Şimdi Ara

Ne ki bu ses??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slmlar....pc yi aldıgımdan beri kasa içinden bi tık tık tık sesi gelio...sanki fanın pervanesi kabloya vuruyomus gibi bi ses var ancak bazen ses kesiliyor....ornegin 3d mark baslatırken ya da bazı programları yuklerken....ses ekran kartında mı emin degilim....bu sesi duzeltebilrisem cok guzel bi sessizlik olacak ama hiiiiçç bir fikrim yok...sistem imzamda...belki fikriniz vardır....

    Saolun...



  • Birçok nedeni vardır arkadaşım.Daha da ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz.HIS 4850 IceQ4 Turbo lar fazla ses çıkarırlar.HDD den de olabilir.
  • daha ayrıntılı yazmak isterim ama inan tam olarak ne yazacagımı bilemiyorum...bu anlamsız ses nereden geliyo bi anlamadım....kasa kapagını acip dinledim tam olarak kestiremedim...pc ye restart attıgımda da boot ekranına gelirken bi ara ses gidiyo sonra tekrar rutin baslıyor....galiba hdd...sanırsam...

    http://forum.donanimhaber.com/m_18687166/mpage_1/key_//tm.htm#23232065 (bende tık tık sesi harici bişey yok ama...inşallah bulurum garanti kagıdını)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky_the_one -- 25 Şubat 2009; 1:41:41 >
  • O zaman büyük olasılıkla ekran kartıdır o zaman.Kasa fanlarının hepsini devre dışı bırak CPU,Güç kaynağı ve Ekran kartı hariç tabii ki.Öyle analiz et.
  • Eğer kasada herhangi bi fan bi kabloya falan deymiyorsa PSU'dan olabilir.Benim PSU'umda böle bi ses geliyor.Silikonu biraz fazla sürmüsler ona değiyormus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.