Şimdi Ara

Nba2k15 mi Fifa 15 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bu 2 oyun arasında kaldım.Şimdi siz diyeceksinizki,futbol seviyorsan Fifa,basketbol seviyorsan NBA al.Ama ben ikisinide seviyorum.
    Fifa 15'de momentum kanser eder diyorlar.Ve elimde Fifa 14 var.Oyun momentum ve Lobb-pass dan geçilmiyor.Fifa 15'de böylemi?
    Nba'de ultimate team gibi bir mod varmı?
    Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Karşılaştırmak saçma biraz ama ikisinede oyun gözüyle bakarsak 2K15 deki kaplamalar, oyuncu hareketlerin doğallığı hiçbir spor oyununda yok. Artı olarak 2K15 de ara sahnelerde 60 FPS.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA cok daha keyifli bana gore. Belki de alistigim icin oyle geliyor ama NBA 2K15'e ısınamadim sattim bir haftada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nba de kariyer fifada fut bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kararsız kaldım fifa 15 alıp almama konusunda. Futa fazla vaktim olmadığı için hiç bulaşmam işten gelince sezon ve bir kaç online maç için alınır mı? Momentum diye çok eleştiriliyor tam bilmiyorum nedir. Geçmi kaldım sizce beyler?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside var bende FİFAda momentum var o ayrı mesele ama NBA gerçekten sarmıyor Fifanın gideri var yinede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Farklı zevklere hitap eden 2 oyunu karşılaştırman tuhaf olmuş biraz ama ben fifayı çıktığım gunden beri hergin en az 3 saat oynuyorum nba2k15 4 5 günde 1 saat oynuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastGunslinger

    Bende kararsız kaldım fifa 15 alıp almama konusunda. Futa fazla vaktim olmadığı için hiç bulaşmam işten gelince sezon ve bir kaç online maç için alınır mı? Momentum diye çok eleştiriliyor tam bilmiyorum nedir. Geçmi kaldım sizce beyler?

    Geç kalmadın fut oynamasan bile seasonsda online maçlarını rahatlıkla yapabilirsin maç kazandıkça ligleride atlarsın
  • İkisi arasında dağlar kadar fark var hocam. Ama eğer stresli biriysen kesinlikle FIFA 15 ten uzak dur derim. Zira bu momentum olayı cidden hayata küstürür sizi.
  • Bu seneye kadar hep Fifa beni yeni oyununu çıkarasaya kadar götürürdü ama bu sene tam bir facia Fifa 15 son durumu nedir güncellemelerle vs belki biraz düzelmiştir ama ben Fifa 15'e 2 ay tahammül edebildim. Sonra spor oyunu olmadan olmaz diyerek Nba 2k15 aldım. Beni yeterince tatmin ediyor Nba. Ama senin ne aradığına da bağlı online vs bekliyorsan Nba seni pek tatmin edeceğini düşünmüyorum yani online altyapısında bariz sıkıntı var Nba'in ama kariyer bölümü oldukça iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batwoone

    Bu seneye kadar hep Fifa beni yeni oyununu çıkarasaya kadar götürürdü ama bu sene tam bir facia Fifa 15 son durumu nedir güncellemelerle vs belki biraz düzelmiştir ama ben Fifa 15'e 2 ay tahammül edebildim. Sonra spor oyunu olmadan olmaz diyerek Nba 2k15 aldım. Beni yeterince tatmin ediyor Nba. Ama senin ne aradığına da bağlı online vs bekliyorsan Nba seni pek tatmin edeceğini düşünmüyorum yani online altyapısında bariz sıkıntı var Nba'in ama kariyer bölümü oldukça iyi.

    Daha çok online oynarım.Sanırım Fifa 15 alacağım.Herkese yorumları için teşekkür ederim.
  • Bence FIFA 15, 14'e göre çok daha zevkli ve kolay. Sanki şu momentum falan muhabbeti biraz azalmış gibi. 2K15'de aynı şekilde kolaylaştırılmış. Atışlar falan kesinlikle çok daha kolay. Ayrıca 2k14 zaten rezil bir oyundu. Her taraftan hata akıyordu. 2K15'de o hataların hiçbiri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nba
    mypark,carrier,myteam oynatir sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nba2k15 müthiş. Fifa 2015 de var ama ben daha çok NB2K15 oynuyorum.
    Fifa alacaksanda kardeşlikle NBA2k15 de mutlaka al ve oyna
  • Çükübik mi fikibok mu gibi bir soru olmuş.
  • Nba alin hocam 2k15 cidden cok guzel oyun olmus ozellikle kariyer modu cok zevkli. animasyonlar falan efsane olmus ( surekli kardesimle oynadigim icin online hakkinda bi fikrim yok). fifa her zamanki gibi uzerine koydugu bisey yok nba alin 3-4ay oynayip doyduktan sonra yine donersiniz fifa ya futbolsuz da olmuyo cunku :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tberkkk

    Nba alin hocam 2k15 cidden cok guzel oyun olmus ozellikle kariyer modu cok zevkli. animasyonlar falan efsane olmus ( surekli kardesimle oynadigim icin online hakkinda bi fikrim yok). fifa her zamanki gibi uzerine koydugu bisey yok nba alin 3-4ay oynayip doyduktan sonra yine donersiniz fifa ya futbolsuz da olmuyo cunku :)

    Yorumunuz için teşekkür ederim.Keşke imkanım olsada ikisinide alabilsem.Aslında elimde fifa 14 var.Fifa 15'in demosunu denedim.14 den pek farkı yoktu.
  • Fazla online takılıcaksan kesinlikle fifa ama yok ben tek taılcam diyorsan nba çünkü nba in tek kişilik modları tam bir simülasyon
  • rica ederim bende ps4 u alirken fifa li paket vardi,aradim nba yolladilar sonradan param olunca fifa aldim. gamedealdaily sitesinde 30$ nba. kardeslik bolumune de bakabilirsiniz orda 35-40tl ye dustu fifa ve nba kutulu isterseniz de nba i elimden cikaricam :) 100lira dusunuyorum kevin durant edition bu arada kod kullanilmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.