Şimdi Ara

NETFLİX E PARA VERMEYE DEĞER Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yify, piratebay vs. gırla kullanmış biri olarak bence değer. tek tuşla televizyondan rahat rahat erişip izliyorsun. belgeselleri de fena değil. 4K qeyf.
  • Temel paketin fiyatı tek kişi için belki pahalı gelebilir. Bunun yerine özel aylık üyelik paketine ortak olacak birilerini bulursan daha uygun olur. Üstte belirtenler olmuş, içerik olarak az gelebilir ama şimdi neredeyse birçok diziye ulaşmak zaten mümkün değil. Altyazı, görüntü kalitesi, ses vb. sorunlarla hiç uğraşmadan açıp izliyorsun. Bu açıdan para vermeye değer geliyor.
  • parasını hak eden nadir şeylerden biri
  • İlk başlarda t ve izleme siteleri varken ben de gereksiz görüyordum, ama kullandığımda rahatlığının farkına vardım, görüntü kalitesi iyi akış hızı yüksek, Amerikan yapımı dizi ve filmlerde düblaj ve altyazı seçeneği var, takılma olmadan reklamsız izleme keyfi, bence herşeyiyle değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Ocak 2020; 9:27:37 >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    haklısın ama son cümleleri çok sık duymaya başladım . Ama ben de bu geyiği anlamıyorum , ben ne sigara içiyorum ne de sinemaya veya nargileye gidiyorum böyle olunca etmiyor işte
  • Değer ama şahsen para vermiyorum. Hem telefon hem bilgisayar hem televizyona uygun olması avantaj zaten. Diğer avantaj aynı hesaba tabi birden fazla profil oluşturabiliyorsun. Dizi ve film zevkleri farklı olanlar için çok ideal. Ablam ve ben mesela.

    Ama klasik bedava Netflix taktiği olan ilk 1 ay bitince başka hesap açma olayı işe yarıyor tabi. Denenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.