Şimdi Ara

NEDEN CAMBLY? Deneyimlerimi anlatıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazımda sizlere İngilizcemi geliştirmek için 7 ayı aşkındır kullanmakta olduğum ve çok faydasını gördüğüm Cambly uygulamasından bahsedeceğim. Cambly nedir, nasıl çalışır, nasıl bir sistemi var bizzat kullanan biri olarak dilim döndükçe anlatmaya çalışacağım. Kesinlikle reklam değil gerçek görüşlerimi okuyacaksınız.

    Birçok insan eğitim, kariyer, gezi, iletişim veya kişisel gelişim gibi çeşitli nedenlerden dolayı yabancı dil öğrenmek ister. Bende birkaç nedenden dolayı İngilizce ve başka bir yabancı dil daha öğrenmek istiyorum. Bunların ilki okuduğum bölümle alakalı olarak yabancı bir dile duymuş olduğum sevgi ve ihtiyaç. İkinci olarak akademik hedeflerim. Üçüncüsü ise kendi kişisel gelişimimle beraber ileride çocuklarıma da öğreterek içinde bulunduğumuz teknoloji çağını yakından takip etmelerini sağlamak.

    Cambly'i birkaç Youtuber’dan duymuştum. Önce biraz araştırdım, inceledim ve kafama yattı. Akıcı bir şekilde konuşmam için güzel bir platforma benziyordu. Geçtiğimiz Black Friday’de çok güzel bir indirime denk gelerek kaydolup kullanmaya başladım.

    Cambly, ana dili İngilizce olan eğitmenlerle online ve görüntülü olarak İngilizce dersi yapabileceğiniz bir uygulama. Cambly'nin amacı; İngilizce öğrenmek isteyen bireyleri dünyanın dört bir tarafından uzman eğitmenler ile uygun şartlarda bir araya getirmeyi sağlamak. Korkularını yenip pratik şekilde İngilizce konuşmak için güzel tasarlanmış bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
    Cambly’deki eğitmenlerin tümünün ana dili İngilizce ve 7-24 her saatte online birçok eğitmen bulmak mümkün. Birçok ülkeye ait binlerce eğitmen var. Eğitmenlerin profillerinde özgeçmişleri, tecrübeleri, aksanları, ilgi alanları ve öğrencilerden aldıkları puanları görebiliyorsunuz. İsterseniz İş İngilizcesi, Seyahat İngilizcesi, sınavlara hazırlık gibi konularda eğitmen seçebilirsiniz. Kısacası istediğiniz zaman istediğiniz yerde konuşabileceğiniz tıkır tıkır işleyen bir sistemi ben başka yerde görmedim.

    Herkesin yoğun olduğunu tahmin ediyorum. Bu nedenle Cambly bunu da düşünerek kişisel programına göre ders günlerini, saatlerini ve konularını seçmeyi de bize bırakıyor. Ders işlenirken ekranda sürekli bi çeviri ve mesajlaşma penceresi var. Bu şekilde birbirinin dilini hiç anlamayan iki kişi kolayca anlaşabiliyor. Ayrıca derslerin tamamı sisteme kaydediliyor. İstediğiniz zaman geri dönüp izleyerek hatalarınızı görüp düzeltmeniz mümkün hale geliyor.

    Cambly’nin sevdiğim diğer bir özelliği ise dünyanın her köşesinden kişileri teknoloji ile bir araya getirerek ortak konularda konuşmalarını sağlaması. Nerede olursanız olun, farklı kültürleri yurt dışına gitmeden tanıyabiliyor, günlük olaylar üzerine fikir alışverişinde bulunabiliyorsunuz.

    Son olarak ders paketinizi kendiniz seçiyorsunuz. Haftada 2 gün 30 dakika bana yeter derseniz onu ya da 3 gün 15 dakika konuşmak istiyorum derseniz bu paketleri seçersiniz. Tavsiyem 12 aylık abone olmanız. Çünkü bir dili öğrenirken ne kadar pratik yaparsanız o kadar iyi olur.

    İsterseniz hemen şimdi ücretsiz kayıt olup "palandöken25" referans koduyla 10 dakika ücretsiz deneme yapabilirsiniz.







  • Cambly iyi fakat aşırı derece sosyal medyada kendi reklamlarını yapıyorlar. Ekşisözlükde bile eleştirilere,sorualra yanıt veriyorlar yani Donanımhabere gelmemelerine şaşardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    Cambly iyi fakat aşırı derece sosyal medyada kendi reklamlarını yapıyorlar. Ekşisözlükde bile eleştirilere,sorualra yanıt veriyorlar yani Donanımhabere gelmemelerine şaşardım
    Gelmiş işte
  • reklam gibim olmus biraz
  • Kesinlikle reklam değil diyor bir de .. satır satır övgüler yağdırmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay haftada 5 gün günde 30 dakikalık üyeliğimi çok uygun bir ücrete devrediyorum. İlgilenenler yazabilir.
  • Bende youtube reklamlarına aldanıp heveslendim. 20dk ücretsiz deneme hesabım vardı. Gel gör ki ne zaman bu ücretsiz hesap ile deneme yapmak istesem sistem kilitleniyor.
    Yardım merkezine konuyu yazdım. Vay efendim telefonunuzdan, uygulamayı yeniden yükleyin, telefonu resetleyin. Hepsini yaptım. Ne hikmetse ücretsiz haklarımı kullanamazjen %55 lik indirimli tarife reklamları çıkıyor ve tıkır tıkır çalışıyor.
    Daha deneme kısmını vermek istemeyenden hayır gelmez dedim, ve cambly dosyasını kapattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.