Şimdi Ara

Nefsime söz geçiremiyorum oyuna başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkes başlama diyor ama MAGE olarak başlamak istiyorum Exp kasmak kolaylaşmış diyorlar sadece itemler için gerçek para lazımmış o konudada aylık bir bütçe ayırırız ancak eski dostluklar nova townlar cz de DK slotları mage için konuşuyorum varmı bunlar. 2008 de bırakmıştım o zaman koxp vardı o sorunda yokmuş sanırım. o zamanlar Chaos eslant cz doluydu.şimdi başlamak istiyorum. premium pus gibi aylık harcamalar ne kadar şuan ? ekleyecekleriniz nelerdir başlayayım mı ?

    şu videodakileri yapmak istiyorum kısacası ....https://www.youtube.com/watch?v=45DOvU8xwSM&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraZFKeskin -- 30 Aralık 2018; 16:41:0 >







  • aylık pre ve pus harcamaların zaten en kötü 350 tl tutacak. warrior parti içine ışınlanıp (descent yeteneği) nova benzeri şeyden 4 taneyi 1 saniye basacak ve öleceksin çünkü mage novasından fazla vuruyor.


    okçu uzaktan yavaşlatacak, kilitleyecek, yetmeyecek yanına ışınlanacak, o da olmadı senin novada vurduğun hasarı tek okla vuracak.


    assas desen apayrı durum geldiğini görmezsen öldüğünü görürsün. yeni silahının doğru düzgün antisi yok.


    kurian denen manyak sınıf uzaktan zehir atacak, üzerine ışınlanıp hep kilitleyecek hem defansını sıfıra indirecek, üstüne üstlük warriora yakın hasar vuracak.


    2008' deki mage oynama tarzı kalmadı, başlayacaksan bu anlattıklarımı kafanda tart. mageye item alacaksın ama öyle ucuza da bulamayacaksın. ekip arayacaksın, bulursan belki tutunabilirsin. heves kırmak gibi oldu ama orta üstü denilecek priesti bıraktım oyundaki makro kullanan ve ceza yemeyen, umursamayan yönetim yüzünden.




  • Oyun tamamen tl ile dönüyor.

  • O eski ortamları arıyorsan yeni serverlara değil de köklü serverlarda oynamanı öneririm ares ve rosetta da yardımlaşma sohbet muhabbet olarak eski dönemlere benzetiyorum o kadar eski server olmasına rağmen areste oynamayı düşünüyosam sebeplerinden birisi budur:) Oyuna tl vermeyeceksen ve bir an önce o hayalini kurduğun chara kavuşmayı düşünüyorsan başladığına pişman olma olasılığın yüksek
  • bizim zamanımızda oasis staf falan vardı hem atack yüksek hem glacier damage falan :) şimdi itemler çoğalmıştır muhtemelen. son lwl e kasmak kaç gün sürer ve en önemlisi pk da söz geçirebilmek için Kaç tl lazım mage için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcatraZFKeskin

    bizim zamanımızda oasis staf falan vardı hem atack yüksek hem glacier damage falan :) şimdi itemler çoğalmıştır muhtemelen. son lwl e kasmak kaç gün sürer ve en önemlisi pk da söz geçirebilmek için Kaç tl lazım mage için.
    söz geçirmek için öncelikle sağlam 1 parti (o da mükemmel oynayan, yoksa 2 parti) ekibin olacak. en kötü 6bin+ itemin olacak, lvlleri 83 yeterli (rebli olursa daha iyi olur). ekiple kasarsan exp premium ve genie ile dur duraksız 1 ayda rahat 83 olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.