Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.260
Cevap
2
Favori
802.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SÜRATİ KM OLARAK AYARLAMAK İÇİN :

    Option > Gameplay > Units > İmperial > Metric




  • Arkadaşlar slm.. Öm den birkaç kişiye ulaşmaya çalıştım olmadı. Sonunda buraya yaziim dedim:

    Sorun kısaca şu: Oyunu sorunsuzca kurdum, oynadım...
    Birkaç saat ara verip oyuna tekrar girmek istediğimde "wrong cd" uyarısı ile karşılaştım.
    Oysa oyunu kurup oynamıştım daha evvel...
    Sizce sorun nedir? Çözemedim ben
  • options>unit i metric e çevir. :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: avci2002

    mph yi nasıl kmh yapacağız arkadaşlar




  • pinky demon kardeşim o zaten seçilebiliyor, millet Carier modda oynamaktan bahsediyor.
    az kaldı az son 2 kişi :)
    erulu dostum sorunun çözümü konunun biraz gerisinde var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: supremum

    black list 10. sıradayım daha hiç yakalanmadım ama denemek içinde olsa öylesine yakalanmak istemiyorum. polis yakaldığında ne gibi durumlarla karşılaşıyoruz arkadaşlar başımıza neler geliyor?


    once ıı bır sopa yıyyorsun , enseye vuruyorlar yere yapıstırıyorlar senı.en sonunda bıde kafanı arabanın kaputuna vurup tıkıyorlar arabanını ıcıne ve daha sonra verdıgın hasarlara gore saba bır ceza kesılıyor.bunu odeyıp devam

    ama gercekten sopa yeme olayı guzel olmus




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ENFARKLISI

    Merhaba,
    Bazen aracını bir X işareti ile mimlendirip, birazda para cezasıyla oyuna aynı arabanla devam edebiliyorsun, ama polisten kaçma ve ortalığı birbirine katma olayı artınca, yakalanırsan aracın DEFENTED oluyor. Konunun biraz gerisinde bu soruna cevap bulabilirsin, yakalanırsan ALT+F4 yap oyunu kapat, sonra yeniden aç. Kaldığın yerden tertemiz devam et, arabada sende, parada :) Yukarıda anlattım okumanı tavsiye ederim.

    Sevgiler.

    yazdıklarını okudum dostum hepsi işe yarayacak bilgiler alt+f4 yapmak kolay da insanın içi hile yapınca rahat etmiyor bu yüzden yakalanınca neler olduğunu sordum. önce çarpı yiyoruz sonra arabadan oluyoruz dikkat etmek lazım.

    bu arada Türkiye'nin en büyük en kaliteli forumuna hoşgeldin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2189

    quote:

    Orjinalden alıntı: venom800


    quote:

    Orjinalden alıntı: 2189


    quote:

    Orjinalden alıntı: venom800


    quote:

    Orjinalden alıntı: 2189

    512 ram ve geforce ti 4200 ile baya takılıyo yeni bi ekran kartı alma zamanı gelmiş anlaşılan.

    sizlerde de öylemi bide bu fps yi oyun içi komutlamı yoksa extra programlamı görüyorsunuz.



    dostum oyun bende kasılmıyo aslında ama nfsde demoda olan o takılmalar maalesef tam sürümdede var yani oyunla ilgili bi problem artık ati/nvidia nın yeni bi sürücü çıkarmasını bekliicez.. fps görme olayına gelince Fraps adında bi program var onu google dan arat ve indir bu program sayesinde bütün oyunlarda oyun esnasında fps değerini görebilirsin


    çok teşekkürler. Bu arada çözünürlük ve ayarlar nasıl sende.(aynı kartı kullanıyorsak eğer)



    dostum bende asus 6800gt var (350/1000 o/c 432/1200) diğer özellikler ise amd2600+ msı k7n2ultra 512*2 twinmos dual ddr400 bu sistemle 800*600 aa açık shadow kapalı car reflection ortada road reflectıon ortada diğer ayarlar hıgh ve 35-40-50-60 fps lerde dolaşıo duruma göre.. ii yani performansı ama şu oyundan kaynaklanan takılmalarda olmasa daha ii olacak artık çok rahatsız etmio ama yinede ii değil yanee..


    dostum,

    bende dediğin fps programı ile fps ye baktım ve gerçekden çokda değişmediğini gördüm çok fazla düşürmeme rağmen detayları vs.

    rahatsız olduğum takılmalar oyundanmış meğer.

