Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Notlarda göremedim de Nissan 240z eksik egzoz modifiyesi (bu plakanın hemen altındaki yere eklediğimiz) birde Nissan S13’ün stock rocketbunny ön tamponu eklenmiş mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Hayır eklenmemiş, oyun içine saklanan araçlar da eklenmedi. Onlar öyle kalacak maalesef. Ghost Games LIVE Service işini yine beceremedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Criterion Games Genel Menajeri Matt Webster: NFS Heat`e büyük bir güncelleme getirdik ve aradan çıkarttık. Yeni Need for Speed ağır bir geliştirilme sürecinde. NFS hakkında tecrübemiz var ve Criterion`ın eşsiz bakış açısından, yüksek kalitede ve hissedilmemiş oyun deneyimi yaşatmak istiyoruz. NFS hayranları için "EN ETKİLEYİCİ", "EN SOSYAL", ve "AKSİYON DOLU" oyunu oluşturmak için muhteşem bir temelimiz var. Bunlar için sabırsızlanıyoruz fakat daha çok erken.
    Criterion bi defol git Burnout yap sen ya, beceremiyorsun sen. ahh ahh nerde küçükken hayaller kurardım büyüdüğümde teknoloji hayvan gibi gelişir, underground'un cocpit kamerası olan ve hatta cocpit modifiyesi bile bulunan versiyonlarının geleceğini hayal ederdim. Siz oyun geliştirmeyin abi. bırakın bu işi. Bırakın huzur içinde yatsın seri... yada Remaster falan yapın muhteşem üçlüye (Underground 2-Most Wanted-Carbon) gerisini boşverin. Remake de demiyom bak remake yaparlarsa onu da batırırlar çünkü (%99 Hangar 13ün Mafia Remake'i batıracağı gibi). Bazı firmalar bazı serilere bulaşmamalı...




  • Şimdi 1.1 Gb güncelleme geliyor yani bu son güncellememi bunun neresi büyük saçmalamasınlar.Hani grafikler düzeltilecekti yeni arabalar yeni etkinlikler gelecekti hani nerde?
  • Nfs nin yuz karasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Criterion biraz kapalı bir stüdyo olarak görüyorum ama bu adamlar ne zamandır kendi oyunlarını yapmıyor bence güzel bir iş çıkartabilirler tabiki sonuç ne olursa olsun ön sipariş vermeyeceğim bir seri. Ghost dağılmayı hak etti maalesef criterion daha beceriklidir inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFS fanların ve sevenlerinin isteklerini ve beklentilerine görmezden gelip kulak tıkadıkları sürece EA daha çok geliştirici stüdyo kapatır...

    NFS ProStreet'den sonra mimlendi. Beklentileri karşılasalar bile kabul görür mü muamma...

    2008 çıkışlı Midnight Club: Los Angeles dönemin çok ötesindeymiş onu görmüş olduk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 9 Haziran 2020; 15:3:7 >




  • NFS Heat`in 12 ay daha güncelleme alması için imza kampanyası başlatıldı. NFS Topluluk Menajeri Max, kararı Electronic Arts`ın aldığını belirtti.

    NFS Heat`in güncelleme haritasına göre Speedlist, oyun içine gömülen araçlar, drag, haritanın üst tarafında bulunan düz drag pisti ve sürpriz güncellemeler gelmesi gerekiyordu.

    www.change.org/p/electronic-arts-keep-updating-need-for-speed-heat-for-12-months
  • ps 4 te grafiklerde bir gelişme oldu mu? Ona göre oyunu tekrar indireceğim de.
  • stalker7777 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç geliştirilme yapılmış fakat piksel sorunu hakkında bir şey okumadım Reddit ve resmi Discord sunucusunda. Kimse yazmamış en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker7777

    ps 4 te grafiklerde bir gelişme oldu mu? Ona göre oyunu tekrar indireceğim de.
    Ps4 Pro pixel sorunu devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    İmzaladım, umarım EA bizi şaşırtır da NFS markasına hakettiği değeri verir ancak heat için artık geliştirme yapacaklarını sanmıyorum. Hayranlarını dinleyip beklentilerini karşılaması lazım artık. Kaç yıldır kaç seridir nfs markası çöküşte.

