Şimdi Ara

NE OLUR BİR YARDIM EDİN LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 yıl oldu TTNET'ten internet bağlatalı. Ama 2 yıldır bu resimde görünen hatayı sürekli alıyorm. Vallahi doğru dürüst bir verim alamadım internetten. Her gün ama her gün kesiliyor neredeyse 15 dk da 1 , 1 saatte 1 gidip geliyor. İptal de edemiyorum. Cayma bedeli yüzünden Teknik ekip de geldi ama yine birşey çıkmadı. En az 20-30 tane arıza kaydım var TTNET te ama o da tırt. Siz yardım eder misiniz lütfen ne yapacam da kurtulacam artık bu hatadan ya da arızadan şimdiden çok sağolun.

     NE OLUR BİR YARDIM EDİN LÜTFEN.


    Edit : Zyxel VMG3312- B10B MODEM , 24 mbps hipernet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurryStephen -- 24 Mart 2016; 1:09:32 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: CurryStephen

    Arkadaşlar 2 yıl oldu TTNET'ten internet bağlatalı. Ama 2 yıldır bu resimde görünen hatayı sürekli alıyorm. Vallahi doğru dürüst bir verim alamadım internetten. Her gün ama her gün kesiliyor neredeyse 15 dk da 1 , 1 saatte 1 gidip geliyor. İptal de edemiyorum. Cayma bedeli yüzünden Teknik ekip de geldi ama yine birşey çıkmadı. En az 20-30 tane arıza kaydım var TTNET te ama o da tırt. Siz yardım eder misiniz lütfen ne yapacam da kurtulacam artık bu hatadan ya da arızadan şimdiden çok sağolun.

     NE OLUR BİR YARDIM EDİN LÜTFEN.


    Edit : Zyxel VMG3312- B10B MODEM , 24 mbps hipernet


    Farklı bir modem ile denediniz mi? Bence arıza modemde gibi




  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı modelde başka bir modem ile değiştirdim ama yine ayni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurryStephen -- 24 Mart 2016; 4:05:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun modem değilse dediğine göre ki farklı marka deneseydin keşke.

    hat direk modeme giriyormu onu dene olmadı komşularına sor sadece sendemi var diye çok saçma çünkü.
  • warinii kullanıcısına yanıt
    Hocam vdsl modem denemem lazım ama onu da bulabileceğim yer yok satın almaya kalksam 300 tl den aşağı değil. Bazıları hatta internet cok hızlı geliyor diye kesiliyor dedi. Onunla ilgili yapabilecegim bir şey var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurryStephen -- 24 Mart 2016; 13:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yardım edecek?
  • Merhaba büyük olasılıkla alt yapı kablolama ve santrale olan uzaklık muhabbeti var.Duvar çıkışından gelen portu değiştirip deneyin birde.Size gelen sinyalde kopma loop bilmem ne olmaması için araya bir tane hub koydurtmanız santralle aranıza yeterli ama ttnetin bu tarz bir çalışması var mı bilemiyorum.Bağlantı hızınız 8mbit ise onu 4mbite indirip deneyin.Son olarak kablolardan bir damarında sıkıntı da olabilir onu da ttnet alt yapı çalışanına bildirin.
  • insea İ kullanıcısına yanıt
    Reis cevap için teşekkür ederim. İnternet hızım 24 mbit. Dün modem aldım bir tane airties in düzeldi şimdiye kadar hiç kesilmedi çok şükür.
  • Sorun devam ediyorsa veya bu soruna benzer şikayeti olupta bu başlık altında çare arayanlar için aynı şekilde bizim evde sahip olmuş olduğumuz internet her yarın saatte bir kesiliyor 15 dk 20 dk sonra geliyor akşam saatleri sıklaşıyor çok uzun süre böyle kullandık müşteri hizmetleri bir çözüm bulamıyor en sonunda teknik ekibin gelipte bir kesif yapması sonucunda bu sorunun mahallemizdeki internet dağıtımını yapan kutudan kaynaklandığının ve tüm mahalle aynı dertten muzdarip biride ben gibi şikayet etmiyor 😊 Arıza anlaşıldı dağıtımı yapan kütü içerisinde bir sebepten dolayı kendini güvenlik amaçlı elektiriğini kestiği için kopma yaşıyormuşuz çözülmeside 2 ayı aldı ama sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.