Şimdi Ara

(NE YAPMALI)Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler vs Adalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Bursa Orhangazi Üniversitesinde 2 seçeneğim var. Biri Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) diğeri de Adalet 2 yıllık. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) hazırlık dahil 5 yıl Adalet ise 2 yıl. Benim sorunum şu Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) çok mu zor dersleri çok mu ağır ben bu bölümü uzatmadan bitirebilir miyim? İngilizcesi çok mu zor? Yada Adalete gidip 2 yıl sonra DGS ile İşletme veya Hukuk (İmkansıza yakın) girebilir miyim? Adaletin dersleri nasıl çok mu zor? Ve ben bu bölümü aynı şekilde uzatmadan bitirebilir miyim? Yardımlarınızı çok acil bekliyorum. Şimdi den teşekkürler.



  • Güncel
  • güncel
  • VentedClover kullanıcısına yanıt
    Ben adalet meslek lisesi mezunuyum istanbul adalete de geçiş yaptım yani sınavdan barajı geçemeyen insanlar bile bi şekilde sınıflarını geçtiler adalet kolay ve garanti direk çıkıp memur olabilirsin Adliye'de ya da dgsye girersin dgs zor bi sınav değil ama okul ortalaman da yüksek olmalı siyaset bilimi hakkında bilgim yok ama garanti meslek olsun Adliye'de 9 5 çalışırım iyi de para alırım hatta hukuğa da geçerim dersen adalet iyi bi alan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuka geçsen bile iyi bir hukuka geçemezsin bunu bil. İİBF'de ise iyi bir üniversite değilse(seninki değil) KPSS kasarsın veya bankada falan çalışırsın.

    Bence adalete git ama bunu hukuk için değil garanti ve kolay memuriyet için yap. Zor da değildir, zevklidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.