    Bide elindeki kart çok iyi daha yüksek çözünürlüklerde oynamalısın bence ^^
    Şuan bende 1024 de genel olarak detaylar medium ve low da 20 fps civarı oynuyorum bide şu kesik kesik sürekli takılmalar olmasa daha iyi olurmuş.



    ewt haklısın 800*600 bu karta göre biraz sırıtıyo ama şu yeni sürücüler falan bi çıksında ozman bi kökleme yapıcaz artık sende kendi ekran kartına göre ii çözünürlükte oynuyosun walla helal




  • erulu dostum sorunun çözümü konunun biraz gerisinde var.








    Dostum msj. için saol.
    O kadar çok okudum ki forumu, beynim sulandı.
    Hiç kuramamış olsam anlıycam, kurup oynayıp, sonradan oynayamamak benim sorunum.
    Bulamıyorum cevabı sanırım motoru yaktık.
  • arkadaslar oyunda 15 sıradan başladım haritadaki tüm bayrakları bitirdim fakat diğer tura geçemiyorum sonra adamdan aldığım zannedersem golf marka araba o arabayla kendi arabamı değiştirip aldığım arabayla yarışa biliyormuyum teşk
  • Pentium 4 2.8 işlemci 2x512MB ram Sapphire 9800pro (436/742) bu parcalar ile 800x600FULL 4xaa ile kasar mı ?kasmazsa 1024x768 full 4xaa ile kasar mı ?
  • Arkadaşlar birkaç püf nokta;
    *- çok oynamak adamın rüyasını kabusa çeviriyor.Sabaha kadar patlak tekernen dolaşıyon.
    *-Bir Soldaki çarpan 1x,2x,3x...vs polis takip ettikçe artan takip oranı artı çarpan arttıkça takip sertleşiyor.Mesela 1x te normal civicler varken 2x te yerinden oynamayan kara arabalar 3x te gto'lar, suv jipler 4x'te helikopter +dikenli teller ....vs(bu x'ler artmadıkça yeni parçalar açılmıyor.çarpanlar arttıkça ekranda renk değişimi oluyorbir anda parlama hani polis görününce şak diye kalıyorya renk mavimsi oluyor aynı öle. ve her x'te bir önceki çarpanda olan arabalar yine var.)
    *-Kara Listede yer kazandıkça gelen seçenekler mesela 15 sıradan 14e geçtik son yarışı bitirdik adamı sildik listeden (x.x.x-body.perform.visual) menüsü extra parça garajdaki parçalardan farklı u2 de ortalıkdaki arabaları devamlı geçince gelen parçalar gibi uniq parça seçme olayı!çıkan menüde soldaki belirsiz 3 seçenek adamın arabasını almak için kullanılıyor. (arabayı almak için Garajımızda 4 den az araba bulunması gerek)kontağına olayı..!)
    bu arada uniq alınan parçalar hemen takılmıyor onuda altta anlatayım
    *-Shop'a girince seçenekler menüsünün sol alt tarafında 1' basınca girilen "Backroom" arka oda kazandığımız uniq parçalar bölümü var.burdan kazandığımız parçaları seçip ücretsiz yüklüyoruz.
    *-saat olayı..! nos gibi ekranda solda gösterge üstünde turuncu renkli çizgi;"sağ ctrl" ile aktif oluyor.hızla giderken sağ ctrl'ye basıyoruz ve zaman dilimleri halinde yavaş bir görüntü oluşuyor.Bu bir yenilik.Daha önce başka oyunlarda görmüştüm çoooooookkkkk süper!!! Bu modla tır altından geçme ve daha bir çok imkan olanağı sunuyor.Mesela polisten kaçma ani geri dönme modu..vs..
    *--alf +fe uygulamasını bende yapıyorum :)
    *--defended olan arabayı açmak için bir kaç yarış kazanıp tekrar garaja girip enterlamak yeterli oluyor azda para alıyorlar.
    *-%55 bitti 7 ciyim
    ilerlelen turlarda yarışlarda polisler çogalıyor.
    arabam clk500 full kızdan kontagına apışınca aldım
    para bitince arabayı satın para gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerstorm -- 21 Kasım 2005, 16:09:12 >