    StarWars kitlesine hayranım. SW Battlefront II , 2017de çıktığında, adım başı para ve lootboxtan geçilmiyordu. Adım başı milleti yolma politikasındaydı klasik EA. Sonra öyle bir tokat yedi ki kitleden, öyle bir tepki gördüler ki geri adım atmak zorunda kaldılar. Geçen sene sonuydu sanırım , rise of the skywalker büyük güncellemesiyle resmen oyun geri döndü, küllerinden doğdu. Şu an çok iyi durumda birçok anlamda.

    Şimdi bu örneği neden verdim. Keşke bf, fifa, nfs kitlesi de böyle topluca hareket etme ve tepki verme bilincine sahip olsa. İcabında boykot etmeyi bilseler.
    Hem eleştirip hatta sövüp hem de ilk günden oyunları almaya devam edenler var. NFS ye geri dönecek olursam, şu ghost games denen çapsız firma yüzünden, tam 4 tane nfs oyunu çöpe atıldı. Büyük zaman ve bütçe kaybı. Hayaller vs hayatlar olması da cabası.
    Rivals, 2015, payback faciası ve 25. yıla hiç yakışmayan heat. Heat yine yıllar sonra en oynanabilir nfs oldu bence, the run dan bu yana çıkan tek eli yüzü düzgün oyun. Sürüşü, sesleri, atmosferi, modifiye keyfi ve sürüşe etkisi falan bunlar gayet iyi, yeterli hiç lafım yok. Potansiyeline ulaşamadı o ayrı konu.

    Ancak şu lanet olası lgbt, pembe mor renk cümbüşü, tipsiz-şekilsiz-tuhaf kılıklı karakterler, sürekli yağmur yağması, post fx ekran efektlerinin abartılması (kapatma seçeneğini de sunmaması!), ta 2005te bile olan ses ayarı çeşitliliğinin (motor sesi için ayrı seçenek gibi) bunda olmaması gibi belli süre oynadıktan sonra çok canımı sıkan sorunları barındırması olumsuz yönü. Ayrıca bazı araba ve ultimate seviye parçaların da belli saçma şartlara bağlı açılması çok canımı sıktı. M4 gts idi sanırım, tüm drift etkinliklerinde 3 yıldız yapmadan parasıyla bile alamıyorum. Diğer saçmalık da heat 3 ve heat 5 yarış etkinliğini kazanınca şansa açılan ultimate seviye parçalar. Bunu yapamadım, dolayısıyla araçlarımda 400+ level ı göremiyorum. Online yarış daveti geliyor bazen, ilk 3 e girersem iyidir diyorum. Mart güncellemesiyle gelen etkinlik ve verdikleri araçla ilgili saçmalık da cabası. Mesela gece modunda 2 tane drift etkinliğini en az 2 yıldızla bitirmemi istemiş. Zırt bırt trafik çıkıyor polis geliyor. Drift pek keyifli değil zaten oyunda. Araçlarımı genelde yarış odaklı ayarlarım şanzımanını diferansiyelini vb. En ufak toprak zeminde yere saplanıp kalıyor. Bazı drift alanları yokuş. Yani nasıl anlatayım, zorlama dayatma etkinlik gibi koştukları şartlar beni tilt ediyor. 50levelda herşeyi param ölçüsünde açıp kullanabilmem gerekli.

    Araçlarda drag lastikleri drag diferansiyeli vb var, drag yarış modu yok. Adam akıllı keyifle hız denemeleri yapacağımız düzlükler yok, kısmen olanlarda trafik aşırı yoğun ve sıkıntılı. Belli bir menzilde aniden önünde spawn olup bekliyorlar. 2005te olsa bunları görmezden gelebilirdik ama 2020 oldu, bir zahmet düzeltsinler. Bu teknik konuları ayarlamaya ve düzeltmeye ghost ekibinin kapasitesi yetmedi. 2010 hot pursuit i baz alarak söylüyorum ki son umut Criterion games. Onlar da adam edemezse EA, BlackBox ekibine de yanlış yaptı, ters düştü. NFS nin üstüne toprağı atabiliriz.

