Şimdi Ara

Ne yapıcam çok kararsızım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakashi hatake

    mimarlıkta autocat diye bi program var bi nevi bilgisayarlı cızım tahtası mimarlıga giden bi arkadasım onla ugrasıyoduda ondan soyledım saten cızımlerını yaparken hep cetvel ve yan urunlerını kulanacan kımse senden cıplak elle saveser yaratmanı beklemıyor bolume gırer gırmez herkez senın gıbı oacak sonrada cıze cıze gore gore ogrenecen

    Acaba okurken kaçıncı sınıfa kadar elle çiziyorlar bir de mimarlıkla inşaatı karşılaştırırsak iş bulma,kazanç durumu açısından hangisi öne çıkar?
  • mimarlık daha rahat tabıkı ınsaata gore benım bıldıgım ılk yıl genel olarak el becerısını degerlendırmeye dayalı yanı alcı gıbı araclarla senın el becerını gelıstırıyorlar benım arkadasım alcıdan helıkopter bocegı yapmıstı ıkıncı sene cızımler baslar yanı ılk sene senını el becerını ve elını ıse hazırlamakla baslıyorlar bu arada arkadasım gebze -yuksek teknolojıde mımar ama ıtunun oradan daha ıyıdır mımarlık ısata gore daharahat ayrıca oyle az parada almazsın cok ıyı bır unıversıtede mımarlık okuyacan yanı sana dıger yerlere gore artısı coook olacak yanı ben onerırım ıtunun cok seckın bolumlerınden bırı
  • Ben senin yerinde olsam İtü elektrik veya Ytü elektronikten birisine giderdim. Çünkü ilgi alanım bunlar. İnşaat için çok sıkıcı diyorlar bazı deneyler varmış bölümden soğursun diyorlar, toprak analizi falan. Mimarlık için de cahilce yazıcam ama sanırım yetenek gerekiyor çizimler falan filan var. 2 si de ilgimi çekmiyor, sağlık alanıyla da uzaktan yakından alakam yok. En iyisi ilgii alanının olduğu yeri okumak.

    YTÜ ehm de öyle yabana atılacak bir bölüm değil, itü elektrik de öyle. Bu ikisinden birisine giderdim. terchilerin başına da İtü Uçağı da yazardım her ihtimale karşı.

    sanırım itü kontrol e de puanın yetiyor orayı da yazabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 23 Temmuz 2012; 17:21:37 >
  • diş hekimliğinin okurken ne kadar masrafı çıkıyor ki?
  • yukarı
  • sonics093 kullanıcısına yanıt
    ne sectin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.