Şimdi Ara

NETBOOK MU ? TABLET Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende tablet almaya diye yola çıktım yolda kararı değiştirip netbook aldım hiç pişman değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stormed

    samsungun 7 inç tableti olcaktı 700 tlye onu alıp yanında birde netbook alabilirsin

    onun yerine nexus alsın daha işe yarar
  • tablet in işletim sistemi (android) iyi olması gerekiyor. bende netbookta var tablette var tabalet bir kenarda duruyor oyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibracadabra

    tablet in işletim sistemi (android) iyi olması gerekiyor. bende netbookta var tablette var tabalet bir kenarda duruyor oyle


    benimde tablet bir köşede duruyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect.Man -- 8 Şubat 2013; 10:45:00 >
  • aslında hem tablet olan hemde netbook tarzı kullanılan netbooklar çıktı,ama fiyatları epey cep yakan türden ben onları çok beğendim ileride alıcak olursam onlardan alırdım çok kullanışlı.
  • Netbook al
  • Netbookda windows kullanılıyor.Bu yüzden kullanım alanı daha geniş.Bir PC de yaptığın ğek çok şeyi yaparsın.Özellikle office programı kullananlar windows kullanan bir notebook ya da netbook almalı.Oun dışında tabletin işletim sistemine özgü programlar ihtiyacınıza cevap veriyorsa tablet düşünebilirsiniz ancak ne olursa olsun android işletim sistemli bir tablet windows işletim sistemli bir netbookun yerini tutmaz.Tabletin avantajı her an açık olduğu için ,internetten bir şey bakmak gerektiğinde hızlı bir şekilde elimizin altında olması,resim video izleme.Ajanda olarak kullanma,notları pratik bir şekilde el altında hazırda bulundurma ve bazı office dosyalarını özellikle görüntüleme amacaıyla kullanacaksanız uygun olabilir.Bunun dışında androide özgü işinize yarayan yazılımlar varsa bunların kullanımı işlevsel olabilir.Aslında benim kişisel tercihim ve önerim,küçük hafif bir notebook ve yanında hesaplı bir tablet bulunmasıdır.Tablet müstakil olarak tek başına pek verimli bir cihaz değil oysa bir PC ile birlikte kullanıldığında işe yarayabiliyor.




  • bu android tabletlere usb'den büyük hdd'ler bağlanıp bölünmüş yerler dahil full okutulabiliyormu? harici hdd'm var ve tüm arşivim onda. disk formatı ntfs ve bi kaç parçaya bölünmüş durumda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.