Şimdi Ara

Netflix hesap şifresini paylaşanlar için daha sert önlemler kapıda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine herkes başlamış Netflix berbat Netflix en kötüsü..sorsan hepsi üye ama..
    Netflix kendince en doğrusunu yapmaya çalışıyor.adam hayrına dünyanın en iyi streaming platformunu açmadı..haklılar.. Diğer Disney Amazon Vs yanlarına yaklaşma bile.

    Ama 5 6 senedir sürdürdüğüm üyeliğimi ben de bitiririm muhtemelen böyle bir durum olursa. Netflix kötü oldugu icin degil. Tek başıma o kadar para vermeyeceğim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile içinde ortak alımı anlarım da, tanımadığın insanlarla ortak gruplar kurup üyelik alırsan sonu buraya gelir doğal olarak. Bence biz kullanıcıların da bunda hatası fazla. Firmaya aç gözlü diyoruz da bizde öyleyiz.

  • Şifre paylaşımını engelleyerek sonuç almayı düşünüyorlar, ancak Türkiye piyasasına göre bireysel kullanıcıya fiyatlar yüksek geliyor + olarak başka platformlar ile rekabet de başladı, bu yüzden abone kaybı yaşayacaklar , pazar payında büyük kayıplar vereceklerdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saten film gösterime girer girmez kaçak sinema video sayfalarına düşüyor.ne gereği var netflixe para odemeye

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt

    Ucuz kapitalizm kötülemesi yapmak kolaydır ama doğruluğu şüpheli. Kapitalizm insanlara tepeden inme sunulan icat edilmiş bir sistem değil. İnsan doğası böyle. Hep daha fazlasını istemek hep daha ileriye gitmek insanın doğası ve fıtratı.


    Netflix içerik tüketim hizmeti sunuyor ve hiçbir tüketici devamlı aynı şeyi tüketmez. En istikrarlısı bile bir noktada sıkılır ve yeni bir deneyim arar. Beyin bir noktada bunlara karşı dopamin salgılamayı bırakır. Ta ki yeni bir şeyler gelene kadar.


    Dolayısıyla bu tarz şirketler için devamlı ileriye gitmek zorunluluk. Durmak aslında geriye gitmek demek. Pastane değil bu 50 sene boyunca simit poğaça satsın.


    İlerlemek zorunda ama ilerlerken yanlış tercihler yaparak kendini batırabilir de, böyle bir ihtimalin olması ilerlemek zorunda olduğu gerçeğini değiştirmez. Küresel olarak tüketici hep daha fazlasını ve farklısını isteyecek birileri de bunları doyuracak dolduracak. Tamam ya buraya geldik artık stabil takılalım şansı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 23 Aralık 2022; 13:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birkaç yıla yalvarmaya başlar abone olalım diye xd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zam yaptıklarında zaten iptal ettirdim.İstediği kadar engellsin. 

  • Diyelim ki başka şehire gittin oradan izleyeceksin. O zaman ne olacak?

  • İzleyeceğim yayınlar internette kaçak yollarla izlenebiliyor olmasına rağmen haklarını vermek için üyelik kullanıyordum (iki kişilik). Ki o kadar fiyat artışını bile görmezden geldim ancak böyle bir adım atarlarsa ki atacaklar gibi, üyeliğimi iptal ettiririm.

  • Netflix kendi topuğuna değil direk şah damarına sıkıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı anda 4 kişi seyredebilir üyelik satıyorsan aynı ip den yada başka ip den 4 kişi seyredebilir demektir. Öbür türlü 4 kişilik değil 4 profilli tek kişili üyelik satıyorsun. Bu kadar saçma iş olmaz. 4 kişilik aboneliği 10 kişi mi seyrediyor sanki. Yine dört kişi seyrediyor. Biz de arkadaşımla 4 kişilik abonelik aldık 2 onda 2 bende kullanıyoruz üstelik kullanma sıklığımız da düşük. Saçma sapan iş çıkartıyorlar.

    Dsmart ta saçmalamıştı 7-8 yıldır kullanıyordum alın sizin olsun dedim bitirdim. Bunu da bitiririm olur biter. Derse ki fiyatı düşürdüm bireysel alın sorun değil. Ya da Youtube premium aile hesabındaki gibi yapsın onu kullandığım şekilde netflix de kullanayım.

  • Müşteriden daha sert önlem çaaaat abonelik iptal edildi. Hayır adamların son 1-2 yıldır her yapımı içinde lgbt dalgasını basmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm dünya çapında lgbt de lgbt feminizm de feminizm yeter valla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 24 Aralık 2022; 20:54:9 >
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    çok güzel yazmışsın. bende abim ile kullanıyorum.4'lü paketten var. 3 kullanıcıyız. aynı anda maximum 3 kişi kullanır. ben bu ay 2 film izledim gerçi . yalnız bi kullanıcı başka ülkede laptopu ile izliyordur. buna sorun yaparlar mı bilmem.


    yok problem yaratırlarsa önce ucuz pakete sonra komple üyelik iptali yaparız.

  • Saçma olan şifre paylaşmayı bıraktık ama seyahat ediyoruz yada tatilde kendi aboneliğimizi izleyemecekmiyiz? Ev dışında kullanmamak ne demek! Kendi bilir zaten doğru düzgün açıp izlediğimiz yok, nette ve iptv de hersey fazlasıyla mevcut, iptal eder alır bir iptv oturup tümünü izleriz. Netflixte bu saçma aksiyonu ile düşen hisselerini izler. Zaten zırt pırt zam yapıyor.

  • Kendi bacağına sıkar çok fazla abone kaybeder.

    Zaten tüm Netflix dizleri orijinal versiyonları torrentlerde sürüyle dolu korsan izlemeyelim diye yaklaşık 2 yıldır en üst paketi 4 kişi kullanıyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.