Şimdi Ara

Netbook wireless sorunu hotspot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, size bu mesajı cep telefonumdan yazıyorum yurtdışındayım kafayı yemek üzereyim. İphone'dan kaldığım otelin wireless hattına sorunsuz giriyorum. Bir sayfa açmak istediğinizde explorer sizi yönlendiriyor ve otele ait bir şifre sayfası açılıyor. İşte bu benim netbook'da olmuyor. Herşeyi denedim ama bilgim sınırlı. Daha 1 hafta buradayım ve dışarda internet çok pahalı.

    Pop-up blockerı kapadım
    Firewall vs. Ne varsa iptal ettim
    Otelin yönlendirdiği adresin numarasını manuel olarak da girdim yine de internet var gözüksede o şifre ekranına giremediğim için olmuyor.oteldekilerin ingilizce zayıf bilmiyorlarmış sorunu. (sorun benim lenovoda zira iphone'dan catir catir calisiyor)

    Simdi bu zor durumumda bana yardım edecek biri cikarsa vallaha da billaha da duacı olurum. Ya baksanıza su mesajı cepten yazdim, o kadar zor durumdayım. Eski mesajlara baktım ama bulamadım. Bir yardım edebilir misiniz? Haberlerinizi bekliyorum...







  • Yardım çığlığı:)
  • Yok mu bir el atan?
  • Güncel
  • wireless a sorunsuz olarak bağlanabiliyor musunuz ?
  • Issız adaya düşmüş olsam biri gelince herhalde bukadar sevinirdim. Cep telefonumdsn sorunsuz bağlanıyor. Çünkü cep telefonumda şifre girilmesi için yapılmış olan sayfa otomatikman açılıyor.

    Netbook wirelessa bağlanıyor ama explorer'da bir adres enterladığımda ya da yeni bir sayfa actigimda o cep telefonumda görebildiğim şifre sayfası yerine sayfa görüntülenemiyor yazıyor.

    Oteldeki sistem hani kafelerde otobüslerde olan tc kimlik girilen sistem gibi. Turk telekomun kamuya acik alanlarda kullandığı sistem gibi...
  • peki cep telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurabiliyorm musunuz bir şekilde ? cep telefonunzudan wireless a bağlıyken başka bir internet browser indirip (mesela firefox) bunu laptopunuza aktarıp kurulumunu yapıp aynı işlemi bu browser dan deneme şansınız var mı ?
  • Olabilir bu aklıma gelmemişti yarın bir denerim başka bir kablosuz alanından. Aslında explorer da da yapılabilmesi lazım mantık olarak ama ben bilmiyorum işte hangi ayardan kaynaklanıyor..tesekkur ederim fikir icin...
  • evet kesinlikle gelmesi lazım . ama wireless bağlanıyor deyince aklımda sebep olarak internet explorer geliyor. umarım başka bir browser işe çözer .
  • Browserdan degilde bence sorun lenovo laptopda, wireless a adam gibi baglanamiyor, baska browserda denesen baglandi diyip sayfa goruntulenemiyor diyecek, bazi laptoplarin icindeki wireless lar kalitesiz oluyor.
    benim onerim laptop un guc seceneklerinden tam performans yapip baska yerlerde denemen,
    bir digeri iphone dan baglanip o interneti kablo vs bir sekilde laptopda kullanman.
  • Arkadaşlar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bugün herkesin rahatlikla kullanabildiği bir wireless başka wireless hattını denedim ve gördüm ki yine bağlanamıyor. Sorun lenovoda ya da benim kablosuz ayarlarımda. Tekrar teşekkürler. Konu silinebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.