Şimdi Ara

Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Evet iki yıl aradan sonra yeni bir Need For Speed ile karşı karşıyayız, ben Need For Speed: Hot Pursiut (1998) den beri NFS serisini oynarım bu serilerde benim için efsane olan seriler: NFS: Hot Pursiut (1998), NFS: Porsche 2000 (2000), NFS: Underground'dır, NFS denildiğinde hep bu oyunlar aklıma gelir diğer çıkan NFS serilerinden de elbet iyi olanlar var ama bu oyunların yarattığı etkiyi maalesef hiçbiri yaratmadı bende, evet şimdi karşımızda NFS serisinin son oyunu Need For Speed oyununu sizlere elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım yalnız bu inceleme Beta olduğu için uzun bir inceleme olmayacak sadece sizlere fikir vermesi açısından yazıyorum.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Need For Speed Dünyasına Hoşgeldiniz

    Need for Speed'in bu son oyunu bugün itibarı ile beta kodları dağıtılmaya başlandı benimde kodum gelmesiyle birlikte Xbox One'mı açıp oyunu yüklemeye başladım, oyun yaklaşık olarak 20GB arkadaşlar ve Server'ların yoğunluğu sebebiyle 8 saatte oyunu indirebildim. (100 mbit ile) Need For Speed bu oyunla Underground'da ki dönemine dönüş yapmış diyebilirim eğer NFS: Underground oynadıysanız oyunun genel havasına yabancılık çekmeyeceksiniz büyük ihtimal, yalnız bu oyunda ara videolar gerçek çekim olarak 3D otomobil modellemeleri ile harmanlanmış (oyun içindeki modellemeler) ve videonun içine yerleştirilmiş zaten video ile araç kullanma geçişlerinde bu yüzden bir fark hissetmiyorsunuz haliyle ara videodan araba kullanmaya geçince oyunda kopma yaşamadan yarışıyorsunuz ki bunu ben gerçekten başarılı buldum diyebilirim. Oyunda birçok modifikasyon mevcut motordan, araç boyasına, kaportadan jantlara kadar herşey değiştirilebiliyor zaten Underground oynadıysanız aynı deneyim daha iyi grafiklerle sizleri bekliyor. Oyunun haritası bayağı büyük arkadaşlar ve çok güzel tasarlanmış dağ yollarından sanayi bölgesine, şehir içinden şehir dışına kadar heryer var hatta istanbul boğaz köprüsüne benzettiğim bir köprüde var. Oyunda yine bir kariye modu mevcut yarış kazandıkça para ve şöhret kazanıyorsunuz ve oyun içinde ününüz artıyor, oyun arcade bir yapıya sahip diğer Need For Speed'ler gibi ama oynanış olarak ençok Undergorund'a benzettim ben, sanki Underground'ı yeniden oynuyormuş gibi hissettim kendimi ve bu çok hoşuma gitti, kontroller kolay araçlar modifiyesine göre sürüşte farklılıklar gösteriyor mesela Ford ile yanlamak zorken Civic ile yan gittim hep, bu araçtan araca değişiyor.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Grafik

    Oyunun grafiklerinden bahsetmem gerekirse Need For Speed grafikleriyle iddalı bir yapım, Need For Speed, Frostbite 3 grafik motorunu kullanıyor ve bu motorun fazlasıyla hakkını veriyor. Oyunda ki araç modellemeri gerçekten detaylı ve güzel yapılmış aynı şekilde modifiye parçalarıda gayet güzel modellenmişler, kaporta boyasından stop lambalarının ışığına kadar herşey çok gerçekçi duruyor, çevre grafikleri güzel ama bazen nedense köşeli poligon olarak görünüyorlar ve sonra hızlıca düzeliyorlar sanırım beta kaynaklı bir sorun tam sürümde bu sorun olmayacağını düşünüyorum hatta köşeli poligonları görünce ilk Undergorund aklıma geldi onun grafikleri öyleydi zamanında (tabi bize o zamanlar süper gelirdi orası ayrı ). Yağmur efektlerinden gece şehir ışıklarının kaportaya yansımasına kadar herşey başarılı ve gerçekçi, grafiklerini beğeneceğinize eminim.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Ses

