Şimdi Ara

net sürekli kesiliyoru yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • airties rt 205 modem kullanıyorum. modeme bağlantı yapılmadığı sürece sorun yok ama bilgisayarı yada tekefonu modeme bağlamak istediğimde net süreki kesiliyor, kesiliyor geliyor tekrar kesiliyor. bağladığım cihazların netini kesince modem düzliyor herhangi bi kesilme yapmıyor. bunu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?



  • daha ayrıntılı yazabilir misin ? Adsl de skntı olabilir veya kabloları yanlış bir yere bağlıyo olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bu şekilde kullanıyodum hiç bi sıkıntı yoktu kesilme filan olmuyodu. aniden böyle olmaya başladı bilgisayarı modeme bağlayınca net sürekli gidiyo geliyo gidiyo geliyo. bağlantıyı kesince sıkıntı yok modemin bütün ışıkları yanıyo sürekli kesinti filan yok. modemi filan resetledim cihazların ağ ayarlarını sıfırladım yine düzelmedi. modem bozulmmuş olabilir mi acaba pek mantıklı gelmiyo ama buda bana.
  • sorunu çözdüm nedeni biraz komik ama annem ben böyle böyle yaptım demese kırk yıl aklıma gelmez. modemle tel bağlantı yerinin kablosu biraz uzundu annem kabloyu katlayıp lastik takmış. şimdi lastiği çıkarınca sorun düzeldi. şaka gibi bu nasıl iş anlamadım gerçekten , ne kadar dandik bi kabloymuş bu çokta katlanmamıştı birde. netin sadece bilgisayarı bağlayınca kesilip gelmesi de çok enterasan şaka gibi:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.