Şimdi Ara

Nereye Gidiyor Bu Fiyatlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • US serverinda Radiantlar 5.3m e düşmüş. Nerede duracağı belli değil. Burada ise 10m e merdiven dayamış. Ayrıca ben fiyatların bu kadar düşmesinden mutsuz olmaya başladım. Önceden 1 item düşüreyim 50m-100m e satayım diyordum hırs oluyordu. Şimdi o itemi göreceksiniz.3-5m e satacaz. belkide hepimizde set parçaları tamamlanmış olacak. E PvP de yok. EE canım farm yapmak istese şu aklıma gelecek. Fiyatlar bu kadar düşerken millete artık bol bol (Eskiye nazaran) legend düşerken. Kime ne satacam... E kimseye bişi satamayacaksam neden farm yapacam. Bilmiyorum içimi bi karamsarlık kapladı...Gelen Nerf ve MP sisteminden Paragon kasmakta kolaylaştı. Sanki bi hedefim kalmamış gibi gelmeye başladı... En azından bu anın çok yaklaştığını hissediyordum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

    US serverinda Radiantlar 5.3m e düşmüş. Nerede duracağı belli değil. Burada ise 10m e merdiven dayamış. Ayrıca ben fiyatların bu kadar düşmesinden mutsuz olmaya başladım. Önceden 1 item düşüreyim 50m-100m e satayım diyordum hırs oluyordu. Şimdi o itemi göreceksiniz.3-5m e satacaz. belkide hepimizde set parçaları tamamlanmış olacak. E PvP de yok. EE canım farm yapmak istese şu aklıma gelecek. Fiyatlar bu kadar düşerken millete artık bol bol (Eskiye nazaran) legend düşerken. Kime ne satacam... E kimseye bişi satamayacaksam neden farm yapacam. Bilmiyorum içimi bi karamsarlık kapladı...Gelen Nerf ve MP sisteminden Paragon kasmakta kolaylaştı. Sanki bi hedefim kalmamış gibi gelmeye başladı... En azından bu anın çok yaklaştığını hissediyordum.

    Merhaba,

    Her yama sonrası insanlar oyuna geri dönüyor item alıyor, sürekli oynayanlar ise itemlerini mevcut değişikliklere göre güncellemek durumunda kalıyorlar. Her halukarda item satın alınıyor hem de sirkülasyon çok fazla oluyor dolayısıyla talep çok fazla artıyor. Her yama başlangıcında bunu dengelemek adına drop rateleri bildiğiniz gibi artırıyorlar. Gold enflasyonunu dengelemek durumundalar yoksa fiyatlar uçar gider. 1 iteme 5 talip olduğunda üst fiyat farklı olur 1 iteme 50 talep olduğunda gold bazında değeri farklı olur. Bu normal bir durum bence. İlerleyen günlerde tekrar eski rahiç fiyatına gelmese bile ona yakın olacaktır. Fakat hepimizin bilmesi gereken birşey var ki; gold euro bazında değer kaybetmek zorunda. 0,2 lere kadar belki 1-2 ay içerisinde gerileyecektir. Sonuçta oyun çıkalı 5 ay oluyor bir kısım kullanıcı için diablo zaten çoktan bitti. Listenizde de kullanıcıların ne kadar süredir offline olduğuna bakarsanız anlaşılır. Oyun eskidikçe itemler değersizleşecektir gerçek paraya kıyasla.

    İyi oyunlar,




  • endişelenmen gereken en son şey bu olur herhalde dostum blizz için rmah para demek. satılan eşyadan %15 komisyon aldığından uzun süre bu derece ucuz gideceğini zannetmiyorum. benim fikrim yeni itemlar geleceği yönünde. bu kadar çok set ve legendary itemın çıkmasının nedeni de bu. herkes şu setlerden hevesini alsın kullansın da yeni eşyalar getirelim derdindeler. belki de yeni gemler falan da eklenir belli mi olur.
  • bazıları için legend veya set sıradanlaşırken ben 700 yakın saat 300+ MF ve GF ile tek set parçası düşürebildim
    evet legend nispeten arttı ama iyi bir şey denk getirmek çok şans işi
    kısaca öyle piyasayı doyuracak bir artış sözkonusu değil BENCE ... tartışma olmasın kendi fikrimi söyledim
  • Orta seviye itemlerin fiyatları aşırı derecede düstü 30-40m olan chestler 2-3m suan buna karsılık üst düzey item fiyatları artmaya devam ediyor.
  • bugun 300 m ye ik eldiven aldim 2 milyara satildi artik gerisini siz dusunun...

