Şimdi Ara

neden dizel araçlara düşmanlık var ???? aksine benzinliye dost çok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferaltug

    Dediginiz pskoloji sadece forumda var. Cevremdeki kimse dizel benzinli cekismesi yasamiyor. Herkes cebine uygun olani aliyor.


    +1
    Buradaki insanlar gerçekten çok tuhaf.Ya boş zamanları çok yada gerçekten tuhaflar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iakbay06

    Hava kirliliğini bu kadar düşünen arkadaşların o benzinli araçlarının umarım sıfır emisyon değeri vardır sigarada içmiyorlardır onlar , bu kadar düşünceli insanları gördükçe gözlerim yaşarıyor

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Egzoz_gaz%C4%B1

    quote:

    Her ne kadar yanma gazlarının çoğunun büyük kısmı görece zararsız nitrojen (N2), su buharı (H2O) (saf karbon yakıtlar dışında), ve karbondioksit (CO2) (hidrojen yakıtı dışında)ise de görece az bir kısmı karbonmonoksit (CO), hidrokarbonlar, nitrojen oksitler (NOx), kısmen yanmamış yakıt ve partiküller gibi istenmeyen zararlı ve zehirli maddelerden oluşur.


    Benim egzozumdan çıkan karbondioksit senin solunum yollarından da çıkıyor.. Sıfır olup olmaması değil hangi tür gazların çıktığı önemli..
    Emisyon ölçünmünün yanlış gaz türünü ölçtüğü defalarca söylendi.. Ama bir yandan çevreye NOx salıp, diğer yandan düşük CO2 değerlerinizle övünmek işinize geliyor..

    Bu arada sigara içmiyorum, ağaç dikiyorum, atık kızartma yağlarını belediyeye teslim ediyorum, yere çöp dahi atmıyorum.. Başka sorusu olan?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.