Şimdi Ara

Nedregpt ve bitpanda ile 12,75 Dolar kazanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle çekimi anlatıyorum çünkü bazı arkadaşlarla sıkıntı yaşıyoruz niye başta söylemedin diye vereceğim siteye yeni üye olduğunuz için ilk çekim talebiniz olumsuz olacak 7 gün sonraki çekim talebiniz 10 dolar olarak gelecek 7 gün daha sonra kalan paranın hepsini çekebilirsiniz. Çekimler papara, payeer, faucetpay ve mexc borsasına TFBX olarak en geç 24 saate yapılıyor. Çekim yapmadan önce hesapta ayarlar-kişisel ayarlara girip çekim hesabını eklemeniz gerekiyor. Papara için papara no, MEXC için TFBX Celo adres, Faucetpay için mail ve Payeer için P ile başlayan cüzdan nosu giriliyor.

    Referanslı link: Nedregpt

    Referanssız link: https://nedregpt.com/

    Önce bu siteye üye olun ve mail doğrulama yapın.

    Sonra Para kazan- Görev duvarları kısmından Adgatemediaya girin burada Bitpanda 12.75 dolar bularak tıklayıp Earn 12.8k points yazan yere tıklayın.

    1-Açılan Bitpanda sitesinde Sign Up yazan yere tıklayarak üye olun, sonra uygulamayı indirerek KYC yapın. 0.75 dolar kazanın.

    2-KYC onaylandığına göre artık yatırım yapabiliriz, uygulamadan fiyatlar bölümüne gelin üstte TRX aratın, açılan ekranda daha fazla-TRX yatır deyip çıkan adrese 20 TRX atın ve 12 dolar kazanın bunun yatması biraz uzun sürebilir.

    Nedregpt sitesinde Hesap özetinde puanlar yattıktan sonra 1 trx keserek geri çekin ve artık bitpandayı silebilirsiniz daha fazla kazanç için siteyi ve telegram grubunu takip edin.

    Bu yazıya rağmen yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.

    Son olarak ref kazancı yüzde 2 yani siz 12,75 dolar kazanırsanız ben 0,255 dolar kazanıyorum. Nedregpt ve bitpanda ile 12,75 Dolar kazanma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • aynştayn01 kullanıcısına yanıt
    Hayır yüklenme olunca görev kalktı ama sitede başka görevler de var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.