Şimdi Ara

NEOBUX İLE YATIRIMSIZ AYLIK SABİT GELİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NEOBUX İLE YATIRIMSIZ AYLIK SABİT GELİR...

    1 - Buraya tıklayarak bir NEOBUX hesabı açın.

    ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...

    2 - 1 dolarınız olana kadar reklamlara tıklayarak, veya offerları tamamlayarak para kazanın.Sıkıcı kısmın bitmesi çok uzun sürmeyecek, sadece sabredin.
    3 - 3 tane kiralık referral satın alın, ve 3 tane direct referral yapmaya çalışın.Kiralık referral'larınızı takip edin, herhangi biri 3 veya 4 gün boyunca hiç reklam tıklamazsa recycle yapın.Ne kadar uzun süre beklerseniz kaybınız da o kadar büyük olur.
    4 - Autopay'i aktif edin.Size para kazandıran bir kiralık referral'ı kaybetmek istemezsiniz.Bu yüzden Autopay'i aktif edip, kiralık referrallarınızın aktivitelerini kendiniz takip etmek en güvenli yoldur.Eğer herhangi bir kiralık referral'ın ortalama click sayısı 2'nin altındaysa recycle edin.Yapılan hesaplamalar ile bir referral'ın ancak günde 1.67 tıklamadan fazla tıkladığında size kar ettirdiği ortaya çıkar.
    5 - Sabredin.Eğer uzun vadede sabit bir ek geliriniz olsun istiyorsanız hesabınızda biriken paraları hemen çekmeyin.Paranızı referral kiralamak için kullanın.500 kiralık referral'ınız olana kadar bu sistemi uygulamaya devam edin.
    6 - Para biriktirin.500 kiralık referral'a ulaştıktan sonra kiralamayı bırakın.Elinizdeki referralları yönetin.Paranız 90$'a ulaşana kadar bekleyin.
    7 - Hesabınızda 90$ var, ama sakın çekmeyin!Elinizdeki bu parayı Golden Membership almak için kullanın.Böylelikle kiralık referrallarınızdan elde ettiğiniz gelir 2 katına çıkacak.
    8 - Tekrarlayarak büyümeye devam et.Daha önce uyguladığınız kiralama ve recycle işlemlerini 2000 alt üyeniz olana kadar tekrar edin.Maksimum alt üye sınırı 2000dir.
    9 - Sabit gelirinize kavuştunuz artık paranızı düzenli olarak çekebilirsiniz.Artık 2000 tane alt üyeniz var ve tıklamayan alt üyeleri elemiş durumdasınız.Her bir alt üyenizin günde ortalama 2 reklama tıkladığını varsayarsak(ki eğer hesabınızı doğru yönetiyorsanız ortalama büyük ihtimalle bu değerin üzerinde olacaktır) günde 40$, ayda 1200$ gelir elde edeceksiniz.


    Bu strateji tamamen sabır işidir, eğer sabreder ve stratejiye bağlı kalırsanız para kazanmanız garantidir.Ayrıca yatırım gerektirmediği için de hiçbir riski yoktur.

    Not1: Referral üyelerinizden para gelmesi için sizinde hergün 4 tane turuncu renkli reklamı izlemeniz gerekir.Bu 4 turuncu reklamı izlemediğiniz günün ertesi günü alt üyelerinizden para gelmez.

    Not2: Başlarken 5$ yatırarak başlamanızı tavsiye ederim, böylelikle 20 tane alt üye kiralayabilir ve süreci oldukça hızlandırabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzi1335 -- 8 Şubat 2015; 8:27:25 >







  • .
  • .
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.