    Sesler gerçek otomobillerden kaydedildiği fazlasıyla belli oluyor turbo sesinden egsoz sesine kadar tüm sesler özenle hazırlanmış ve sizi oyunun içine çekiyor kesinlikle, Need For Speed genel olarak seslerde başarılı olmuştur, müziklerde oyunun yapısıyla uyumlu ve gaza getirici ama ben yarış oyunlarında müzik dinlemeyi sevmem o yüzden müzik sesini kapatırım hep.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Oynanış

    Need for Speed'in oynanışı tam bir arcade, oynanış kolay ve eğlenceli daha öncede dediğim gibi Underground oynadıysanız bu oyuna fazla yabancılık çekmeyeceksiniz. Araçların kullanım tarzları benzesede aralarında ufak farklılıklar mevcut hepsi aynı karakterde değil, bazılarıyla rahat drift yaparken bazılarıyla drift yapmak zor ama genel olarak eğlenceli bir oynanışı var.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Sonuç

    Araba serverler kaçırmaması gereken bir yapım gibi görünüyor eğer Underground oynadıysanız ve sevdiyseniz bu oyunuda seveceksiniz, oyunda yenilik varmo derseniz grafik haricinde bir yenilik görmedim birde yeni harita ve yeni araçlar dışında birde güzel ara videolar mevcut o yüzden her yarış severin mutlaka oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum ben ilk olarak konsolda oynayıp daha sonra PC'de çıkış yaptığında PC'de oynamayı düşünüyorum umarım incelememi beğenirsiniz, eksiklikler olabilir şimdiden kusura bakmayın, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz iyi forumlar.

    Xbox One, Playstation 4 karşılaştırması

    Arkadaşlar Need For Speed'e her iki platformda da denedim, grafiklerde dikkatimi çeken tek şey Xbox One sürümünde hareket halinde blur efekti gibi birşey oluyor, Playstation 4 sürümünde böyle birşey yok herşey keskin, nedenini anlayamadım ama ilerleyen zamanlarda herşey anlaşılır.

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi


    Oyunun araç listesi, teknik özellikleri ile beraber:

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi
     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi
     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi

    Liste Olarak:

    BMW
    – M3 E46
    – M3 E92
    – M3 Evolution II E30
    – M4

    Chevrolet
    – Camaro Z28 2015

    Dodge
    – Viper SRT 10

    Ferrari
    – F40

    Ford
    – Focus RS
    – Mustang
    – Mustang Boss 302
    – Mustang Fox Body
    – Mustang GT

    Honda
    – S2000
    – Civic Hatchback

    Lamborghini
    – Aventador LP 700-4
    – Diablo SV
    – Huracan LP 610-4

    Lotus
    – Exige S

    Mazda
    – MX – 5 (1996)
    – MX – 5 (2015)
    – RX – 7 Spirit R

    McLaren
    – 570S

    Mercedes
    – AMG GT

    Mitsubishi
    – Lancer Evo MR

    Nissan
    – 180SX Type X
    – Fairlady 240ZG
    – GT-R Premium
    – Silvia Spec-R
    – Skyline GT-R KPGC10
    – Skyline GT-R V-Spec 1999

    Porsche
    – 911 Carrera RSR 2.8
    – 911 Carrera S (991)
    – 911 GT3 RS
    – Cayman GT4

    Scion
    – FR-S

    Subaru
    – BRZ Premium
    – Impreza WRX STI

    Volkswagen
    – Golf GTI

    Volvo
    – 242


    Son olarak, hangisi gerçek?

     Need For Speed 2015 (Beta) Kullanıcı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 6 Ekim 2015; 17:32:01 >







  • Ellerinize sağlık hocam. Underground havası bir nebze de olsa yakalanabildiyse ne mutlu bize, şahsen Underground 1 ve 2 serinin en iyi oyunlarıdır.

    Çıktıktan sonra yorumlara ve incelemelere göre almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam PS4 kullanıyormusunuz?
  • Şehrin boş olması konsollara has birşey olabilir mi konsol donanımları ile ilgili.Pc de fark yaratır mı acaba?
  • teşekkürler güzel bir inceleme olmuş.

    Alkışlar xbox one a o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    Şehrin boş olması konsollara has birşey olabilir mi konsol donanımları ile ilgili.Pc de fark yaratır mı acaba?

    Hocam yanlış hatırlamıyorsam Underground'a bunun için bir ayar vardı, bu oyunda görmedim ama öyle birşey olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    teşekkürler güzel bir inceleme olmuş.

