Şimdi Ara

Ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 ay önce onvo TV 165 ekran aldim. Bir kaza sonucu ekrani catlattim . Cihaz çöp oldu . Çok memnun kalmıştım .

    Daha sonra dün tekrar aynısını a101 den aldım . Cihazi teknik serviste açtık . Sorun yok . Eve geldim ekran da düz renklerde belirgin olan siyahlama karartı ya da aydınlık yani LED sorunlari vardı.

    Şimdi kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum ama tutup da bunu garanti kapsamin da tamir edicez demelrini de istemiyorum . Birebir değişim yapılması gerek. Çünkü 1 günlük cihaz.


    Görselleri attım .cihaz a101 den aldığım bir cihaz. Teknik servisi de açtı . Eve geldik ince detayı farkettik. Birebir değişim yaptırmam gerek. Çünkü bir cihaza tornavida deyince ondan ümidim kesiliyor. Ve boşuna beklemek istemiyorum. 3-5 ay kullansam neyse 3-5 saat kullandım. Onu da maç izlerken farkettim . Ne yapabilirim .



    Ne yapmam lazım


    Ne yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu konuyu bilim ve teknoloji bölümüne açmanı tavsiye ederim. Zira konu dışında takılanlar geyik peşindeler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S.aleykum hocam. Bende ayni tvden arastiriyorum. Ekrandaki sıkıntı disinda nasil memnunmusun. Kanal gecisi ,internet arama sayfasi , internetten film izleme , ekran yansitma vs vs gibi ozelliklerde nasildir . 165 ekranda vestel ile onvo araainda kaldim bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması olarak geçiyor durum.


    Panelin içinde ki kristallerden kaynaklı. Servis kullanıma engel teşkil etmediği için ücretli panel değişimi yaptırabilir bunu üretici firimanıza sormanızda fayda var görselleri onlara gönderip.


    Servis eğer donanımsal bir kusur görmezse DOA vermeyebilir. Kutusunu, aksesuarlarını ve faturasını atmayın sakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78ADF08E0 -- 11 Aralık 2023; 1:15:46 >
  • değişim yapılmalı. 5 saatlik ürün için ücret talep edilmesi komik hem de nasıl kullanıma engel değil diyecekler basbayağı ayıplı ürün değil mi bu. ben bir zamanlar sony zx premium olması lazım bir telefonu benzer sebepten rahatça iade etmiştim. iade aldılar. yıl 2016'ydı ama köprülerin altından sular aktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üretici firimaların panelde ki kusur anlayışı çok farklı. Bazıları mesela ölü piksel için aynı yerde 5 tane veya ekranda 10 tane derken bazıları 3-5 vs diyor veya hayalet ekranları garantiden saymıyorlar ışık sızması vs.

  • servis cihazda arıza yoktur dedi. bende itiraz ettim. a101 e götürdüm .cihazı 14 günlük süreçte iade etmek istedim. onlarda cihazda arıza yoktur raporu istediler. o raporu da verdim ama çalışanlar cihazda arıza oldugunu önceden bildikleri için almadılar. konu tüketici haklarında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.