirsek Atmos ta şuan en gelişmiş ses çözücüdür siz imax sinemaya gittiğinizde ses Atmos olarak ses kanallarına aktarılır. Atmosun keyfinide anfide alırsınız tvniz istediği kadar atmos desteği olsun farketmez)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Alıntı

    metni:
    Yani 4k film olayını Netflix gayet guzel oturtmuş takdir edilesice bence Adamların Dolby vision desteği vermesinin artısı Bitrate ni televizyonunuz karar veriyor


    @SilenthillDream Kötü tarafı telif haklarını kiraladıkları filmleri HD olarak alıyorlar veya sahipleri UHD haklarını vermiyorlar. Mesela Hulu'nun filmi Boss Level, Netflix'te HD ama Hulu'da bakıyorum UHD - HDR. Bu sadece bir örnekti.


    81b39476-6148-47e4-844b-504d5c076bff.jpeg (4624×3472) (donanimhaber.com)


    Düzenleme: Fotoğraf eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 1 Ekim 2021; 23:27:17 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.