Şimdi Ara

Net Çözüm Fotokopi Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Baskı teknolojileri konusunda uzun zamanlardan beri hizmet ve çözümler üreten bir firmadan bahsetmek istiyorum. İzmir’de faaliyet gösteren Net Çözüm Bilişim Teknolojileri, baskı çözümleri, yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makineleri konusunda uzunca bir zamandır hizmet ve çözümler üretmektedir. İzmir’de fotokopi makinesi satışı hizmetlerini Sharp ofis ürünleri İzmir yetkili bayisi olarak sürdüren Net Çözüm’den işletmenizin ihtiyaçlarını profesyonel olarak çözecek Sharp fotokopi makineleri konusunda destek alabilirsiniz.
    Fotokopi makinesi satışı konusunda firmadan alacağınız satın alma öncesi danışmanlık hizmetleri ile tam olarak ihtiyacınız olan makine modelini seçebilirsiniz. Bir çok durumda baskı işleri için fotokopi makinesi satın alan kurumlar ve firmalar aylık baskı hacimlerini doğru olarak belirtmediği için ihtiyaçları haricinde farklı fotokopi makinelerini satın almaktadırlar. Bu da belirli süre sonunda fotokopi makinesinin aşırı yıpranmasına neden olmaktadır.
    Fotokopi makinesi kiralama hizmetleri de sağlayan firmadan baskı başı çekim anlaşması da yapabilirsiniz. Fotokopi makinesi kiralama yöntemleri bazı yöntemlerden oluşmaktadır.
    Bu yöntemlerden ilki fotokopi makinesini satın almadan aylık belirli bir baskı çekim adedi taahhüt edilerek yapılan kiralama yöntemidir. Fotokopi makinesine herhangi bir ücret ödemeden firmanın baskı ihtiyaçlarınızı çözecek makineyi konumlandırması ile başlamaktadır. Makinenin modeline ve aylık baskı hacminize göre baskı başı maliyet çıkartılır ve aylık olarak belirlenecek garanti kopya miktarını taahhüt edersiziniz. Bu yöntemle fotokopi makinesi kiralamasını İzmir’de faaliyet gösteren firmadan yapabilirsiniz. Bu yöntemde fotokopi makinesine yatırım yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Ardından işletme maliyetleri ile de uğraşmak zorunda kalmazsınız. Toner, fotokopi makinesi yedek parçaları, servis ve işçilik maliyetleri tamamen kiralamayı yapan firmaya ait olmaktadır. Stok bulundurmanıza da gerek kalmayacaktır.
    Diğer yöntem fotokopi makinesi satışı ardından yapılan baskı başı bakım anlaşmasıdır. Bu yöntemde belirli bir garanti kopya taahhüdü vermenize gerek yoktur. Aylık olarak çekilen baskı adetleri üzerinden faturalandırma yapılmaktadır. Yani fotokopi makinesi mülkiyeti firmanıza ait olmakla birlikte işletme maliyetleri İzmir’deki Net Çözüm firmasına ait olacaktır.
    Fotokopi makineleri konusunda üstün teknolojiye sahip Sharp fotokopi makineleri satışı ve servis destek hizmetlerini, Sharp fotokopi İzmir Yetkili Bayisi ve Servisi olan firmadan alabilirsiniz.
    İlginiz için teşekkürler.
    www.net-cozum.com
    www.izmirtoner.com
    www.izmironer.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.