    Alkışlar xbox one a o zaman

    Teşekkürler, beta'yı oynadınız mı?
  • İnceleme için sağolun beta kodlarının dağıtıldığını bilsem alırdım ya da başvururdum. Maalesef oynayamıyorum böyle video vs. izlemek zorunda kalıyoruz. Sanırım NFS Shift'ten sonra genelde gece geçen ilk oyun olacak, umarım sonu Shift'e benzemez :)
  • teşekkürler hocam
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam.

    Ayrica trafik ayari Underground'da seceneklerden ayarlanabiliyordu. Betada mevcut mudur bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler. Galiba ön sipariş pişman etmeyecek

    Videolarda yok yada ben bulamadım. Araç üzeri stickerlar veya yazılar detaylı mı. İstediğimiz yazıyı şekli istediğimiz yere yerleştirebiliyor muyuz mesela Pro Street veya Forza oyunlarındaki gibi?

    Teşekkürler
  • Bu trafik olayı update ile düzelecektir ilerde . Çünkü herkes şikayetçi ve artık yapımcılar oyuncuları dinliyor . Dying light ilk çıktığında bende dahil olmak üzere herkes ''bu ne saçmalık bukadar kolay oyun mu olur'' dedi ve oyunu oynayanlar bilir efsane bir hard mode uptade i gelmişti . Bunada aynısı olacağını düşünüyorum çünkü heryerde nfs konusunda yabancı forumlar dahil sokakların boş olduğu konuşuluyor . Update in ismini şimdiden kestirebiliyorum ''increased traffic density update'' falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 3 Ekim 2015; 8:36:55 >
  • Hocam siz PS4'mü kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4spenox

    İnceleme için teşekkürler. Galiba ön sipariş pişman etmeyecek

    Videolarda yok yada ben bulamadım. Araç üzeri stickerlar veya yazılar detaylı mı. İstediğimiz yazıyı şekli istediğimiz yere yerleştirebiliyor muyuz mesela Pro Street veya Forza oyunlarındaki gibi?

    Teşekkürler

    Evet araç üzeri stickerlar detaylı ve güzel hazirlanmislar bir Forza kadar kapsamlı değil gördüğüm kadarıyla ama seçenek çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source


    quote:

    Orijinalden alıntı: 4spenox

    İnceleme için teşekkürler. Galiba ön sipariş pişman etmeyecek

    Videolarda yok yada ben bulamadım. Araç üzeri stickerlar veya yazılar detaylı mı. İstediğimiz yazıyı şekli istediğimiz yere yerleştirebiliyor muyuz mesela Pro Street veya Forza oyunlarındaki gibi?

    Teşekkürler

    Evet araç üzeri stickerlar detaylı ve güzel hazirlanmislar bir Forza kadar kapsamlı değil gördüğüm kadarıyla ama seçenek çok.

    Anladım. Umarım istediğimiz kareyi, yuvarlağı ve diğer şekilleri istediğimiz boyutlara getirip, istediğimiz yere koyma imkanı olur. Multiplayerda arabayı gösteren bu. Forzayı da bana aldıran.




  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Hocam beta kod ister misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Hocam beta kod ister misiniz?

    Yok hocam çok teşekkür ederim. Zaten ancak aksaşama inmeye başlatabilirim. Yarın da yokum. Eeh pazartesi zaten çalışıyoruz. Oynayana kadar beta biter
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Peki hocam

    Kod isteyen şanslı ilk kişi PM atsin arkadaşlar.

    Ekleme: Arkadaşlar kod @erdemtas isimli arkadaşınıza verilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 3 Ekim 2015; 10:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu sabah yüklendi yarim saat oynayabildim çoğu ara sahneydi tabii. Bu aksam bitene kadar oynarim. Arac kontrolleri ilk basta garip geldi ama sonra alistim. Aracin güzel bi ağırlığı vardi. Civic ile oynadim. Drfit yapmak o kadar da kolay değil gib geldi bana. Frenden sonra gaza basmak daha iyi oluyor drift icin. Grafikler ve sesler cok hosuma gitti. Manuel vites yok galiba ona biraz sıkıldım bence kesknlikle olmali. Dedigim gibi yarim saat takilabildim bu aksam daha detayli bakicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar psn A_SOLAK eklerseniz oynarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.