    PS4 proda oynuyorum. 1080p 1ms gaming monitor var 75hz. Güncellemeden önce de öyle pikselleşme gibi sorunlar gözüme çarpmıyordu. Sadece gözü rahatsız eden ekran efektleri ve o mor tint belirgindi.
    Güncellemeden sonra daha temiz bir görüntü olduğunu gözlemledim. Hem akan oyunda hem de nitro kullanırkenki fazla blur ve mor tint gitmiş. Oyun gayet akıcı ve net gözüküyor bende . Piksellenme olayı ya rastgele olan bir durum ya da benim dikkatimi çekmedi. Normalde takıntılıyımdır ince detaylara. Ama bu kadar yani. 3 ay sonra gelen güncelleme, o verilen sözler, yalnızca birkaç hata ve görüntü düzeltmesi & cross platform desteğinden ibaret olmamalıydı. 1-2 saat kadar oynadım ve sıkıldım. Muhtemelen bundan sonra oynamam artık ya da uzun bir ara veririm.
    Umarım daha uzun süre desteklenir. Gerekirse payback çöpündeki vb önceki birkaç oyundaki server ı kapatıp speedlist ve düzgün bir multiplayer özelliğini heat e getirsinler.

    Ekleme: Malesef bu güncelleme, heat için yapılan final update imiş. Oyun bu hâliyle kalacak, adam gibi speed list multiplayer ve drag yarışları, düzlükler eklenmeyecek çok yazık.
    Yeni update detaylarıyla ilgili IGN in sitesinde şöyle ifadeler var;

    quote:

    "So we're thrilled to let you all know that on June 9, Need for Speed Heat will be the first EA title to offer cross-play, meaning that players — regardless of their platform — can jump into Palm City together as one, united community," Webster said. "As we at Criterion shift gears into the future with full focus on developing the next Need for Speed game, this will be the final update for Need for Speed Heat."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 10 Haziran 2020; 0:24:1 >




  • Max Myrus: Ghost Games gibi verilmeyen lisansların peşinde koşmayacağız, teklif ettiğimizde ya kabul edecekler ya da dağda bayırda lisanslı araçları ile koyunları kovalayıp ezmeye çalışacaklar.

    Need for Speed`in özel lisansları bundan sonra satılmayacak, özellikle SpeedHunters konusunda daha katı olunacak. (discord.gg/NeedforSpeed)
  • 10 dakikalığına girdim ve online'da hiç bir değişiklik göremedim. Yahu millet ile bir yarış yapacağımız mod yok mudur? Eskiden the run'da lobiler olurdu çat diye girer yarışırdın. Yeni nesil nfs'lerde galiba öyle bir şey yok.
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Heat`te yok hocam, Payback ve 2015`te Speedlist lobileri var. Criterion Games, yeni oyunda online eksikleri kapatacaktır büyük ihtimal.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Bu ne kibirdir . Bok attıklarının %10 u kadar değiller olamazlarda . Sizinle katı anlaşma yapıp diğer firmaları görmezden gelenlerde sizden farksızdır bundan sonra . Scion Frs - Subaru Brz - Toyota gt86 üçlüsüne speedhunters parçaları takıp F90 M5 lisansı bizimdir diye dolaşmaya devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    En başta okurken bana diyorsunuz sandım hocam.
  • Akılları sıra Forza'ya laf çarpıtmışlar. Öyle bir oyunu anca oynarsınız yapamazsınız.
  • Arkadaşlar online yok mu bu oyunda sadece hikaye modu mu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Karton kutu sürüyormuş hissi veren arabalarla Kuzey Kore başkenti kılıklı şehirde yarışacağıma (?) Horizon’da koyun kovalarım daha iyi. Dangalaklara yedikleri küfür yetmemiş olacak ki daha fazla küfür yemek için rüyalarında bile seviyesine çıkamayacakları Horizon’a laf sokmaya kalkmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.