  • erulu dostum; bir kaç kez mount et oyunu, ardından da yine bir iki kez restore ve hide yap, bendede açılırken biraz nazlanıyor aynı seninki gibi, hele birde alt+f4 le çıktıysan ooh :) Ama yine en güzel çözüm restart etmek ve bu konuda biraz ısrarcı olmak.

    supremum kardeşim ; bu arada hoşbulduk teşekkür ederim.

    erdaldarici1 ; Yine aynı şekilde seninde sorununun çözümünü geride bi yerde anlattım, bu arada race events ve yanındaki bölümdekileri bitirdiğinde üzerine çek atıyor. Kaç tane istiyorsa o kadar çek atılmış olacak. Yani fazladan yapmana gerek yok. Bütün çek işaretleri tamsa, yıldıza gidip yarışıyorsun, bu her bir levelde böyle. Yani 15 kere karşına çıkacak. Ayrıca; Yıldıza arabayla gitmektense, Black List bölümünden eğer açıldıysa 2 tuşuna basarakta direk yarışa girebilirsiniz.

    Arabayı tabii ki değiştirebiliyoruz, Select Car bölümünden elindeki arabalardan istediğinin lastiklerini cavlatabilirsin.

    *ZzZzZ* : Oyun Ful grafikte senin bilgisayarında sorun yaratır. Ama bence zaten hiç bir oyunda Çevre detaylarını sonuna dayamamalıyız. Oyun alanımızın dışındaki nesneleri Yani gidilmeyen binalar arka fonda görünen detaylar, bu kadarına gerek yok. (Özellikle Wiew Distance) bence bunları kullanıp boşuna belleklerimizi tükettirmeyelim. Bazı ufak tefek şeyler gerçekten çok yavaşlatıyor bilgisayarları oyunlarda.
    Mesela hatırlayan bilir, NFS nin tüm serilerinde Special Efect diye bir bölüm vardır, kısardık onu, canavar gibi çalışırdı oyunlar.Bundada aynı mantık. O yüzden Ful Grafiğe pc miz iyi ise gerek yok ama kötü olacak kadar da düşürde demiyorum tabi. Birkaç kez dene en doğru ayarı tutturacağından şüphem yok.

    gamerstorm dostum; Benim 3 adam kaldı, paraya boğuldum :)
    İstediğim arabayı alabiliyorum neredeyse, ama hala Toyota Supra mı DEFENTED halden kurtaramadım :) Bana kalırsa Yarışla ve Parayla alakası yok. Araç trafikten men edildi diyor çünkü.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamerstorm

