Şimdi Ara

Neden pedofili ile eşcinsellik aynı kefeye koyuluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • IŞIDın okuduğu kitaplarla, dinlediği hocalarla bizimkiler aynı.sonuçta ne bekliyoruz ki.
    milyonlarca ılımlı IŞIDın içinde yaşıyoruz.
  • Çünkü ikiside psikolojik hastalık. Bundan dolayı ayni kefeye koyuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değildir sapıklık sonucu oluşan ve bunu normalmiş gibi göstermek içinde doğuştan geliyor gibi saçmalıklar ortaya sürülüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanın ''eşcinselleri sevmiyorum çünkü eşşeğin bilmemnesinden dolayı'' diyesi geliyor bütün eşcinsellerin suratına. bakın gençler. trump amerikada tek bir şey yüzünden kazandı. her önüne gelenin çıkıp ta yok meksikalı kaçakların, azınlıkların haklarını savunması, eşcinsellerin bilmemnelerini savunması vs., bir yandan insanın yakasına durduk yerde yapışıp tükürükler saçan, bir yandan mağdur edebiyatı ile her hakkı elde edebileceğini sanan, hak ararken her türlü b*ku yiyen aptal bir güruhun halkın büyük çoğunluğu tarafından antipati toplaması nedeni ile kazandı. bu tip eylemlere ses çıkarmayan insanların da antipatilerini , tepkilerini kazandılar.. özellikle ailelerin, ebeveynlerin.

    ya kardeşim derdimi güzel güzel anlatırdım ama bıktım sizin gibi tiplerden, açık açık tek demek istediğim insanlar sizi sevmiyor çünkü sevmiyor. insanlar sizden nefret ediyorlar çünkü ediyorlar , öyle istiyorlar bu kadar basit. saygı gösterip göstermemeleri de yine bizzat insanların tercihi. zira ''saygı göstermek'' olgusu kadar sahte bişey yok, ''saygı gösteriyorum'' diyen herkes te hem kendine hemde çevreye yalan söylüyordur, kimse kimsenin ne inancına, ne yaşayış biçimine, ne hak ve özgürlüklerine saygı göstermiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NedenAllahım


    quote:

    Orijinalden alıntı: Platinum IV

    Gelişmiş toplumlar eşcinselliğin doğuştan geldiğini kanıtlayan bir gen vs bulamadı ama "doğuştan böyleyim" yalanı yoldan çıkan gaylerin kendini avutmak için uydurduğu bir palavradır.Eşcinsellik psikolojiktir.

    Ne kadar kolay konuşmuşsunuz. İnsanlar eşcinsel olduğu için intihar ediyor ancak siz 3 satırda binlerce ufak çocuğun, geleceğin yetişkinlerinin dolaştığı şu foruma eşcinsellik psikolojiktir diye yanlış bir bilgi yazıp, bir de kendinden emin bir şekilde bunu yazıp teşhisi koydun helal kardeşim.





    Yanlış, sallamasyon bilgilerinizi lütfen kendinize saklayın. Binlerce insanın kafasına giriyor bu yanlış cümleler. Kendi neslimizde bu hoşgörüyü sağlayamadık bari gelecek nesillere doğru bilgiler verelim ki onlar mutlu yaşasınlar.

    Argüman sunmadan eleştirmek pek doğru değil. Escinsellik bundan 20 sene öncesine kadar Psikolojik bir rahatsızlık olarak görülüyor ve tedavi edilebiliyordu. Nedense son 10 yılda hem tedavisini bıraktılar hem de psikolojik bir sorun kabul etmekten çıkardılar. Bana göre hava hoş. Eşcinsel insanlar doğal seleksiyona uğrayıp soyları devam etmediğinden bir sorun teşkil etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.