Şimdi Ara

Nedir bu MTB(Dağ bisikleti) düşmanlığı? √VİDEO İÇERİR√

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amacim tartişmak degilde yol/yaris bisikletcilerinin MTB çekememezligini bir turlu cozemedim gitti.. bisikletci bisikletcidir kardesler.. isteyen yol kullanir isteyen downhill kullanir isteyende dedesinin bisikletini kullanir ;) hani anlatabiliyormuyum.. yolda mtb yasak diye biseymi var ? Benim bildigim bisiklet sadece otobanda yasak degilmi? Ne ozaman bu tartisma veya asagilama(ki ben oyle algiliyorum)..


    Ve birde video var benim yasadigim yerde cekildi " İzmirin Merkezi" konak-kordonboyu.. gelde burda yol bisikleti kullan :)
    (Videoda 01:17den sonrasi facia)
    Bisiklet yolu


    Kusura bakmayin konu aslinda genel bisey.. oz elestiri yapalim biraz ya bence .. ''bu ulkede neden bisiklet sevilmiyo veya onemsenmiyo'' derken kendi hatalarimizi once bi gorelimmi ne dersiniz?


    Bizde herkez karsi tarafi sucluyor.. birakin insanlar istedigi gibi sort giysin birakin insanlar vakit geldimi namazini kilsin birakin insanlar yeri geldimi sigarasini vs icsin.. yani biz bisikletciler asker degiliz ki tek tip olalim ;)

    Hepimiz bisiklet kullaniyoruz hepimiz pedal basiyoruz daha beklentiniz ney ? Mtbyle yoluyla downhilliyle bmx(buda benm hosuma gitmiyo ama saygi duyarim)iyle katlaniriyla daha akliniza ne geliyosa 2teker varmi ? Var tamam ozaman.. zaten insanlar bisiklete cocuk isi gibi bakiyoken bide insanlari sogutmayalim.. ozendirelim sevdirelim guzel sekilde :)


    Konuyu baglayamadim kusuruma bakmayin :) bayadir bahsetmek istedigim biseydi bu icimi doktum ve rahatladim :) Hepiniz Allaha emanetsiniz bol pedallamalar ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Ertürk -- 12 Ekim 2016; 13:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yol yoldur arkadaş, paşa gönlüm nasıl bisiklete binmek isterse yolda onu kullanırım. 2 tekerlekli ama motosikletler de kullanmasın bi zahmet :) Fena uyuz oluyorum o tiplere, inadına üzerlerine sürüyorum, sıkıyosa çekilmeyip çarpsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.