Şimdi Ara

Ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben ilimde ki bir fen lisesinde 9.sınıf öğrencisiyim. Üniversiteyi bitirdikten sonra veya liseden sonra hayatımı yurt dışında devam ettirmek istiyorum. Bu konuda bana nasıl tavsiyeler verebilirsiniz? (Ben bunu yaptım sen yapma, buna yoğunlaş, çeşitli aktivitelere katıl gibi) Gitmek istediğim ülkeyi söylersem dil olarak İngilizce bildiğim için Amerika, İngiltere ve Kanada ( özellikle Kanada'da yaşamak istiyorum. Üniversite olarak UBC istiyorum.) Hangi mesleği seçeceğime de henüz karar vermiş değilim. Maddi olarak en fazla yıllık ailem 5-6 bin amerikan dolarını karşılayabilir. Ben de çalışarak yardım ederim. Bunun dışında %100 burslu okumak için hangi kriterleri taşımam gerek. Benim için diğer bir seçenek ise Türkiye'de bölümü ingilizce okuyup yurt dışında yükseklisans yapmak olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • dil öğrenmeni öneririm. her şeyin başı dildir. Dil bilmeyen doktor kötü doktor mühendis kötü mühendis öğretmen kötü öğretmendir. Bunu kabul etmek kolay değildir bilmeyen açısından, ancak acı gerçekler. Dolayısıyla dil bilmeyen öğrenci kötü öğrenci dil bilmeyen insan kalitesiz insandır. Bunlar tartışmaya kapalı konular zaten.


    İlerde muhakkak düşüncelerinde değişmeler olacaktır. Yurt dışı olanakları açısından mühendislikler artı sağlar. Amma ve lakin kendini yetiştirip ülkene hizmet etmek daha doğrudur. bir süre eğitim al hevesini al yaşa belki ama dönüp dolaşıp geleceğin yer kürkçü dükkanı olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.