    Ust duzey itemler deger kaybetmiyor aksine artiyor arkadasin dedigi gibi orta seviye itemler dibe indi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 23 Ekim 2012; 21:48:21 >
  • bende dediğinden korkuyordum hocam dün akşamki dropları rmaha koydum satılmayacak dıye fiyat bile düşürdüm bugun işyerınden geldım 100 euroya yakın satmışım. keşke fiyat düşürmeseydim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuribaras

    bugun 300 m ye ik eldiven aldim 2 milyara satildi artik gerisini siz dusunun...

    Ust duzey itemler deger kaybetmiyor aksine artiyor arkadasin dedigi gibi orta seviye itemler dibe indi..

    300m e alınıp 2milyara satılan immortal king eldiveninin özelliği nedir?

    Benim sattığım 3 ik eldiveninden ve hala kullandığımdan farkını bilmek isterim.
  • as 9 50 cd 9.5 cc 220 str



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 24 Ekim 2012; 10:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam bende lacuni p. sattım 25milyona 90str 70 al res
  • 2 ay öncesine kadar 200-300m'luk item sayısı 3-5 taneydi. Şuan ağzını açan 100m'dan açıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletin darpanesinin üretimini 2 katına çıkarırsanız enflasyon artar.
    blizzardda oyundaki dropları hem altın hem item(leg set yüksek roller) lerin düşmelerini arttırdı normal olarak milyarlar havada uçuşur oldu.
    dropların artmasıyla oyuncuların oyun başında harcadığı saat arasındaki oran çok önemli.
    1.04 öncesi millet artık bırakırken oyun oynamayı item fiyatları daha düşüktü. milleti oyuna çekmek için dropları arttırdılar mf-gf arttı fakat bu sefer item fiyatları dahada fazla arttı. ama oyuncuların diablo başında geçirdiği saat fazla artmadı. (en azından item fiyatları kadar yüksek artmadı)
    milletin oyun başında geçirdiği zamandan kastımsa asıl oyuncuların oyun içinde düşürdüğü itemler, goldlar aslında.
    bilemiyorum ilerde ne olur ama fakir zengin ayrımı ülkemizdeki gibi dahada belli olur.
    güzel itemler alır başını gider
    tabi bu tabloda milyonları olmayanlar bir süre sonra oyunu bırakır, oyuncu sayısı düşer bu sefer yeniden bi patch gelir hoop pvp.
    pvp gelincede perfect rollü itemlerin fiyatları coşar, millet perfect yapcam diye kasar. tabikide iyi rollü itemler artık çığrından çıkar.
    şahsi fikrim yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 24 Ekim 2012; 12:52:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuribaras

    as 9 50 cd 9.5 cc 220 str

    Birazdan ekran görüntüsünü atar sanırım. Bakalım nasılmış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar düşsün ki herkes kazansın. Aylardır oynadığı halde üstünü başını dizememiş insanlar var. Kimse profesyonel olarak oynamak zorunda değil bu oyunu. Oyun eğlenmek için vardır adı üstünde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    Fiyatlar düşsün ki herkes kazansın. Aylardır oynadığı halde üstünü başını dizememiş insanlar var. Kimse profesyonel olarak oynamak zorunda değil bu oyunu. Oyun eğlenmek için vardır adı üstünde..

    Teorik olarak haklısın, hatta olması gerekende bu tam olarak.

    Fakat, Blizzard'ın net bir şekilde istediği insanların bu oyunda iyi bir yerlere gelebilmek için 700 saat oyun süresi yapıp 1 milyar gold harcatmak.

    Tabii bu miktarı yapabilene kadar eşşek gibi oynamanızı istiyor, kısacası bize dediği şey Kasıcaksın, başka şansın yok. Öyle günde işten sonra gelip 1 saat oynayıp çıkarak Diablo III'de anca tavuk kesersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

    Fiyatlar düşsün ki herkes kazansın. Aylardır oynadığı halde üstünü başını dizememiş insanlar var. Kimse profesyonel olarak oynamak zorunda değil bu oyunu. Oyun eğlenmek için vardır adı üstünde..

    +1905
  • valla iyi itemlerin fiyatinda acaip bir artis var herkes dusmesini beklerken..
  • çok legend düşüyor ya, oyun süresiyle alakalı mf falan hikaye, oynadıkça düşüyor 1 dkkda 2 tane düştü dün az önce de yine set pant düştü hepsi 1.0.5ten sonra oldu
    bayram tatilinde blizzard dropları azaltmadan kasabildiğimiz kadar kasalım
  • Aynen banada dun legend ve set gunu oldu ust uste durmadan dustler :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH'de hiç birşey satamaz oldum günde min. 50m yaparken şu an 2-3m bile yapamıyorum. Durdu resmen kriz var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.