Şimdi Ara

Nesneler arasındaki imkansız ilişkiler !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdal demirkıran- Ben dünyanın en akıllı insanıyım..Bana söylenene göre açıklayacağım olay bu kitapta yazıyormuş.

    Beynimiz iki lobdan oluşur.Sol lob sayısal. Sağ lob sözeldir.Her iki lobunu kullanan insanlar dahidir. Her insan dahi doğar ama sekiz yaşından sonra tvden oyunlardan falan beyni zarar görür.şimdi beyin egzersizi yapıp her iki lob arasındaki bağı tekrar birleştiricez.Ben size bi karpuz ve bıçak versem bunlar ne yaparsınız.Büyük ihtimal herkez karpuzu keserim cevabını verecektir.Bu doğru. Çünkü kafamızda bu ikisiyle ilgili ilişki böyle kurulmuştur. Burada bıçak karpuzu kesmek için vardır. Dolayısıyla bunu tekrar düşünmek sana hiçbirşey katmaz. Bilgini tekrarlarsn sadece. Fakat karpuzu bıçağın ucunda bir top gibi çevirerek resim çektirip en iyi resim yarışmasına katılmak hiç aklına gelmez.Bir bardak çay ve çay kaşığı ile ne yaparsın ? Aklına hemen çayı karıştırmak gelecek. Oysaki büyük bir çay kaşığıyla çay servisi yapmak aklına gelmez. Dolayısıyla beyin zorlanır.. Ki bizimde amacımız bu zaten. Sağ ve sol beyin sohbet ederek birbiriyle yakınlaşmak zorundadır.İpucu ise Küçük nesneleri büyüt, büyük nesneleri küçült. Az olanları çoğalt, çok olanları azalt. Bolca renk kullan. Kurduğun bağlantıları sanki yaşıyormuşçasına canlandırmaya çalış.

    Kitapta böyle anlatılmı.Şimdi benim isteğim bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olandan biraz açıklama.Ve buna benzer örnekler.Çünkü kitap bende yok ve okuma fırsatım olmadı.Sadece arkadaşın alattıkları var elimde.







  • Yazarın cogu kitabını okudum. Kitabı alıp okuyun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chidori

    Yazarın cogu kitabını okudum. Kitabı alıp okuyun derim.

    uyku ve öss hakkında yazdığı kitaplar hakkında ne düşünüyorsun?
  • Peki yazdığım gibi bikaç örnek verebilirmisiniz durumu daha iyi anlamam açısından.Çünkü konuyu anlamakta biraz zorlandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.