Şimdi Ara

Nedir bu kuşlardan çektiğim!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konu başlığına okuyunca kuş serisi araçları kullanıp çakma zenon ve çakma zenonlu çakma sis farlarıyla rahatsızlık veren modifiyeli şahin kullanan apaçilerden rahatsızlık duyulduğunu sandım bir an ama değilmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arjen553

    Bide ne yiyip içiyorlarsa asitli sıçıyorlar ejdarha mısın mübarek? bizim siyah arabanın tavanını eritmişti bunların boku


    sabaha karşı saat 4 gözlerim kızarmış uykulu gülme krizlerine girdim
    hocam çok yaşa ya
  • Benim sattığım siyah Jetta'nın tavanına bildiğin reçine gibi iz bırakmıştı. Ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor mübarek. Bu ne ki dedim, yıkamacıda çıkaramayınca anladım ki kuşlar :)

    Yahu eski kırmızı Polo'nun üzerine yaptıklarının haddi hesabı yoktu. Olsun varsın yapsınlar diyordum. Belli etmiyordu. Siyah araçta bildiğin asit dökülmüş gibi idi. Kapalı pazar ama tavanı demirlerle dolu. Belediye nasıl bir tavan yapmışsa artık.
  • Ankara Koçtaşın parkına parkediyorum bazen. Yanında balık hali var ve martılar işgal etmiş. Hepsi bir anda uçmaya başlıyor ve bombarduman başlıyor. Patır patır patır yağdırıyorlar arabaların üstüne bembeyaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LionTech16

    Böyle mi?

    Benim de tavsiyem branda. 30 saniyede üzerini örter, 30 saniyede de kaldırır bagaja koyarsınız.


     Nedir bu kuşlardan çektiğim!!


    ne boşaltım sistemi varmış araba perte çıkmış sanki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: porko

    Evimizin otoparkında ağaçlar olması nedeniyle kuş sayısıda oldukça fazla.Her sabah arabamı gördüğümde pisliklerinden dolayı kuşlara iyi dileklerimi iletirken bu sabah aracımın tavanında gördüğüm minik bir göçükten dolayı kuşlara karşı olan iyi dileklerim katlandı.Tabandaki minik ezik arabamvsiyah olduğu için gözüme çok takılıyor sanırım yapacak birşey yok?

    Aynı dert bendede var ama işin tuhafı benim arabayı koydugum yerde agaç yok çatının kenarına konup pisliyorlar bu olabilir diyorum normal karşılıyorum ama birde gecen arabayı yıkattım yolda giderken pat kaportada bi kuş pisliği yani uçarkende pisliiyo kuşlar :) kuşlara don giydirmek lazım valla




  • Bundan başka çare yok gibi!!

  • Aynı dert bendede var. Arabayı yıkatıyorum ertesi gün bi bakıyorum her tarafı kuş pisliği olmuş. Aracım gri renk. Sanırım kuşlar bu renkteki araçları tehlike olarak algılayıp üstüne bırakıveriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewel123

    Bundan başka çare yok gibi!!



    işin kötüsü arabayıda yeni değiştirdim sayılır böyle bir şansımda yok :)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.