Şimdi Ara

NEDENİNİ ANLAMADIĞIM KASMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bir ay önce gayet güzel kullandığım laptop şimdi oyunlarda drop yemeye başladı. Bir kaç forumda hd tune ile hdd taratması yapın diye okumuştum. HD Tune ile yaptığım error scan kısmında bütün kutular yeşil ama sağlık kısmında reallocated sector count ve reallocated event count sarı renkli, interface CRC error count mavi işaretli. Ekran kartı sürücüm güncel.

    İşletim sistemi:
    Laptop: Dell inspiron 5521

    cpu: i5 3317u

    gpu: AMD Radeon HD8730M

    ram: 8gb

    hdd: Toshiba MQ01ABD050

    işletim sistemi: win10 home single language x64



  • Yedeklerinizi alın ve en az 240 GB bir SSD edinin, sabit diskiniz ömrünü tamamlamak üzere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu tarz problemler neredeyse her zaman karşıya gelebiliyor öncelikle windowsun herhangi bir programı sürekli çalıştırıp çalıştırmadığını kontrol et bazen takılan sorun çıkaran yazılımlar oluyor bu en basiti tabiki sorun bunlardan kaynaklı değilse oyun için gereken watt gücünü işlemci gücünü ekran kartı gücünü sömüren diğer şeyleri bulman gerekiyor her sorun harddisk kaynaklı olacak diye bir durum yok. kaplamaların geç yüklenmesi haritanın geç yüklenmesi gibi sorunlar harddiskten kaynaklansada drop yeme daha çok anlık başka bir şeyin işlemciye vs yüklenmesinden oluşabilir aşırı ısınmada bir seçenek yani sebebi çok olabilir bilgisyar boştayken görev yöneticisinden bir ss bırakabilirmisiniz ayrıca boştayken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklaırnı
  • Cihaza isini duzgun yapan biri komple bakim uygulasin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abil13

    bu tarz problemler neredeyse her zaman karşıya gelebiliyor öncelikle windowsun herhangi bir programı sürekli çalıştırıp çalıştırmadığını kontrol et bazen takılan sorun çıkaran yazılımlar oluyor bu en basiti tabiki sorun bunlardan kaynaklı değilse oyun için gereken watt gücünü işlemci gücünü ekran kartı gücünü sömüren diğer şeyleri bulman gerekiyor her sorun harddisk kaynaklı olacak diye bir durum yok. kaplamaların geç yüklenmesi haritanın geç yüklenmesi gibi sorunlar harddiskten kaynaklansada drop yeme daha çok anlık başka bir şeyin işlemciye vs yüklenmesinden oluşabilir aşırı ısınmada bir seçenek yani sebebi çok olabilir bilgisyar boştayken görev yöneticisinden bir ss bırakabilirmisiniz ayrıca boştayken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklaırnı
    NEDENİNİ ANLAMADIĞIM KASMAistediğin bu muydu? Bir de demek istediğim eskiden çok rahat yaptığım şeyleri yapamamaya başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leos60 -- 6 Haziran 2020; 13:40:18 >




  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    ssd almak yerine elimde boş bir hdd var kullanmıyorum öyle duruyor laptop a takıp windows kurmayı denedim ama windows logosundan sonra hiç bir şey olmuyor acaba yardım edebilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.