Şimdi Ara

Neptune'de Satılık 18 Karakter!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar neptunede olan bütün 106+ karakterlerimi satıyorum.. 111 olan 1 parti var 8i birden satılıktır (4wizard/cleric, 1bard/wizard, 1bard/cleric, 1warrior/cleric, 1rogue/cleric) bu parti ff charlardan oluşmaktadır.. + 50 100k sp felan vardır..
    tek tek satacağım charlar 110lv glaiver s grade devilli itemsiz ff +100k sp 200TL
    109lv rogue/cleric 1m spli ff itemsiz 220TL

    diğer avrupa charlar için telden ulaşın.. 2. partide çıkmaktadır 107 108 109 110lv karışık oluyor.. bi wizard attackerin yerinde warlock var.. charlarda sadece birer master farmlıdır yan masteriler farmlı değildir..

    isteyene tek başına 111lv FF full nova +7 +9 LA seti elinde +10 legend daggeri 80%crit 300k spli rogue cleric Full max charda vardır, aynı seti warrior cleric + 200k sp elinde +9 nova 2h gibi bi charlada satabilirim..

    karakterlerin hepsinde +3+ 4 +5 fb setleri vardır, silahları 12dg +1 +2 +3 karışık hepsinin .. 120lerde felan yatmıyolar rahat bi şekilde bot kurulabiliyo
    kısacası neptunede karakter almak isteyen bana ulaşsın bi şekilde istediğiniz buildi ayarlar satarım :))
    ismim yunus the3mpire guildin masterıyım, güven konusunda ise istediğiniz tanınmış türk yabancı farketmez guild veya union masterlarına veya nicki tanınan herhangi birine sorabilirsin.. çok şükür serverda tanınan güvenilen birisiyim.. alışverişleri elden yapmak isteyen olursa izmir sivas özellikle ankara elden yapılır.

    kısacası neptunede karakter almak isteyen bana ulaşsın bi şekilde istediğiniz buildi ayarlar satarım :))
    cep tel 0538 872 00 51 arayın yada mesaj atın kendi hattım kapandı bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.. hertürlü şeyi sorabilirsiniz..

    teşekkürler iyi forumlar







  • Bu şekilde bir sonuç elde etmeniz çok zor. SS'ler ile konuyu daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz zaten aksi taktirde konu yöneticiler tarafından kilitlenebilir
  • herada oynadın mı sen ?? orda vardı da hırsız bı yunus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdü

    herada oynadın mı sen ?? orda vardı da hırsız bı yunus

    hırsız derken?? ben anlamıyorum insanlara bu şekilde hakaret etmek bu kadar kolaymı.. yazdım tüm bilgileri gir server a sor beni istediğin kişiye.. ben ilk açıldıgında neptune başladım..



    @callrock valla dogru diyosunda acayip ugraştırır diye başlamıyorum :) ilgilenen biri olursa çeker çeker gönderirim msnden yoluyla felan..

    hala satılıktır..
  • Kurallar gereği itemlerinden skillerine nickine kadar tüm karakterlerinden SS vermen lazım aksi halde konu kilitlenir. Alacak kişi de haklı olarak karaktelerin özelliklerini falan görmek ister, kural gereği satmak istiyorsan uğraşmak zorundasın. Hayırlı satışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2011; 4:24:09 >
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.