    Arkadaşlar birkaç püf nokta;
    *- çok oynamak adamın rüyasını kabusa çeviriyor.Sabaha kadar patlak tekernen dolaşıyon.
    *-Bir Soldaki çarpan 1x,2x,3x...vs polis takip ettikçe artan takip oranı artı çarpan arttıkça takip sertleşiyor.Mesela 1x te normal civicler varken 2x te yerinden oynamayan kara arabalar 3x te gto'lar, suv jipler 4x'te helikopter +dikenli teller ....vs(bu x'ler artmadıkça yeni parçalar açılmıyor.çarpanlar arttıkça ekranda renk değişimi oluyorbir anda parlama hani polis görününce şak diye kalıyorya renk mavimsi oluyor aynı öle. ve her x'te bir önceki çarpanda olan arabalar yine var.)
    *-Kara Listede yer kazandıkça gelen seçenekler mesela 15 sıradan 14e geçtik son yarışı bitirdik adamı sildik listeden (x.x.x-body.perform.visual) menüsü extra parça garajdaki parçalardan farklı u2 de ortalıkdaki arabaları devamlı geçince gelen parçalar gibi uniq parça seçme olayı!çıkan menüde soldaki belirsiz 3 seçenek adamın arabasını almak için kullanılıyor. (arabayı almak için Garajımızda 4 den az araba bulunması gerek)kontağına olayı..!)
    bu arada uniq alınan parçalar hemen takılmıyor onuda altta anlatayım
    *-Shop'a girince seçenekler menüsünün sol alt tarafında 1' basınca girilen "Backroom" arka oda kazandığımız uniq parçalar bölümü var.burdan kazandığımız parçaları seçip ücretsiz yüklüyoruz.
    *-saat olayı..! nos gibi ekranda solda gösterge üstünde turuncu renkli çizgi;"sağ ctrl" ile aktif oluyor.hızla giderken sağ ctrl'ye basıyoruz ve zaman dilimleri halinde yavaş bir görüntü oluşuyor.Bu bir yenilik.Daha önce başka oyunlarda görmüştüm çoooooookkkkk süper!!! Bu modla tır altından geçme ve daha bir çok imkan olanağı sunuyor.Mesela polisten kaçma ani geri dönme modu..vs..
    *--alf +fe uygulamasını bende yapıyorum :)
    *--defended olan arabayı açmak için bir kaç yarış kazanıp tekrar garaja girip enterlamak yeterli oluyor azda para alıyorlar.
    *-%55 bitti 7 ciyim
    ilerlelen turlarda yarışlarda polisler çogalıyor.
    arabam clk500 full kızdan kontagına apışınca aldım
    para bitince arabayı satın para gelsin


    dostum açıklama için saol ben şunu soruyoeum 15 sıradan bsşlsdım yarışları bitirdim adamın arabasını aldım o arabayı kendi arabamla değiştirebilirmiyim oynamak için mesela sen mercedesi nasıl aldın ben oyuna başladıım arabayı değiştirmek istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 21 Kasım 2005, 16:30:11 >




  • Hileleri bulan varmı şu m3 ü geri alsak hemen
  • AŞIK OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    ABİ BU HATUNa YAN BAKMAYIN BAK KARIŞMAM BENİM BUUUUU YANLIŞ OLMASIN





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 21 Kasım 2005, 16:44:01 >




  • tamam dostum, biraz daha kastırıyım bakiim... Baya bi denemiştim ama...
  • Kendi adıma çok açık ve net konuşayım,
    Hile olayına ne zaman girsem o oyunun benim hiç bir güzelliği kalmadığını düşünürüm hep. En sonda Far Cry da denedim, sonrada yine sözümde durdum, bence hilesiz oynayıp oyundan keyif almalı insan. Ayrıca Hile bitirdiğin bir oyundan tekrar zevk alman için yapılmış, üretici firmanın ufak hediyeleridir. Zaten bir oyunu bitiremeyip te "kendi kendine ya ben acaba beceriksiz miyim ?" gibi sorunsallara insanı sevk etmesi, ardından da tekrar oyuna asılıp bitmenin keyfini yaşatması kadar güzel bir şey yok. (1997 yılında Time Command ile bunu yaşamıştım)

    Hile çok ama sen biraz daha bence böyle oyna kerembey kardeşim :)

    Saygı ve Sevgilerimle;
  • Arkadaşlar bu güzel bilgi paylaşım platformunu neden herkesin bildiği ve zaten oynadığında gördüğü koca koca resimlerle okunmaz, açılmaz ve karmaşık hale getiriyoruz anlamış değilim. Sırf bu yüzden bu gün yazmaya başladığım buradan ayrılabilirim.

    Varsa aksini düşünen ona da saygı duyarım.

    Bu benim nacizane fikrim, kimseye direk söylenmiş bir söz değildir.


    Saygı ve sevgilerimle;
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.